• KINGA

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Kinga néhány napja hirdet, a képei alapján bejelöltem a kedvenceim közé. Megjegyzem sok kedvencem van, de az tény, hogy ritkán válaszok közülük, ilyen az élet.
    Kingánál valami azt súgta, érdemes a tényleges figyelmemre.
    Telefon, mint kiderítettem egyik munkatárs nőjével, egyeztettem ma, könnyen ment amit kell megtudtam, már készülhettem a randira.
  • Megközelítés:

    Még nem voltam ebben a patinás intézményben, ezt hozta az eddig az élet, de most ott volt a helyem. Gépkocsival mentem, akár a ház előtt is parkolhattam volna, kicsit előbb tettem le a kocsit, fizetős a parkolás, na jó nekem ingyenes. BKV van bőven, HÉV , buszok, villamosok néhány percre.
    Könnyen azonosítható cím.
  • Helyszín:

    A lakás, sokan megírták, nekem új volt, a legfelső emeleten, lift és egy emelet felfelé, nem fárasztó senkinek. A helyszín egyszerűen klassz, szépen beépített funkcionális tetőtérben, két fürdőszoba, nem tudom hány kikapcsolódásra kialakított szobával. Nem nem volt csak masszázspad, meg minden szükséges kis bútor, eltakart üveg, ezt kitakartattam a jobb látvány kedvéért. Felszerelések mindenhol rendben.
  • Lány külseje:

    Gondolkodtam menet odamenet, hogy telefonálok Kinga abban a kis fehér ruhában legyen ami a képein is rajta van. Láss csodát kopogok és elém libbent Kinga abban a ruhában , vidáman nagy mosollyal, átöleltük egymást, puszi, ölelkezés..jó fogadtatás nagyon a kedvemre volt. Kinga a retusálás ellenére (minek kell ez nekik?) a képeknek teljesen megfelelt, beleértve a vidámságát, lazaságát, huncutságát, igazi tini aki bárkit, engem biztosan, kilóra megvesz, hogy ezzel a képzavarral éljek. Arca szép kék szemekkel, állandó mosollyal, csodás cicik rózsaszín udvarkával és bimbócskával. Szemtelenül fiatal, szeret beszélni, és beszélgetni. Teste karcsú, izmos combokkal, szép kis lábfejecskékkel. Nekem nagyon tetszett.
  • Erotikus masszázs:

    Masszázs, érdekes volt, de nekiesek, megpróbálom valahogy leírni.
    Szobába be, ölelkezés átkarolja a nyakam (azért ez nagyon szuper), érzem az illatát, simogatom a ruhán keresztül, aztán fürdés.
    Vissza , Ő még ruhában ölelkezés, puszik (csók nem volt, egye fene, bár jó lett volna), tükröt kiszabadíttatom forgatom, és szép lassan kicsomagoltam ezt a szépséget, bugyi maradt végig, pedig másfél órára mentem. Ezt nagyon nem akarta, ezt nem vállalja mondta, nem tudtam leimádkozni róla, gondoltam, mondtam legyen akkor egy óra. Aztán lesz ami lesz alapon mégis belementem a másfél órába. Szóval masszázs, azt kell, hogy mondjam ebben nem profi, igaz egyáltalán nem hagytam kibontakozni, nem akartam hasra fordulni, rendhagyó lehetett a viselkedem. Azért volt egy kis masszázs, kellemesen a vállamat, combomat krémmel. Én masszíroztam meg Kingát, hátul elől kombinálva a tényleges masszást az érzékiséget nyújtó finomságokkal. Kingának sikerül teljesen ellazulnia. Nekem nagy örömöt okozott ezt a kis tündérkét simogatni kényeztetni, neki is tetszett.
  • Levezetés:

    Kényeztetés a masszázst követte, ez rövidre sikerült, igaz előtte már rég készen voltam rá. Szájacskájával nagyon finoman szopogatta, nyelvével játszadozott, a barátomon, kezecskéjével simogatta. Közben simogattam ahol értem ahol lehetett, engedte . A végjáték közös tevékenységgel született meg , óriásit örömködtem terhem megszabadulásakor.
    Volt még valamikor közben összebújós beszélgetés, az idő fele ezzel telt, és nem bántam, aranyos kedves lány,.
  • Elszámolás:

    Elszámolás egyszerű mint a faék, amit a telefonban jeleztek, annyi, plusz egy kis ajándék.
    Nekem nagyon megérte.
  • Összkép:

    Nem volt elvárásom Kingával kapcsolatba, úgy voltam vele, ilyen fiatal lánnyal szeretnék találkozni, lesz ami lesz. Kinga minden várakozásomat felülmúlta vidámságával személyiségével, lényével teljesen magával ragadott, ragyogása elvarázsolt ez van. Különleges találkozó volt, hiszen volt korlát, ezt viszont teljesen elfeledtette a vele töltött másfél óra varázsa. Mondtam neki találkozunk még. Rossz passzban vagy Ő az orvosság, Nekem.
Happy Massage