• Noi

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Tudod ép testben ép lélek, megjött a tavasz, feltámadás, megújul a természet is, ismét rigófütty száll a levegőben, nem is folytatom, te biztosan meg fogsz érteni.
    Edzés közben fogalmazódott meg a gondolat, hogy a csodálatos izmaimat meg kéne jutalmaznom, de a jó Iza aznap nem tudott fogadni és amúgy is más PH értékekre vágytam már. Szorgalmasan pörgettem az itteni hirdetők adatlapjait, máshol nem is keresgéltem, mert nem rossz, hanem egy jó lányra volt szükségem. Húszéves, húszkilós, hátkenegetős álmasszőrökhöz nem volt gusztusom. Aztán jött az isteni sugallat és rátaláltam Noémi adatlapjára, aki véletlenül elérhető is volt, fel is vette, időpont is volt - összeállt a kép.
    Kedvesen, udvariasan, tárgyilagosan és részletesen közölte velem, hogy mennyi az annyi és nekem tetszett amit hallottam.
    Feltörtem a gyerek malacperselyét és útnak is indultam,
  • Megközelítés:

    az ellenzéki, bűnös város, angyalokról elnevezett kerületébe, azon belül is az egyik első királyunkról elnevezett csendes utcába.
    Biztos oda visz a BKK valamelyik modern járműve is, mert közel a Reitter és a Hungária is, de fájdalom, erről nem tudok bővebben nyilatkozni.
    A parkolás a ház előtt urasan. Fizetős, de én ezt csak utólag vettem észre, mindegy, megúsztam büntetés nélkül, de te majd figyelj jobban!
  • Helyszín:

    Az előző MT beszámolójával vitatkoznék, mivel nem panel és nem második emelet és nincs a kádnál műanyagfüggöny - de különben minden stimmel.
    A telefonos útmutatást követve, egy kapu, még egy kapu, kódok nyomogatása itt is, ott is, lépcsőházban bolyongás, liftezés és egy újabb mini labirintus leküzdése után jutunk el a tetőtérben lakó Hercegnőhöz. Az ajtó nyílik és a kedvesen mosolygó házigazda nyit ajtót. Miközben leveszem a cipőmet, mozdulataimat bizalmatlanul, bár csendben figyeli egy tacskó. Próbálom vele is megalapozni a barátságot, de ridegen elutasít.
    Az előszoba és a konyha egy légtér, innen nyúlik a fürdőszoba és leghátul az apró masszoba. Tisztaság, rend, otthonos, látszik, hogy itt lakik,
  • Lány külseje:

    Noémi, akiről elsőre az ugrott be, hogy olyan, mint egy szexi nő a szomszédból, akit mindig meglesnél napozás közben. Vagy a haverunk csini anyukája. Vagy az osztályfőnök, akire nem tudsz nem úgy gondolni.
    Az adatlapon megolvasott paraméterek hitelesek, a fotóit látva, pedig pont azt láthatód, amit én láttam. Szép arc, kedves mosoly, szép fogsor, jól ápolt, nőies, izmos, de nem egy mackó, hanem egy igen kívánatos nő. Sajnos a testét nem láthattam, mert ez nem egy olyan kávéház.
    Testhez tapadós, sportos nadrág és valami hasonló felső volt és maradt is rajta.
    Kedves, korrekt, kicsit katonás, kicsit talán túl fegyelmezett a stílusa, de végig nagyon izgató - ekkor már tudtam, hogy jó helyre jöttem.
    Noéminél a masszázs az hivatás, nem pedig szivatás a faszverés előtt. Nem akarok neveket mondani.
    Nem tegnap kezdte és nem érzi szükségét, hogy a falra tegye ki a különböző, kamu tanfolyamok okleveleit.
    A kérdései, a hozzáállása alapján gyorsan kiderül, hogy egy valódi szakemberről van szó. Lehet, hogy csak a perverz agyam játéka, de így még izgatottabb leszek, mert olyan hivatalos a légkör, hogy a randi végére ütemezett "kényeztetés" így a randi elején járva, teljesen valószerűtlennek tetszik.
    Talán egy dolog mond ellent ennek, az
  • Erotikus masszázs:

    amikor megkér, hogy az alsónadrágot is vegyem le, amikor ráhasalok az ágyra.
    Ó, tanárnő, kérem, erre nem számítottam. Én is és a farkam is meg vagyunk szeppenve. Visszahúzódunk, szót fogadunk.
    Tehát a masszázs.
    Olaj vagy krém? Hideg vagy meleg? Jó így a zene? Jó ez, jó az? Hol fáj, mi fáj, milyen erős legyen a masszázs?
    Miután végeztünk az interjúval, nekiáll.
    Elvtársak, tesók, MT-k, bástyáim: egy masszőr!
    Olyan, mint a Led Zeppelin. Amint elkezdi, tudod, hogy kurva jó lesz. Hol iszonyúan kemény, de amikor nem kell, akkor gyengéd és finom.
    Néha a könnyeim potyognak a földre az arcomnál lévő lyukon keresztül, néha dorombolok, néha meg nyögdécselek.
    Nyújtás is van a végén, tényleg profi és végre ismét találtam egy olyan nőt, akinek nemcsak a tudása, hanem a kellő ereje és tapasztalata is megvan ehhez a munkához.
    Újjászületésem és a problémás részek meggyógyítása után, végre rátértünk
  • Levezetés:

    a kényeztetésre. Vagy, ahogy a legnagyobbak írják: a kényesztetésre.
    Levette az összes ruháját, bekentük egymást olajjal, puncijával a számra ült és egy csodálatos levezetést kaptam.

    Álmaimban.

    Sajnos nála nincs semmi ilyesmi, de ami van az sem rossz azért.

    A masszázs után elmegy kezet mosni. Visszajön és elkezd szemből simogatni, cirógatni és végre eljut az ezredeshez is és pillanatok alatt hadrendbe állítja.

    (A tanult és érzékeny ízlésű publikum kedvéért itt kell kitérnem a részletekre: másfél órás randira mentem, ez nála úgy néz ki, hogy bő egy órát masszíroz és utána levezet.
    A levezet lehet kézzel vagy "ajkakkal", ahogy ő mondja. Nyilván az ajkakkal levezetet kértem, mert kézzel meg tudom csinálni én is. Tudtommal más extra nincs, így a bármilyen kölcsönösség tabu, bár az előttem valló kolléga dolgozata szerint lekerült a felső és kapott cicit is. Mondjuk én ezzel kapcsolatban nem is érdeklődtem)

    Na, hol is tartottunk? Ja igen, tehát kedvesen a szemembe néz és közben az ezredest gondozza. Már nagyon kivoltam és majdnem megkérdeztem, hogy csókolom, ugye nem tetszett elfelejteni azt a bekapós részét az egyezségünknek?
    De szerencsére nem. Szép komótosan, technikásan, finoman vett a szájára. Néha úgy csukott szemmel ábrándozva, bele-belefeledkezve, mint ahogyan azt a megboldogult feleségem is csinálta régen.

    Hát bevallom nem is kellett sokáig vesződnie velem, mert egyre hangosodó, ütemes nyüszítéssel jeleztem, hogy érkezés van. Ekkor kikerültem a szájából és akkorát lőttem (NFVSZ nincs) hogy a vállamra is jutott belőle.
  • Elszámolás:

    Előre csengettem ki a megbeszélt összeget. Minden úgy és annyiért történt, ahogy megbeszéltük. Nem volt rejtett költség és semmi simlisség, ő nem olyan.
  • Összkép:

    Talán a fentiekből már kiderült, hogy erősen ajánlott Noémi meglátogatása. Ár, érték arányban kiemelkedő volt a randink és biztosan vissza fogok térni.
    Ha csak masszázsra mész (ilyen opció is van) akkor is jól jársz, mert egy profi masszőr kezei közé fogsz kerülni, így sportolóknak és a fájós hátú bácsiknak is tudom ajánlani.
    Itt a vége, fuss el véle!
Happy Massage