• Panni

  • Beküldte:
  • Panni reagálása

    Kedves MrTeufel :)
    Jó kis randi volt az biztos :) Nagyon jól éreztem magam. Köszönöm a beszámolódat, a kedves szavaidat. Pusziii :)

  • Egyeztetés:

    Őszintén szólva kicsit elbénáskodtam. Még húsvéti szünetben kezdünk el beszélgetni itt chaten, bár vontatott volt, hol ő, hol én nem voltam elérhető. Majd kedd délután telefonon el is értem, azonnal felvette, és minden eddigi kérdésemet készségesen tisztázott. Meg is beszéltük, hogy indulhatok is, épp ráér. Gondoltam VTR-ben is bejelölöm, de már nem lehetett, mivel 1 órán belül nem lehet, így maradt a telefonos megbeszélés.
  • Megközelítés:

    Környéket elég jól ismerem, a stadionok minden járműve segít, kicsit sétálni kell a Sh..l benzinkút felé (vagy) Burger King, kinek mi az ismerősebb. Belvárosi körgangos sorház, nem a leglelakottabb, de azért nem is a legjobb. Sokat jártam a kapualjban lévő henteshez ebédelni. Fura véletlen, húsbolt alul, és felul. (Elnézést a hülye viccért ...)

    Én elektromos rollerrel menten (bérelt), gond nélkül ott tudtam hagyni, meg is várt ott a végéig.

    Parkolás nem tűnt lehetetlennek, sok helyet láttam. Gondolom fizetős
  • Helyszín:

    Az igaz, hogy a ház kívülről nem a legszebb, de belülről a lakásban nincs semmi kivetnivaló. 4. emeleten van, a lift mellett.

    Csupa könyvespolcot lát az ember amikor belép a lakásba, aztán jöttem rá, hogy az szekrény matrica ... Megviccelt.

    Tiszta, rendezett hatalmas szoba fogad belépéskor, padlószőnyeg. Ebben a nagyszobában van az ágy is a saroba betolva, a kis ficakba.

    Furdő tiszta, rendezett, nem túl nagy káddal, de ez nem is lényeges. minden felszerelés adott.
  • Lány külseje:

    Gyönyörű, kicsit husi lány nyitott ajtót (Pont ez a kedvencem), arckitakarás nem problémás. Fekete alul csiptetős ruhában nyitott ajtót, amiből a mellei kibuggyantak, és hát voltak is minek, hatalmas természetes, jól markolászható mellei vannak, melyeket előszeretettel gyömködtem is később...
  • Action:

    Épp munka közben volt lehelletnyi időm, sajnos a napon eléggé kaotikus volt, rohannom kellett, kicsit feszült voltam, mondtam is, hogy lehet nehezebben fog a dolog menni, de nagyon kedvesen mondta, hogy azt nem hiszi, és ruhán keresztül simogatni kezdett, aminek meglepetésemre kezdett hatása lenni.

    Elküldött zuhizni, hogy minél hamarabb tudjuk folytatni, meg is voltam egy szempillantás alatt, hogy a csoda folytatódhasson.
    Kicsit álltunk egymással szembe, és simogattam, vetkőztettem, nagyon finoman, nem tudtam még az elején, hogy hol vannak a határok.

    Majd szó nélkül letérdelt, megmarkolta a fenekem, és keményem ráhúzta a fejét a farkamra. Majdnem lenyeltem a nyelvemet meglepetésemben. Majd hatalmas hardcore szopást mutatott be, mondta, hogy szereti, és látszott is rajta, velem elhitette. Ettől fogva egyetlen célom volt, végigszopatni a találkát, olyan pózokban, és intenzitásban amit csak vállal. És mindent vállalt. Volt előről térdelős, szembenézős, de a kedvencem, amit nagyon sokáig csináltunk, hogy ő feküdt a hátán, picit lelógó fejjel, én meg fordítva fekszem rajta, dugom a fejét, húzom a farkam a szájában ki-be, ki-be, ki-be,
    Hol csak lassan, hogy gyors, ütemes tempóban, hol tövig nyomva, hol csak a tetejét, hol úgy hogy összeszorítva a lábam, és ledugva a farkamat a torka mélyére, hogy hallottam a fulladozós köhögést. De ő csak nyelte, és húzta a fejére a fenekemet, és ettől még jobban bekeményedtem. Láttam a szájában, torkában a farkam mozgását. Közben fél kézzel támaszkodtam, a másikkal pedig elkezdtem a csupa latyakos punciját markolni. lehetett gyűrni, minél jobban dugtam az ujjam befelé, annál eredményesebb nyögések jöttek ki a pici résen a szájából, már amit a farbam kiengedett. Fantasztikus élmény volt. Majd gondoltam megnézem az egyik ujjammal a fenekét, ha rámszól legalább megpróbáltam. De mikor 3 ujjal voltam benne is csak még nagyobb nyögésekkel húzta a fenekemet a szájára. Nagyon élveztük egymást, kész aerobik volt számomra fél kézzel tartani magam, miközben a farkammal dugom a száját a maradék kezemmel meg félkönyékig a fenekében vagyok, és ő meg markolja a fenekemet olyan szorosan, hogy kész kéj az egész.

    Soha életemben nem volt ilyenben részem, imádtam minden percét.

    Időnként pihenéskép (mármint hogy a kezem pihenjen, mert folyamatosan szopogatta a farkamat, nem engedte el egy pillanatra sem) a mellét markoltam, és gyömködtem, kapaszkodtam, tömörítettem, nyújtottam, paskoltam, igazán bármit csinálhattam. Majd időnként ráfeküdtem, hogy pihentessem a kezem, és nyalogattam, természetesen a szájából nem volt hajlandó a farkamat kiengedni, az ott lakott.

    Majd újra ujjaztam a popsit, keményen, sok ujjamat elnyelte a mélység. Igazán nem a popsi miatt mentem, de mondtam, hogy a végzetemet a popsiban szeretném, szóval nagyon gyorsan engedje ki a rabul ejtett farkamat a szájából, mert másodperceim vannak. Gyors gumiöltözet, pici sikosító, és már pucsított is, nagyon várta. Be, és azonnal el is vesztem benne, és tiszta erőből tolta rá a fenekét a farkamra másodpercek vannak gondoltam, de sikerült pár percig kitartani a fegyveremnek. Már minden testrészemen izzadtam, (annyira megdolgozott a szájának dugása) Kőkemény feneke van, amit keményen markoltam, és igaz nem kellett húzni a farkamra, mert akkora toló hatást váltott ki, hogy kapaszkodnom kellett a csípőjébe le ne essek.

    Innen kb 25-30 másodpercem maradt a kilővésig, elkerülhetetlen volt. Hagyta, hogy a popsiban nyugodjak le, és még tovább is bent maradhattam, már már lankadásig.

    Kicsi beszélgetés, és a kicsit megnyúlt 30 percet le is töltöttük.

    Gyors öltözködés, fizetés a popsi extrával, és elvarázsolva, remegő lábakkal nem is liftel, hanem gyalog indultam le (leginkább azt sem tudtam hol vagyok)
  • Elszámolás:

    Baráti árak, kiváló szolgáltatás. Végén az igénybe vett popó extrával nagyon korrekten, diszkréten.
  • Összkép:

    Sok helyen lehet olvasni, hogy érzéki francia, meg milyen jól esett, meg hogy a legjobb, de én egy dologban biztos vagyok, hogy tuti a közelébe sem érnek ehhez. TOP1 francia bajnok.

    Nem finnyás, irányítható de teljesen felesleges irányítani, magától is kiélvezi a helyzetet.
    Nem törékeny, bátran lehet markolni, szerencsére van is mit, mindenhol húsos. Az irányomban mindent engedett, és szerintem szerette (mondta is szex után, hogy ilyen találkához 2 jó partner kell, akik most egymásra találtak. Lehet hogy marketing, de engem megvett)

    Olyan élmény volt, amit sok álmatlan éjjszakán felidézek majd, és hogy visszamegyek-e még. Hát nemtudom ........... DE IGEN! NANÁHOGY, ezt a gyöngyszemet a végtelenségig szeretném DUGdosNI...
Happy Massage