• Emily Hudson

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Személyesen történt az egyeztetés, hiszen szombaton találtam meg a hirdetést és egyből tudtam, hogy tökéletes választás lesz. Vasárnapra kaptam időpontot, egy órát maradtam, de a végén már fixáltuk is a mai napot (1,5ó) és hogy előre szaladjak a történetben: a mai alkalom végén meg is állapodtunk a péntekben egy vacsora-programban. Ebből a sorozatból talán sejthető, hogy nem mindennapi élményben volt/van/lesz részem.
  • Megközelítés:

    Helyszín: Marina Part keleti része, GPS nem visz oda pontosan, de ahova visz onnan egyértelmű, hogy merre kell korrigálni. Fizetős parkoló, ami legalább hétközben segítség a géperejű kerekes járművel érkezőknek (hétvégén=első felvonás elég tele volt a környék).
  • Helyszín:

    Az épület teljesen új, a lakás egy személyes, nincs túlgondolva. Én a zuhanyfüggönyt hiányoltam, de a "férfiaktól nem elvárás, hogy száraz maradjon a fürdő". Amúgy rendezettség, tisztaság.
  • Lány külseje:

    Képeknek teljességgel megfelel, tökéletes angyal. Csalódás kizárva. Karcsú, csodás alakú, gyönyörű arcú, finom jelenség,. Precíz, szervező, egy üzletág vezetését rá lehetne bízni. Fegyelmezetten betartja az - általa kitalált? - logisztika folyamat minden lépését.
    Ruhában fogad, de mire kijössz a zuhanyzóból ruha eltűnik, áll leesik (jelen esetben itt a vendégről van szó).
  • Erotikus masszázs:

    Nem masszázs, egy másfél órás levezetés...(ennyi lett volna csak a szöveg, de 100 karakter kell, szóval ezért e zárójeles rész).
  • Levezetés:

    .... Feszültségfenntartás, határok betartatása, kis uralkodás az alany felett. Ennyi talán mindenkinek jól esik. Nem mi döntünk a tűzijáték időzítéséről. És ez így van jól.
    Olajos cirogatás, erotikus simogatások, de csak nagyon lassan. Hason fekve kell igazítani a szerszámon, felmerül, hogy egy lyukas ágy praktikus lenne, Emily már látott ilyet.
    Majd testmasszázs, hangsúly a melleken, plusz a kis tükörben a látvány több szögből fokozódik (ez most képzavar, de aki kipróbálja megérti mire gondolok).
    Fordulás.
    Hol maradnod kell hanyatt fekve, hol felülhetsz. Korlátok közt simogatási opció, közben finom érintések, feszültség fennmarad, szemkontaktus, feküdj vissza, passzivitás, aztán megint felülhetsz, átölelheted, érzed a leheletét az arcodon, de ennyi. És az előbbiek permutációja, végül érzed, hogy ha akarnád sem tudnád tartani...
    Szilvia és Emily segítenek.
  • Elszámolás:

    Nincs extra (a lehetőség az extra, hogy ott lehet az ember(fia)). Kezdés előtt pontosan megerősítjük a választott csomagot.
  • Összkép:

    Ahogy már az egyeztetésnél jeleztem pont Emily kell nekem, ezért is kerültem végtelen ciklusba, hiszen a látogatás végén már foglalom a következőt. Nem tudom bővebben indokolni.
Happy Massage