• Panni

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Itt az oldalon találkoztam Panka hirdetésével, megfelelő lehetőségi szűrés segítségével. Feltétel volt a nyelves popó kényeztetés, a prosztata masszázs, valamint az általam választott felszíni prosztata ingerelés, mely utóbbi fétisem részleteit telefonon egyeztettem Pankával. A telefonos előegyeztetést követően VTR-en jelentkeztem be szombatra pénteken előre.
  • Megközelítés:

    Stadionok közlekedési csomópont, a Fogarasi út felé, a piros-sárga kagylós benzinkút és a hamburger király közelében. Hétköznap fizetős a parkolás, és érdemes előbb érkezni a parkolóhely keresés miatt. Tömegközlekedéssel egyszerűen és hibátlanul megközelíthető, trolival, villamossal, metróval illetve busszal is. Van egyébként parkolóhely, lehet is parkolni, de aki nem jár arra minden nap, azért a keresés elvesz némi időt. Szóval 5-10 perc puffer azért érdemes, a magam féle nem a környéken lakó srácoknak.
  • Helyszín:

    Hagyományos régebbi építésű zuglói társasház felújítva, a randi helyszíneként szolgáló lakás pedig igényesen felújítva, a tapéta nagyon ismerős volt, annak ellenére, hogy még korábban soha sem jártam a helyen. Ennek külön storyja van, amit Panka volt szíves megosztani velem. Lakásban, szobában és a fürdőben ragyogó tisztaság, többféle tusfürdő, többféle szájvíz. A lakásban négyszemközt voltam Pankával, így csak a miénk volt az egész lakás. :)
  • Lány külseje:

    Fekete haj, barna szemek, gömbölyded alkat hatalmas kerek és feszes mellekkel, szép kerek fenékkel, és izgatóan húsos de formás és kemény combokkal. Igazi latin típusú bombázó, telt ajkakkal. Arc nélkül hirdet, de ettől nem kell megijedni, abszolút kedves arca van Pankának, amit a diszkréció és a magánélet zavartalansága miatt nem jelenít meg a hirdetésben. A feltett képek jól tükrözik a valóságot.
  • Action:

    Fürdés és szájápolás után ölelkezés és puszilkodás a hálószobában, majd a kanapén egy szemből ölébe ülős lingam masszázst kértem Pankától, ő alul én felül pozitúrában, ahol az egyik kezével és combjaival a prosztatám felszínét izgatta. Így lett végem az első kört követően a testére spricceltem a gyönyör nedűit. Az első kört követően hasra feküdtem a franciaágyon és kértem Pankától egy finom kiadós masszázst. A masszázs közben kedélyesen beszélgettünk komoly dolgokról is kötetlenül. Kiváló és intelligens beszélgető partner Panka, kiderült, hogy kedvenc könyvünk is azonos, melyből Panka több részletet ismer pontosan mint én. A masszázst követő rekreáció után hanyatfekve kényeztette az ánuszomat a nyelvével, izgatva a gátat, a péniszemet és a heréket is, amit kifejezetten izgatóan csinált. Ezt követően következett a prosztata masszázs kombinálva naturfranciával és lingam masszázzsal amely elhozta számomra a második gyönyörforrást. Ezt követően fürdés, elszámolás, picike beszélgetés, majd indulás.
  • Elszámolás:

    Utólagos elszámolás történt, végtelenül korrekt módon. A csokor mértéke egyébként a bővebb infó gombbal rendelkezésre áll.
  • Összkép:

    Végtelenül kedves, intelligens és korrekt Hirdető Panka, akit lehet irányítani és még kiváló beszélgetőpartner is annak, aki megfelelő intelligenciával áll hozzá, normálisan viselkedik vele és az ápoltságával is minden rendben van.
Happy Massage