• Luna

 • Beküldte:
 • Egyeztetés:

  Luna hirdetését régóta figyelem, és mindig üzenetben szoktam vele egyeztetni.
  Láttam, hogy valamit nagyon szeretne, amiért csökkentette a csokrát, nekem pedig ezzel eszembe juttatta, milyen régen találkoztunk utoljára.
  Írtam is gyorsan egy VTR-t néhány nappal későbbre, amit el is fogadott!
  Egy nappal előtte kért egy kis időpontmódosítást, amit pedig én kezeltem rugalmasan.
 • Megközelítés:

  XIII. kerület, nem messze a Göncz Árpád tértől, és a rendőr palotától.
  Mindennel könnyen megközelíthető, és parkolni is egyszerű.
 • Helyszín:

  Néhány éves ház, néhány éves lakása, kiváló állapotban.
  A belépés után amerikai konyhában találjuk magunkat, itt szabadulok meg ruháimtól.
  A fürdőben kád, tusfürdők, és intim mosakodó, ez utóbbi használata nem opcionális, hanem alapfeltétel! A törülköző kellően nagy, és jó a ndvezívó hatása.
  Luna figyelmessége, hogy a fém tátrateás pohárkában már ki van nekem töltve a "feles", szájöblítő formájában.
  A találkaszobában napjaink zenéi szólnak a készülékből, és egy digitális órán az idő is folyamatosan jól követhető.
  Az ágy kellően nagy méretű, jól elférünk rajta, a mellette elhelyezett tükör pedig abban segít, hogy a vizuális élményt fokozza.
 • Lány külseje:

  A vizuális élményről pedig Luna gondoskodik!
  Én továbbra is azt gondolom, Luna az egyik legszebb lány az oldalon, és az egyik legszebb lány, akivel dolgom volt!
  Viszonylag magas lány, sudár, sportos testalkattal.
  Nagyon szép, ruganyos, feszes cicik vonják magukra a tekintetet, egészen addig, amíg nem vezet a fürdőbe, ringó popsija ugyanis legalább annyira elvonja a figyelmemet kb mindentől. Egyikkel sem bírok az együttlét alatt betelni, talán nem is lehet. Bőre csodálatos, nagyon finom tapintása van.
  Puncija (és minden más pontja) teljesen szőrtelen, és köldökében apró ékszer csillog.
  Igazság szerint sok mindent kiemelhetnék belőle a cimkézésnél, de szerintem legszebb mégis az arca!
  Valami fekete semmiségben fogadott, amit mire a fürdőből visszatértem hozzá, már le is dobott magáról.
  Kedves, jó kedélyű, viccelődő, közvetlen és vidám lány, aki kellemes tréfálkozásával, incselkedésével folyamatosan sikerrel tartja fent a jó hangulatot.
 • Action:

  A szobába én is meztelenül érkeztem a fürdőből (Luna pedig értékeli, hogy emlékszem azokra a dolgokra, amik részei a szeánsznak), és le is feküdtem az ágyra.
  Mivel a nagy meleg miatt óhatatlanul megizzadtam az utcáról érkezve, ott még nem kaptam öleléseket, de ezeket itt azonnal bepótoljuk.
  Luna szorosan hozzám símul, kezeim elkalandoznak, popsijába markolok, ő pedig testemet csókolgatja, és melleivel símogat.
  Szépen araszol egyre lejjebb, míg el nem ér a helyzetből adódóan központi szerephez jutó részemhez.
  Luna franciája nagyon finom, és mindenre kitérően aprólékos.
  Élvezettel (ennek hangot is ad) szopogatja, szívogatja, cuppog rajta, nyálat folyat rá, majd újra bekapja, miközben kezével csak a tövét fogja. Semmi kezezés, csak szájmunka! Én meg hol szemből, hol a tükörből figyelem. Néha rémtekint, mosolyog, én rájövök, hogy simán elérem őt, és el is kezdem a ciciket símogatni, gyúrogatni.
  69-et nem szereti, viszont annál jobban, ha kényeztetem, ezért felvetésemre fölém telepszik, neki támaszkodik a falnak, és élvezi tevékenykedésemet.
  Miközben béka perspektívából nyalom, kezeim elkalandoznak, és minduntalan beleütköznek Luna kezeibe, aki hol engem símogat, hol önmagát, akár a kezeimen keresztül is. Teste finoman hullámzik, és azt veszem észre, hogy nem csak én figyelem őt, hanem ő is leskelődik, és élvezettel és kéjjel figyeli tevékenységemet!
  Szeretném fokozni a kéjt, kérem, hogy húzzunk gumit!
  Szemből közelítek, ő kezeivel felhúzza lábát, hogy jobban hozzáférjek, és finoman behatolok. Elkezdem pumpálni, Luna mosolyog, nyögdécsel, én pedig belefeledkezem. Csodálatos látvány, mind az alattam fekvő gyönyörű arc, mind pedig a ringó keblek látványa!
  Ez utóbbit még jobban szeretném élvezni, ezért lovaglást kérnék, de talán az elmúlt hetek stressze, és a gumi együttes hatása, ehhez a pózcsere után már nem vagyok elég merev.
  Kis doggy ebben segít, Luna fantasztikus hátulról. Beteszem, és a finom együtt mozgás hatására fel is keményedek, olyannyira, hogy ahogy gyorsulok, úgy hallom meg újra Luna finom sóhajtozását, nyögdécselését, ami fokozza az én élvezetemet is. Belekapaszkodok, fokozom a tempót, ő is tolja magát rám, miközben gyönyörű melleit is figyelem a tükörben, és így élvezek el!
  Utána jönnek az összebújás nekem nagyon fontos percei, majd kéri, símogassam a hátát, amit örömmel megteszek. Kevéssel később cserélünk, és ő viszonozza. Símogatás közben szerencsére kibújik belőle a masszázsos múlt, mikor talált egy csomót a hátamban, és gyorsan megpróbálta még azt is kilazítani.
  Végül közeledve az egy óra végéhez, még szorosan összebújunk. Nagyon szexi, nehezen bírok elszakadni, ezért felvetem, mi lenne, ha maradnék még egy kicsit?
  Pár perc gondolkodás és fejben újratervezés után végül elfogadja javaslatomat, szóval gyorsan megmosdok, hogy készen álljak a folytatásra!
  És újra jöhet a finom francia, amit már fentebb leírtam. Ha lehet, még jobban élvezzük mindketten, olyan finoman nyögdécsel, mintha csak dorombolna, élvezettel majszolgat engem. Egészen hosszan élvezkedek, majd kérem, feküdjön hasra.
  Így hatolok be, miközben ő hason fekszik meztelenül, a 7. fotón látható módon, én fölötte teszem a dolgom. közben kezeivel is símogat. Néhány perc után pedig úgy érzem, vissza kell térni az alapokhoz, Lunával a kutyus verhetetlen.
  Így is ér véget a második kör.
  Szerencsére még van pár percünk, miután megtöröltük magunkat, ismét összebújunk, nagykanál, kiskanál, és szorosan magamhoz ölelem.
  Jól látom az órát, és tudom, hogy ha megcsúsznánk, az ebédideje lenne rövidebb, ezért figyelmeztetem az idő múlására. (ő egyszer sem utalt erre, a legkevésbé sem figyelte az órát)
  A nappaliban felöltözve ittam még egy kis vizet, párat még ölelkeztünk, és puszi, majd távozom.
  De előtte még megígérem, hogy visszatérek!
 • Elszámolás:

  Luna nem extrázik, és teljesen korrekt!
  A vele tölthető remek időhoz képest az ellentételezést jelenleg nagyon barátinak érzem!
 • Összkép:

  Luna kedves, vidám lényével, és tökéletes testével, gyönyörű arcával tényleg egy tündér, mindig örömmel jövök hozzá.
  Örülök, hogy javított az opciókon, mert így sikerült felhívnia a figyelmet, hogy régen voltam nála, és kellően motivált arra, hogy újra nála a helyem!
  Remélem, még hosszú ideig élvezhetem társaságát!
Happy Massage