• NINA

 • Beküldte:
 • Egyeztetés:

  Telefonon kerestem és elsőre felvette. Kedvesen tájékoztatott a lehetőségekről és gyorsan meg is egyeztünk egy 2 órával későbbi időpontban. Később kiderült, hogy telefonos kisasszonnal beszéltem, de ez nem volt probléma a részemről.
 • Megközelítés:

  A jól ismert Kondorosi úti lakópark. A közeli szupermarketnél tettem le a járgányt 2 perc séta volt a megadott cím. BKV a közelben. A cím egyértelmű volt, GPS pontosan odavisz. Több lány rendel itt én egyikükkel találkoztam a nappaliban, de köszöntünk egymásnak és ennyi. Jól logisztikáznak, mert makktárssal nem futottam össze sehol.
 • Helyszín:

  Átlagos állapotú a lakás, tiszta volt minden. A fürdőben kád zuhanyfüggönnyel 3 fajta tusfürdővel. Talán lehetne néhány fajta még, de én találtam számomra megfelelőt. Tiszta száraz törülközöt kaptam a kilépő egy kicsit nedves volt. Szájvíz, pohár a mosdónál.
 • Lány külseje:

  Dominika vékony, karcsú lány a tetkók le vannak retusálva a képekről. Arckitakarással hirdet, de megijedni nem kell. Érdekes, karakteres arca van hetyke alma formájú feszes mellei és falatnyi tenyérbeillő popója.
 • Action:

  Miután visszaérkeztem a fürdőböl nem sokat teketoriáztunk az ágyon elfekve kezdtük felfedezni egymás testét. Átvettem az irányítást és végigcsokolgattam a cickót és a testét hamar délnek vettem az irányt. Puncija jó illatú és hálásan reagál a kényeztetésre. Hamar bevetettem előbb egy majd két ujjamat is a kényeztettésbe. Miután alaposan kinyalakodtam magam célba vettem a kettes számú bejáratot és előbb egy, majd két ujjammal kezdtem meg az előkészítést. Dominika egyre hangosabban élvezte ténykedésemet én pedig élvezettel figyeltem reakcióit. Miután alaposan kiélveztem ezt a tevékenységet hanyatt feküdtem és partnerem csapott bele az én kényeztetésembe. Nem nagyon hagytam kibontakozni, mer már nagyon vártam, hogy kezelésbe vegyem a popót.
  Domi kutyapózba helyezkedett én pedig farkammal betámadtam a puncit. Könnyedén csúsztam be a nedves barlangba és szinte azonnal felvettük a megfelelő tempót. Kezemmel megragadtam vékony derekát és úgy diktáltam a megfelelő ütemet. Domit se kellett biztatni tolta magát a farkamra rendesen.
  Kezeim felfedező útra indultak és simmogatták testét ahol csak értem. Szemem megakadt a nyálamtól csillogó popsilykán és nem bírva magammal ujjammal óvatósan körkörösen mozgatva izgatni kezdte gyönyörű ánuszrózsáját. Finoman egyre erősebb nyomást gyakorolva ujjam óvatosan bekéreckedett a popóba.
  Nem is nagyon bírtam sokáig és jelleztem, hogy átkéredzkednék a posiba.
  A punciból kihúzva a farkam azonnal lankadni kezdett a gumi miatt sajnos, de Domi segítségével túljutottunk ezen kis akadályon és bekerültem végre a finom kis popsiba. Szinte azonnal fel is gyorsultunk és partnerem hangja is megjött rendesen. Így ért el a vég néhány perc múlva és lőttem tele a gumit a popóban. Dominika hagyott lenyugodni, majd miután kihúztam farkamat segített a romok eltakarításában. A maradék időben egy kicsit megmasszírozott és beszélgetünk.
  Időm végeztével egy gyors tussolás után elköszöntem és indultam a dolgomra.
 • Elszámolás:

  A megbeszélteknek megfelelő összeget a szobában a kis asztalkára helyeztem. A popó magasabb virágszál, mint máshol, de az alap viszont alacsonyabb, így összeségében teljesen vállalható.
 • Összkép:

  Remek egy órát töltöttem el kedvesemmel és teljesen kielégülten távoztam. Aki popószexre keress partnert annak szerintem Dominika kíváló választás lehet.
Happy Massage