• Emily Hudson

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Emily Hudson
    Kicsit talán szokatlan a névválasztás titkos világunkban, gondolom nem csak én néztem Emily hírdetését furcsállva az első pillanatokban, de valami vonzódás rögvest kialakult. Persze a fotókat megtekintve érthető, hiszen kisszámú, viszont szemet gyönyörködtető szexi, fehérneműs, minimálisan retusált képei igen vágykeltőek, - ki ez a lány?- tesszük fel a kérdést.
    Ő Emily! A gyengéd, barátságos, nagylelkű,és még ki tudja hány tulajdonság rejlik a név mögött, és ahogy haladsz a megismerés felé, először az adatlapja, majd miután megtudod, Emily saját , exkuzív weboldalt is birtokol, úgy ébredsz rá, itt többről van szó, mint egy masszőrhölgy, és arra érdemeltek találkozásáról.
    És persze felébred a vágy! De nem " most ráér, gyorsan meglátogatom", erre lehetőség sincs, és az is érzékelhető, hogy Emilyvel történő találkozás különlegesebb élmény! Készülsz, beszélgetsz vele telefonon, miután néhány élménybeszámoló megjelenik már erős vágy, kiváncsiság bizserget, s tudot, csak idő kérdése Emily megismerése.
    Nagyjából én is így jártam!
    A weboldal!
    Kötelező, és Emily által elvárt az elolvasása, teljes körű tájékoztató, " magamról, fotógaléria, árak, szolgáltatások", érdekes hangnem, megszólítás Úr, Uraim és magázódó hangnem,de nem zavaró, sőt különleges.
    Nem csak érdemes, élvezet is olvasgatni, hogy tudjuk a szabályokat, mert vannak, melyek Emily esetében különösen fontosak, de az élmény nem marad el, ha betartod,és úriemberként viselkedsz.
    Lehet eddíg nem az egyeztetésről írtam, viszont számomra ez volt az Emilyhez vezető út.
    És eltünt Emily hírdetése az oldalról!!
    Sokkolt! Most mi lesz? Persze ott a weboldal kapcsolatfelvételhez, de mi van ha szabin van, vagy bármi, vagy akármi?
    De csak pár nap! Emily újra felragyogott az oldalon, egy-két nap múlva hívtam, tudván , hogy lesz munkám mellett szabadidőm, s minden az elképzelésem szerint történt. Emily kedvesen, precízen, de határozottan kért tájèkoztatást elképzelésemről, csomag, időtartam tekintetében, és az előző két telefonálásunk alkalmával tapasztalható tartózkodó hangnem enyhült, sőt mosolyt is érzékeltem hangjában.
    Az egyébként sajátos, kicsit önző partnerkeresési protokollom Emily esetében remekül működött, kellő információ, könnyű elérhetőség , pontos korrekt tájékoztatás, elsőre visszafogott stílus, de utólag, megismerve Emilyt mindez értelmet nyer.
    A várakozás emeli a találkozás izgalmát, vélem én, s azt hiszem sokan gondolják így, fokozott vágyakozással gondoltam a következő napra, felkészülve annak érdekében , hogy találkozásunk sikeres legyen, számomra élmény, Emily számára pedíg jó, és befogadó vendég lehessek,
    és ezt tanácsolom mindenkinek.
    A randink napjának reggelén a kért megerősítő sms után megkaptam a pontos címet tartalmazó választ.
    Megérkezésemkor szintén sms, a bejutási információkkal. Perfect!
    Hát! Ez volt egyeztetésünk rövid története!
  • Megközelítés:

    Marina Part! Kiknek ezt a történetet írom, nem kell bemutatni, van ki hazajár ide, van ki csak elvétve, de aki még nem járt itt, biztos biztos hallott róla! Te haza jársz, ugye?:) A MPart talán legújjabb épülete, nem is kell mondanom, hogy már az épület árnyékot adó oldalában is luxusérzés várakozni, ha egy nappal előbb, vagy két nappal később látogatnám Emilyt akkor néhány érme bánná sorsát, de hétvége utólsó két napja ajándék parkolást biztosít. Csak pár lépésre a bejárattól, nyugis környezet, aki az alternatív közlekedést választja, neki szerintem rutinfeladat, közel a Váci út.
    Az épület aulájába belépve már bizsergés, húú, tényleg luxus, persze a tudat, hogy pár pillanat múlva megpillanthatom Emilyt, bőségesen növeli a pulzusszámot!
  • Helyszín:

    Marina Part! Kiknek ezt a történetet írom, nem kell bemutatni, van ki hazajár ide, van ki csak elvétve, de aki még nem járt itt, biztos biztos hallott róla! Te haza jársz, ugye?:) A MPart talán legújjabb épülete, nem is kell mondanom, hogy már az épület árnyékot adó oldalában is luxusérzés várakozni, ha egy nappal előbb, vagy két nappal később látogatnám Emilyt akkor néhány érme bánná sorsát, de hétvége utólsó két napja ajándék parkolást biztosít. Csak pár lépésre a bejárattól, nyugis környezet, aki az alternatív közlekedést választja, neki szerintem rutinfeladat, közel a Váci út.
    Az épület aulájába belépve már bizsergés, húú, tényleg luxus, persze a tudat, hogy pár pillanat múlva megpillanthatom Emilyt, bőségesen növeli a pulzusszámot!
  • Lány külseje:

    EMILY!
    Írásom nehezebb szakaszához érkeztem, szeretném valóságosan bemutatni Emilyt, viszont nem szeretnék túlzásokba esni, hát nem biztos sikerülni fog.
    A fotók!!
    Mind az oldalon, mind a weblapján kűlsejét tökéletesen visszaadó képek találhatók, aki ezek alapján dönt Emily mellett, nem követ el hibát.
    Volt aki úgy fogalmazott klasszikus szépség, ez áll legközelebb az érzésemhez, Emily minden kornak a szépségideálja, és minden férfinek nőideálja lehet( not excessive), s tényleg, azok a szép szemek, igéző tekintet, apró száján bájos mosoly, végtelen kedvesség, egyszerre szuperszexi, és szolíd szépség! Arcának külöleges vonzereje, szája mellett jobb oldalt egy piros pötty, ettől még tovább nő a szépsége.
    Belépésemkor elegáns feszes ruhát viselt, magassarkú kiemelte eleganciáját, húú!!! volt az első reakcióm.
    Képzeljük el! Egy hosszú széles lépcsőn, (mondjuk márvány),egy díva lépked felfelé, s a férfitekintetek sóvárogva néznek egyre magasabbra, na pont ez az érzésem volt. A ruha kiemelte fenekét, karcsú derekát, keblei szinte szemközelben, el sem hittem. Varázslatos látvány.
    Emilynél a prtokoll, elegáns fogadtatás, fűrdés, s utána a ruhátlanság! Fürdéskor tudtam, hogy csak fél perc, megpillanthatom úgy, ahogy csak a szerencsések, szerencsés voltam, fürdés végeztével várt fürdő előtt, igen ruhátlanul!!

    A fotók élőben!
    Különleges szépség Emily!!
  • Erotikus masszázs:

    Lélekmasszázs
    Emily esetében valóban nem lehet különválasztani a masszázs és levezetés rész, hiszen a teljes program a finom érzéki érintésről szól.
    Ennek ellenére én mégis megteszem!
    Ugyanúgy mint a klasszikus program esetében ,mikor az izmok maszírozása fokozatosan előkészíti a testet az erotika befogadására, Emily esetében a lélek maszírozása, - finom szinte légies, leheletnyi érintésekkel kezdődött a program- készíti elő a testet a beteljesülésre, számomra határozott érzésként hatott.
    Megérkezésem után, pár perc múlva a fürdőt vettem bírtokba, tudván pár perc múlva Emilyt ruha nélkül láthatom, igen izgatott voltam. S valóban! Kilépve a fürdőből, kedvesem mezítelen testét láthattam, igaz a lakás sötét része volt ez a pillant, viszont annál izgatóbb a sejtelmessége okán. " Helyezd magad kényelembe" szól hozzám, én hasra, Emily az enyhén széttárt lábaim közé ült, elkezdődött a program.
    Az első, parányi, újjának a csak " mint egy tollpihe" érintésétől testemen átfutott a remegés, " szent ég! mi fog velem történni" suhant át az agyamon, a következő pillanatban meleg olajat éreztem a hátamon, majd Emily kezeinek símogatása oszlatta szét szinte egész testemen. Nem sejtettem, hogy a következő pillanatban melyik testrészem érzi kezeit, nem volt számomra ritmus, de meggyőződésem, Emily számára pontos koreográfia volt.
    Én fejemet a párnához szorítottam, kezeim oldalt, hol a fejemnél, hol széttárva, hol az ágy matracába kapaszkodva.
    Néha fenekemet, és széttárt lábam közét is érintette, majd nagyon lassan fokozatosan, kezei erre a területre koncentráltak, majd egyik tenyerével mélyebbre nyúlt, herzacskómat ölelve, újjai pedíg péniszemet érintették.
    Lágy, maszírozó mozdulatokkal ingerelt, én levegő után kapkodtam, majd, másik kezét is melléhelyezte, így heréimet átkulcsolva símogatta ágyékomat.
    S közben egy egy pillanatra hátam, fenekem, comjaim, de még a sarkam is èrintve lett. Őrületes érzés, képtelenség elmondani, mert lassú, de mégis minden pillanat más!
    Majd Emily följebb csúszott, éreztem keblei érintését, fülemet harabdálta, őrületes body-body masszázs, jobb lábát lábaim közé felhúzva ingerelt, majd folytatta oldalról, hol gyorsabban, hol lassabban. Elmondhatatlan, ezt át kell élni!
    Tükörben láttam kerek fenekét, láthattam csodás kelyhét amikor bal oldalt térdelve csúszkált rajtam, megfogta kezemet, szorította.
    A tükrön kívül szinte semmit nem láttam, így hason fekve, mindent " csak" éreztem,
    Utána végigsiklott hátamon, átölelt, szuszogott a fülembe, majd halkan" megfordulsz?" kérdezte!
    A lélekmasszázs befejeződött!! Nem voltam magamnál!!
  • Levezetés:

    A levezetés???
    Emilynélm levezetés van, hanem betejesülés.
    Megfordultam, most pillantottam meg először Emilyt, jó persze megérkezésemkor a bemutatkozáskor láttam, de tudjátok hogy van ez?
    Fekszel hason,egy gyönyörű nő mögötted, érzed, de nem látod(persze a tükörben egy kicsit),és végre megláthatod teljes valójában, úgy ahogy látni akartad.
    Szemben Emilyvel, Ő két karjával éppen csak közrefogja kebleit, mintha csak egy erotikus fotózáshoz pózolna( fotóztam is, agyam örökké tárolni fogja a látványt), és mosolyogva néz rám. Érzi mire gondolok!
    Most már símogathatom combjait, megfogom kezét, és persze habzsolok a látványában,és a mosolyában🙂,s
    ami befejeződött az előző részben, most folytatódott, de már nem csak érzékeltem a mozdulatokat, kiegészült a látvánnyal.
    Ugyan azt a szenzációs csúszkát kaptam, de kezeim is kalandoztak ám, fenekét, derekát símogattam, persze csak amikor elértem, és csak ott ahol engedélyezett.
    Emily olajos testével vègigsiklott az enyémen, közben a mélyen a szemembe nézett, ajkai közeledtek az enyémhez, de az utolsó pillanatban kitért az útból, a nyakamba borult. ( csak csendben mondom, Emily meg ne tudja! Elég volt becsuknom a szemem, a fantáziám végtelen). Őrület!!
    Egy váratlan fordulat, fejem parányit megemelve a párnán, és, és, és,...húú, keblei felkínálták magukat, kezem, szám nagyon gyengéden, megemeltem, csókolgattam, bimbói jó fogadták becézgetésemet, Emily enyhèn zihált!Azután újból csúszka, kezei lassan altestem felé kúsztak, incselkedtek, apró érintés, Kedvesem lábam közé ült, rámosolygott, - igen jólértitek🙂- rámosolygott, majd kezei játéka következett.
    Tenyérrel, ujjaival, kényeztette péniszemet, ki már büszkén tűrte a játékos símogatásokat, majd Emily megfogta karjaimat és magához húzott, törökülèsben szemben, átöleltük egymást, szinte már szeretkezés volt, kebleit csókolgattam, nagyon óvatosan, először combja belső felét símogattam, majd lassan ujjaim a punci környékére kalandoztak!
    Na de most, amire gondoltam!!! Húú!- remélem a godolat nem tabu,- maximálisan tisztelve Emily szabályait élveztem a helyzetet.
    Majd ismét hanyatt, láttam ahogy hölgyem kényelembe helyezi magát, talán mert egy hosszabb folyamat következik, gondoltam. És valóban, a beteljesülés ideje jött el, most már ajkai is szerephez jutotta( neeem, mire gondolsz, most figyelj!), Emily lehajolt, kezeivel alányúlt a hasamon nyugvó péniszemhez, szája veszélyes közelségbe került, szájából nedűt csurgatott rá( csak 1-2 centire volt!!!).
    majd nyelvével olyan mozdulatot tett, hogy ,-na most,és mégsem!!- egy tized milliméterre volt az ágaskodó szerszámomtól.
    A szituáció, a látvány izgatóbb volt, bárminél, amit ilyenkor átéltem, valaha, gyakorlatilag minden tudatomat elvesztettem, már remegések, rángások altestemen, szerintem Emily elérkezettnek látta az időt, még a szemembe nézett, mosoly, mintha azt gondolta volna" most megvagy🙂"!
    Inkább kész voltam, remegtem, reszkettem, péniszem hasamon, Emily kezei, tenyere rajta, eddíg ismeretlen mozdulatok, bőségesen olaj, néha én félkönyéke, utána hátravágódtam.
    De Emily kezei már nem lassultak, tulajdonképpen kegyelmet kaptam, egy, kettő, öt, tíz perc? Fogalmam sincs meddíg tartott, és még egyszer a szemembe nézett, ez a pillantás volt a utolsó mozdulat, elemi erővel ragadt el a szédítő orgazmus, lábaim Emilyt szorítják, és amikor felnézek boldognak látom Őt.
    Levegő után kapkodok, és Kedvesem még mindíg kezében fog, csak lassan enged el, megtörölget, nem győzöm dícsérni, s látom, örül szavaimnak.
    Pár percet beszélgetünk, s mivel letelt az időnk- jól ki lett használva- fürdő, öltözés, egy hatalmas pohár víz egyhuzásra,látva nehézkes mozgásomat, egy széket hoz segítségül, a cipőfelvételhez, hihetelen, kedves mosoly Emily arcán,a boldogság mosolya volt ez, búcsúpuszi és távozás!
    Autómban szerencsére mindíg van hűtött víz, még van pótólni való folyadék, ülök mélán, nézek magam elé percekig.
    És farkaséhes vagyok!😄
  • Elszámolás:

    Amikor ismerkedtem Emilyvel nem is volt számomra kérdés, hogy a tiszteletdíja nem átlagos.
    Erre vonatkozóan a bővebb infó egy iránymutatót ad, viszont a kötelezően olvasandó weboldal, részletes tájékoztatást nyújt.
    A szolgáltatás összetétele, és az eltöltött idő függvényében alakul ki a csokor mérete, én másfél órát élveztem Emily társaságát.
    Érkezésem után, nemsokkal elhelyeztem egy kis asztalkára, egy gyors szemkontaktus és fejbiccentéssel kísérve.
  • Összkép:

    Emily egyedi, különleges, rendkívüli tudással és fantasztiku személyiséggel megáldott hölgy.
    A munkája nagyon fontos számára ,ezért mi, akik meglátogatjuk egyben felelősséget is vállalunk döntésünkkel, a magas szintű szolgáltatását csak befogadó személyek élvezhetik és tudják értékelni, s mivel a vendég elégedettsége kiemelten fontos, ebben nagy szerepünk van nekünk is.
    A weboldalnak kiemelt szerepe van, hiszen nem csupán a szolgáltatásról, az árakról, Emily képeiről, hanem remek önellenőrzés, nekünk is segít, hogy olyan élmény részese lehessünk, amiben nekem lehetett.
    Nem véletlen kérdezi Emily az első beszélgetés alkalmával, hogy volt e tájékozódás a weboldalon.
    Emilynek szinte természetes a saját tudása, magabiztos, de mégis alázattal és szeretettel bánik a vendéggel- gondolom ezt nem csak én éreztem-!
    Számomra megragadt egy beszélgetèsünk még a randink előttről: azt mondtam, hogy ilyen tipusú élményben majd 10 éve volt részem.
    A válasza csöndes, kimért és határozott volt: "Még nem volt ilyen élményed"
    Tisztába van a tudásával, hihetetlen magabiztos, lehetne öntelt, vagy túlzó, de nem, és ez a hozzáállás fontos része a munkájának, nekünk pedíg ajándék.
    Talán nem a szokványos összegzést írtam, de ismervén az eddígi beszámolókban olvasottakat( ami mind igaz)úgy godolom ezzel a saját véleményemmel, -remélem nem tévedek-, a mások által leírtakat kiegèszítettem.

    Lehet hosszú az írásom, az élményem rendkívüli, de így is csupán töredékét írtam le annak amit átéltem.

    Köszönöm Neked Emily Hudson😘
Happy Massage