• Panni

  • Beküldte:
  • Panni reagálása

    Kedves ronnald :)
    Nagy öröm számomra, hogy mindketten jól éreztük magunkat.
    Puszi

  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam fel, szerencsém volt, mert éppen elérhető volt. Megbeszéltük, hogy egy órán belül meg tudom látogatni.
  • Megközelítés:

    Tömegközlekedést vettem igénybe. A stadionok metró megállótól néhány perc séta, szinte tökéletes helyen található. A keresztutcákban láttam néhány üres parkolóhelyet, ami fizetős.
  • Helyszín:

    Egyedül fogadott egy nagyon igényes lakásban. Tiszta és kulturált a pecó és a fürdőszoba is. Utóbbi helyiségben minden adott ahhoz, hogy én is elkészüljek a randira és lemossam magamról az út porát.
  • Lány külseje:

    Képeknek tökéletesen megfelelő teltebb hölgy fogadott giga mellekkel. Csodás kerek popsija van. Az arc kérdés mindig szubjektív, nekem nem az esetem, ugyanakkor nagyon kedves és bájos volt.
  • Action:

    Egy órára érkeztem hozzá, a tusolás után már az ágyon várt. Óvszeres franciát kértem előjátékként, amit lelkesen és nagy beleéléssel csinált, néha egy kicsit rányomtam a fejét a velem egykorúra. Nem ellenkezett, de nem is próbáltam csak néhány másodpercig tartani.
    A francia után jöhetett egyből a popsi. Egy kis síkositó után hátulról támadtam, könnyen befogadott és alig fél perc után már elég komoly ütemben csattogtunk. Nem nyafogott, úgy tűnt ő is élvezte. Néhány perc utánad hason feküdt én pedig szinte mögötte ülve pumpáltam a popsit - írás közben vissza emlékezve eléggé feszít most a farmer, majd újra feltérdeltünk és a klasszikus kutyás befejezés mellett döntöttem. Amikor már éreztem a véget, gyorsítottam és teleengedtem a gumit!!! Picit még hagyott lenyugodni, aztán közösen eltakarítottuk a romokat. Higénikus, tiszta popsit kaptam, szuper élmény volt.

    A szünetben beszélgettünk, amelyben szintén remek partner volt. Értelmes nő, akinek határozott elképzelései vannak arról, hogy meddig marad az oldalon.

    A második körben is ugyanez lett volna a forgatókönyv, de elfáradtam, így a popsis befejezés elmaradt. Némi kézi rásegítés után szájjal végzett ki.
  • Elszámolás:

    Alapvetően a popsi miatt mentem, ezt maximálisan megkaptam *** plusz virágszálért. Nagyon korrekt hölgy!!!
  • Összkép:

    Egy jó élmény volt, dacára annak, hogy nem voltam a topon. A popsi kedvelőknek ajánlom, mert higénikus és ebben a műfajban szerintem nagyon kevesen vannak, akik szeretik is. Nekem úgy tűnt, ő élvezi. Végig a kedvemben járt, ami abszolút plusz pont.
    Összegezve: ajánlott lány!
Happy Massage