• Lulu

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Előtte lévő nap beszéltük meg az időpontot , kedvesen fogadta a hívásomat , elmentette már a számomat .
  • Megközelítés:

    Szerencsére nekem ,csak sétatávra van ez a tünemény . Tehát séta .
  • Helyszín:

    A birodalma egy nagyon kedves kis garzon ami tökéletesen ellátja a feladatát .
  • Lány külseje:

    Mondhatnám egy csoda , persze kinek mi a zsánere . Ajánlom élőben ellenőrizze le mindenki . Szerintem a kollégák 99%-a vizuális orgazmuson fog átesni .
  • Action:

    Fürdő látogatás után már ruha nélkül fogadott a szobában. Kellemes hosszan tartó csókolózással kezdtük az együttlétet. Közben el el kalandoztam formás valós melleihez, amelyeket, hol kézzel simogattam, hol nyelvemmel kényeztettem. Lulu közben érzékien simogatta kényeztette direktebb formában is a velem egykorút. Mikor már mindkettőnknél kezdtek jelentkezni a ráhangolódás biológiai jelei az ágyra heveredtünk, hogy folytassuk a megkezdett lágy olyan igazi barátnős együttlét folytatását. Tovább csókolóztunk, de Lu közben elkezdett egyre lejjebb csúszni, közben mellkasomat simogatta csókolgatta. Kicsi énhez élve először a golyókat, utána férfiasságomat kényeztette simogatással és nyelv és ajak játékkal. kellő belső nyomás emelkedése után, cseréltünk én kezdtem kényeztetni. Forgatókönyv hasonló módon történt a mellek csókolása után jutottam el a szépen karban tartott "illatos kertjéhez". Először lassan és lágyan nyalogattam, majd kissé határozottabb és erősebb módon kezdtem kényeztetni , de itt már a nyelvemmel párhuzamosan ujjaimmal is terápiát tartottam. Lu az ügyködésemet nem megtűrte, hanem aktívan megélte így végig kontrollálhattam annak intenzitását erősségét. A végén egészen erőteljes tevékenység eredményeként egy szép orgazmussal jutalmazott meg. Kis pihenő és némi keményítés megerősítése után felvettem az "esőkabátot" . Elölről kezdtünk szeretkezni közben egy egy csók csatát is megvívtunk. A közepesen lágy és gyorsaságú együttlétünk hamar átfordult egy határozott csattogós erőteljesen "bent maradós" szeretkezésbe, amelynek eredményeként mindketten egyszerre értünk fel a csúcsra, én először, Lu másodszor. Az egész olyan volt mint két mással mással együtt élő pár amikor átlépi azt a bizonyos korlátot és konvenciókat nem betartva egymásnak esik és megtörténik az első együttlét. Minden úgy működik ahogyan a nagykönyvben idealizálva meg van írva. Meg is beszéltük utána, hogy azért ez nem megy mindenkivel így. Az ilyen együttlét hármas pozitív hatással bír, egy nem érzi az ember, hogy szolgáltatónál van, kettő testileg kielégülten távozik, három érzelmileg férfiúi hiúsága is maximális kielégülést kap. Végén fürdés és távozás.
  • Elszámolás:

    Mint mindig előre .
  • Összkép:

    Valószínű, hogy ez a nyílt természetes viselkedés teljes mértékben vendég függő. Én azt hiszem velem úgy viselkedett, mint ha a normál életben találkoztunk volna és úgy alakult volna ki egy viszony .
Happy Massage