• Panni

  • Beküldte:
  • Panni reagálása

    Drága apumisi :)
    Köszönöm a beszámolód, köszönöm a kedves szavaidat. Valóban egy felejthetetlen élmény volt számomra is, de ehhez kellett a te hozzá állásod is nem csak az enyém. Az ilyen férfiakat szeretem, akik szeretik a nőket. Hát minden vendég ilyen legyen ..... Csókollak

  • Egyeztetés:

    Üzenetben egyeztettünk. Vtr-en le is foglaltam a letisztázott időpontot. Az üzenetre válaszol amint ideje engedi.
  • Megközelítés:

    A Stadionok közelében rendel. Bkk járatai a közelben. A ház jól számozott, könnyen megtalálható. Pontos címet kaptam vtr-en.
  • Helyszín:

    Szépen felújított lakás. Rend és tisztaság mindenhol. A fürdőben kádban függöny mögött tusolhatunk. A tisztálkodáshoz és öblítéshez szükséges kellékek kikészítve. Kilépő száraz. A törölköző friss, száraz és ropogós. Higiénia rendben. Baszobában nagy és kényelmes franciaágy található.
  • Lány külseje:

    A képeknek megfelelő Hölgy várt. Arca ki van takarva, de csak a diszkréció miatt. Arcán nagy mosollyal várt. Hatalmas, természetes mellei vonzották a tekintetemet, majd kibuggyantak. Fedetlen feneke is nagyon tetszett. Bőre selymes és kellemes illat lengi körül.
  • Action:

    A lakásba beérve bemutatkozás, kézfogás, puszi. Bekisért a szobába, letettem a ruháimat a kanapéra. Mindezek közben kellemes beszélgetést kezdeményezett. Elkisért a fürdőbe és közölte, hogy vár. Tusolás és öblítés után mentem vissza a szobába. Azonnal a hívógató, méretes ciciket kezdtem puszilgati, majd kértem szabadítsuk ki Őket. Kiszabadítás után faltam, finoman gyúrtam a didiket. Nem lehet betelni velük. A nagy udvarban megdúvó bimbók szépen és látványosan megkeményednek. Jó érzés szopogatni Őket. Panni sóhajaival jelezte, hogy kellemes számára. Kértem feküdjön hanyatt és együtt levettük fogadóruháját. Frissen borotvált illatos, hívogató punci fogadott. Ekkor még csiklója jól el volt rejtve. Borotvált szeméremdombját kezdtem puszilgatni. Combjai nagyobbra tárásával jelezte hogy vár a punci. Először a csiklót nyalogattam, majd a bejáratot. Érezhető volt hogy élvezi a Drága mert szépen nedvesedett. A gátat illetve a punci bajáratot izgattam újaimmal. Hangosabb sóhajokkal reagált. Dolgoztam így egy ideig, majd még a popsit is izgattam egy újjal. Mélyebb és hangosabb sóhajokat hallatott, majd el is élvezett. Kaptam dicséretet és Ő kezdett kényeztetni. Én hanyatt, Panni pedig mellettem feküdve vett szájába. Itt a mélytorok bizony mélytorok. Koppanásig engedte. Lassan, gondosan, nagy élvezettel mélytorkozik. Tagadhatatlan, hogy szereti, élvezi. Végezte szemből is, fejlógatva is. Szerencsémre nem akart kivégezni, így egész jól bírtam. Kértem a 69 et. Nyaltam, faltam a hívogató puncit, néha a popsit, miközben Ő jó mélyre vette a cerkát folyamatosan. Kértem üljön fel az arcomra nehogy túlszaladjak. Számra ült, ügyesen pozicionálta punciját és csiklóját, ahogy Neki kellemes volt. Nyaltam faltam ismét. Talán megint sikerült elmennie vagy nagyon közel járt. Ráhajolt a cerkára és tovább szopta. Kérésemre gumit húzott és missziben kezdtünk. Kellemes, nem kivégzősen szűk a puncija. Halkan nyögdécselt a Kedves, majd egyre hangosabb lett. Kutyusban folytattuk. Így persze szűkebb volt és a popsi látványa is rátett nem keveset. Lovagolt a Drága egy keveset még. A himbólódzó nagy cicik látványa nem semmi alulnézetből. Tartottam még magam, hiszen a popsira fájt még a fogam. Meg is kaptam! Bepucsított a Kedves és kis sikosító segítségével lassan becsusszantam. Jól tágult a popó, így gyorsítottam. Addig járattam míg végem lett. Hagyott bent lenyugodni. Kicsusszantam, takarítás és kis szusszanás , beszélgetés következett. Mondta nem kell sietnem. Tusolás és búcsú.
  • Elszámolás:

    A rózsák száma nyilvános. Popsi extrát kértem, kár lett volna kihagyni. Nagyon korrekt díjszabás.
  • Összkép:

    Panni egy igazán kedves teremtés, aki nagyon élvezi a szexet. Szereti a férfiakat. Igencsak jó szexpartner. Cici mániások kiélhetik magukat. A popószex nem mindennapi Nála, azt is élvezi. Popó mániások szintén csemegézhetnek. Jelzi, ha jó Neki, dicsér ha megérdemli a vendég. Jó hangulatot tart fenn a randi alatt.
Happy Massage