• KINGA

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A telefonos operátorral egyeztettem időpontot, aznap tudott fogadni, teljesen zökkenőmentes és informatív volt az egyeztetés.
  • Megközelítés:

    Valószínűleg többek által ismert intézmény, nagyon közel van a hév megállója, de a villamos és buszjáratok is közel teszik le a tömegközlekedéssel érkezőt. A parkolás sem lehetetlen itt, bár fizetős és érdemes néhány perc tartalékot szánni rá. Én most villamossal érkeztem, de jártam már itt autóval is. Aki még nem járt itt, az sem fog eltévedni, egyértelmű instrukciókat ad az operátor.
  • Helyszín:

    Elnézést az ismétlésért azoktól, akik már jártak itt. Az épület legfelső emeletén található a szalon, a felvonó viszont eggyel lejjebb kitesz. A szalonban többen is fogadják a vendégeket, talán egyszerre három vagy négy szobában is felfrissülhetnek a vendégek egyidejűleg, fürdőszobából kettő található. A fürdőszobák a kihasználtság ellenére is tiszták, igényes állapotban tartottak, valamint jó sok fajta tusfürdőből lehet válogatni. A hely specialitása a kissé műszálas törcsi, annak minden előnyével és hátrányával, én nem tartozom a műszálas törölköző kedvelői közé, de ennél nagyobb bajom sose legyen. A szobában kellemesen meleg volt, bár ez a tetőtéri vagy legfelső emeleti lakások sajátossága. A szobák berendezése erősen a funkciójuk alá van vetve, ez inkább előny egy szalonban, a dekoráció is a funkcióhoz alkalmazkodik, nyugtató színekkel, illő berendezési tárgyakkal, jól pozicionált tükrökkel.
  • Lány külseje:

    A helytől megszokottan ebben az esetben is szorgosan dolgozott a photoshopos szakember, de ez szerencsére nem ment a felismerhetőség rovására, sőt. Tehát élőben is egy szép, fiatal, nem csontsovány, inkább normál alkatú lány fogadott, szabályos, ugyanakkor nem apró cicikkel, formás fenékkel. Végig azt a szemüveget viselte, amiben az egyik fotója is készült. Különösen tetszett a mosolygós közvetlen hozzáállása.
  • Erotikus masszázs:

    A masszázs nem professzionális, viszont alapos, mindenre kiterjedő, az egyéni igényeket figyelembe vevő. Masszázspadon zajlik, nem a földre tett matracon. Alaposan átgyúrt a profiktól ellesett mozdulatokkal, sorrenddel. Nyilván az átlagos látogató nem a profi masszázs miatt érkezik elsősorban, de kellemes és frissítő masszázst kaptam, nem volt benne semmilyen kellemetlen vagy fájó mozdulat, és nem feledkezett meg egy testrészemről sem, ugyanakkor nem is a megúszásra játszott. A gyúrás erősségét inkább közepesnek mondanám, erősebb mozdulatok nem is estek volna jól valószínűleg. A masszázs közben folyamatos volt a beszélgetés, kifejezetten csacsogó lány volt a vendéglátóm.
  • Levezetés:

    A masszázs rész vége felé már voltak erotikus benyúlások, simítások, örültem az ilyen jellegű, érdeklődést felkeltő átmenetnek, sőt, már vártam a megfordulásra vonatkozó felszólítást. Sajnos a csacsogás nem nagyon akart abbamaradni, kivéve arra az időre, amikor tele volt a szája :). Ezt leszámítva egy kellemes kézi és orális kényeztetésben volt részem, amit Kinga a masszázspad mellett állva abszolvált végig, néha változtatva a pozícióján. Én különösen az orális technikáját értékeltem, bár a kézi részek sem voltak rosszak. A technikája változatos, semmi monotonitás nincs benne, ráérez a megfelelő tempóra, sőt, még a golyókkal is foglalkozik., külön kérés nélkül. Azt hiszem túlzás nélkül állítható, hogy fiatal korát meghazudtoló franciás levezetésben volt részem. A levezetés alatt a bugyi rajta maradt, és kölcsönösségről sem volt szó, azt valószínűleg csak a hosszabb időtartamú csomag tartalmazza, bár erre nem kérdeztem rá, hogy valóban így van-e, sorry. Mindenesetre nem hiányzott a kölcsönösség, kellemes élményben volt részem anélkül is. Már a legelején eltávolította a melltartóját, így a formás, közepesen dús kebleit volt lehetőségem kezelésbe venni, amíg épp szájjal vagy kézzel kényeztetett, változatos tempóban. Azt is pozitívumnak könyveltem el, hogy nem igyekezett gyors végkifejletre, egyáltalán nem kapkodott, hanem a rendelkezésre álló időbeli keretet jól kihasználva, hosszasan kényeztetett. Mélytorokra vagy más extrém dologra ne számítson a tisztelt vendég, inkább tisztességes barátnős franciában lehet része. A vég valószínűleg a szájában ért, bár ebben nem vagyok biztos, mert akkor már nem néztem a tevékenységét, a saját élvezetemre koncentráltam, de az biztos, hogy szájjal juttatott el a csúcsra.
  • Elszámolás:

    Korrekt, mint ezen a helyen mindig, és az ár/érték arány is talán az egész város legkedvezőbbjei közé tartozik. A rózsák számát felkerekítettem, mivel jól éreztem magam és méltányosnak éreztem. Extrákról nem tudok, ezen a helyen a legtöbb hölgynél nem szokott lenni, így nem is kérdeztem rá.
  • Összkép:

    Kellemes összbenyomással távoztam, szívesen visszatérek a szép és fiatal vendéglátómhoz. Az egyedüli változás, aminek örülni tudnék, ha a beszélgetés fonalát a levezetés részhez érkezve jobban el lehetne vágni. A masszázs viszont annak ellenére jó volt, hogy nem profi, a levezetés pedig szintén élvezetes. A két rész időbeli egyensúlyát is jónak találtam. Remélem, a kedves vendégek vigyáznak rá, és még a későbbiekben is lesz lehetőségem visszatérni hozzá.
Happy Massage