• Panni

  • Beküldte:
  • Panni reagálása

    Kedves Bohém2 :)
    Nagyon jól éreztem magam, igazán kedves vagy.
    Szívesen látlak máskor is. Csókollak :)

  • Egyeztetés:

    Itt az oldalon figyeltem fel hirdetésére. Még a múlt hét végén vettük fel a kapcsolatot. Gyorsan meg tudtunk egyezni a mai tali időpontjában és az egy órás időtartamban, mit követett a Vtr. Ezt rövid idoőn belül visszaigazolta.
  • Megközelítés:

    Vtr-ben pontos címet kaptam. Gps ismeri, pontosan oda vezet. Parkolás fizetős,de a közeli gyors étterem parkolója ingyenes. Én ez utóbbinál parkoltam. Panni búvóhelye innen kb. egy perc séta. Forgalmas kereszteződés közelében helyezkedik el. A tömegközlekedési eszközök mindegyike rendelkezésre áll.
  • Helyszín:

    Régebbi bérház, de ez senkit ne riasszon el. A lakás tiszta, rendezett. Nagy nappali, mint előtér. Innen nyílik minden. A két szoba és a fürdő. Tisztaság, rend mindenütt. Szobában nagy vastag matrac, kanapé, szobainas. Fürdő mindennel fölszerelt, bőséges választékkal. Tökéletes helyszínegy pásztoróra eltöltésére.
  • Lány külseje:

    Panni nem árul zsákba macskát. Képei hűen tükrözik a valóságot. Egy kemény húsu, jó fenekű és lábu nő. Mellei nem átlagos méretűek. Majd kibuggyantak az őket fogva tartó melltartóból. Kedves, mosolygós arc. Látszott hogy készült a talira. Szépen ki volt sminkelve. Ez utóbbit mire megfürödtem eltávolította. Ki pláza cicákat kedveli nem jó helyen jár.
  • Action:

    Első tali révén bemutatkozás két puszival. Cipő le és invitált befelé.
    Ágyon friss lepedő. Ő leült, én vetkőzni kezdtem. Közben olyan általános beszélgetést folytattunk. Aztán kaptam jó illatú puha törcsi és már kísért is a fürdőbe. Viszonylag gyorsan végeztem és húztam vissza a szobába. Pillanatokkal később vendéglátóm is követett.
    Állva simultunk össze. Kezek élték önálló életüket. Törcsit ágyra dobta és máris az így szabaddá váló farkamat tesztelte. Én fenekét markoltam és kiszabadítottam az ikreket. Huhh! Nem mindennapi látvány. Még lustálkodó bimbik, hatalmas udvartartással. Ahogy ujjaim közé fogtam őket egyből keményedtek. Az udvartartás pedig mint fodros szoknya ölelte körbe őket. Számhoz emeltem őket. Szopogatni is jó volt, miközben Panni sóhajtozott.
    Ágyra keverdtünk és ekkor lekerült a body. Így minden mire vágytam szabaddá vált. Nem sokat teketóriázott. Először egy kis kézi simi farkamra aztán neki térdelt keresztben. Nyalogatta, puszigatta, végül benyelte mint kacsa a nokedlit. Mélyen torkán tartotta. Mit ne mondjak fantasztikus érzés. Bal kezemmel felkutattam punciját. Lábait kicsit szét tette így teljesen szabaddá vált. Hüvelyk ujjam szájába adtam. Ezután simán cuszott puncijába. Jobb kezem rásegített és fejét rányomtam farkamra. Torka mélyén lenni pazar érzés. Ezt jó ideig folytattuk, majd gumit kértem.
    Misziben hatoltam a szűk puncijába. Nem eszeveszett tempóban tettük a dolgunkat, Panni kéjes sóhajainak kíséretében.
    Újra szájában akartam lenni. Gumi le és mellé fekve keféltem száját. A hangokból ítélve tetszett neki. Melle kezemben és így adtam a ritmust.
    Megkívántam újfent punciját. Belenyaltam. Jó ízű és hálás. Jól nedvesedett és két ujjam is beköszöntött. Nyelvem szerepét átvette másik kezem. Nem tudom meddig jutott, de a hangokból ítélve jól érezte magát.
    Farkam jelezte igényét a puncira. Gyors köpenyhúzás és elmerült. Telhetetlen egy jószág. Újra szájába kívánkozott.
    Panni rávetette magát. Tövig toltam szájába farkamat. Melle markomban és adtam az ütemet. Szája mellemre tapadt. Szívta nyalta rendületlenül. Finom keze farkamat verte erőteljesen. Az összhatás eredményeként örökítö anyagom mellén, hasán landolt. Mosolyogva néztünk egymásra. Spermám ciciről pocira csorgott.
    Kaptam szilviát és gyors törölgetés, mit fürdés követett.
    Ki is telt az óra. A Vtr ráadást beszélgetéssel töltöttük. Ez is jó volt és tán már nem mint teljesen idegenek voltunk egymás számára. Értelmes,tiszta fejű nő.
    Öltözés, puszi, legyen szép a napod és jobbra el.
  • Elszámolás:

    Extrát /popó/ nem vettem igénybe. Az alap is maximálisan kielégített most, melynek mértéke hirdetéséből ismert.
    Maximálisan megérte.
  • Összkép:

    Végig kedves, mosolygós volt. A középpontban én voltam. Mit vállalásában kiírt örömmelteljesíti is. Jó érzésekkel, kielégülve vettem búcsut Pannitól. Örülök, hogy megismerhettelek.
Happy Massage