• Panni

  • Beküldte:
  • Panni reagálása

    Kedves tk23 :)
    Nagyon jól éreztem magam veled.
    Szívesen látlak. Csók :)

  • Egyeztetés:

    Korábban hívtam telefonon majd vtr-n be jelentkeztem így simán ment minden.
  • Megközelítés:

    Kocsival mentem stadionok metró megállótól nem messze este lévén könnyen találtam parkoló helyet mely napközben fizetős.Metró villamos ,busz a közelben.
  • Helyszín:

    Régi építésű de teljesen rendben van ügyel a tisztaságra ez azonnal látszik belépéskor. A fürdőben kád melyet együtt használtunk ,törülköző friss kilépő száraz szájöblítő kikészítve. A szobában francia ágy és egy kanapé is található.
  • Lány külseje:

    Képeknek megfelelően néz ki ez belépéskor is egyből látszik.Telt hölgy giga csöcsökkel nagy popsival,arcán természetes mosollyal szexin felöltözve várt.
  • Action:

    Mivel együtt fürödtünk így a szobába vissza térvén egyből a gigantikus melleivel kezdtem el foglalatoskodni ,miközben Panni kezeivel a meredező farkam cirógatta. Majd kértem mutassa meg a fenekét így be puccsit ott előttem ekkor finoman be helyeztem a fenekébe a képeken is látható annál ékszert melyet kis síkosító segítségével könnyen becsusszant.Ezután kértem feküdjön hanyatt és a frissen borotvált hívogató punciját kezdtem kényeztetni csiklóját hevesen nyalva hamarjában nedvesedni kezdet . Combjai szét tárásával jelezte ,hogy jó úton járok a puncinyalással így egy két ujjam bevetve már belülről is izgattam drága vendég látom punciját.Ezután Panni vett a szájába miközben én álltam ő előttem guggolt és szépen torokra vett a mély torok megvolt gond nélkül néha nyálat csorgatott rá és úgy folytatta.Később a fejét megfogva kicsit kényszer franciásan megdugtam a száját melyet mindenféle probléma nélkül abszolvált.A végén a szájában lett végem.Szünetben meg masszírozott .Fordulás után a szájába vett ismét és egy lendületes franciával keményre szopót mielőtt gumit húzott. Hanyadt feküdt kicsit még benyaltam neki majd szemből irány a punci mely könnyedén fogadott be és a kezdeti lassú dugás után egy lendületes dugásba mentünk át majd elérkezett jövettelem fő célja a popsi. Kértem forduljon meg és kis sikósitóval való előkészítés és újjal való tágítás után végre be hatolhattam a gyönyörű popsijába először óvatosan majd egyre gyorsuló ütemben élvezhettem alkalmi vendég látom csodás fenekét miközben derekát átfogva dugtam hátulról.Mikor már jól be járatódott fokoztam a tempót és már hasra feküdve dugtam tovább csodás fenekét az oldalt lévő tükörben lehet közben mozizni is.Végül egy jó 20 percnyi popsi után nagyot élveztem a fenekében.
  • Elszámolás:

    A végén rendeztem popsit vettem igénybe mint extrát és mivel vtr-n jelentkeztem be így járt plusz negyed óra ajándékba melyet ki is használtunk.
  • Összkép:

    Első találkozásra is jól sikerült kis légyottot hoztunk össze,valamikor majd még biztos vissza térek.
Happy Massage