• NINA

 • Beküldte:
 • Egyeztetés:

  Telefonon egyeztettünk, hamar megbeszéltük az időpontot és a címet.
 • Megközelítés:

  Autóval mentem, lehet a környéken találni parkolót.
 • Helyszín:

  Célnak megfelel, még kicsit hiányos állítása szerint a bútorzat a baszobában. Icipivel több fény lehetett volna a tetthelyen, lehet legközelebb megkérem rá :)

  Fürdő is megfelel, kicsit lehetne figyelni még a tusfürdők refilljére, de volt 3-4 választék.
  Többen rendelnek itt, de nem futottam bele senkibe. Ágy a rugalmasabb fajta, ami bizonyos esetekben előnyös tud lenni, máskor meg nem.
 • Lány külseje:

  Igazából nem is emlékszem miben fogadott, talán egy fehér selyem köntös volt rajta.
  Régi pornós fantáziám ilyen formás vékony csajjal lenni, szép formákkal is rendelkezik, vékony poci, feszes combok, pici de formás mellekkel. Puncija az egyik legszebb tini kategóriába esik.
  Mikor ültem az ágy szélén, nem győztem csodálni. Arc igaz szubjektív, inkább szomszéd lányos típus. Összkép a brutál szép vékony teste miatt nagyon jó volt, én speciell szeretem a tetkókat, jól állnak neki!

  Hátulról is csodás látvány fogad, kis popsija nagyon tetszett, főleg mikor négykézláb volt az ágyon...
 • Action:

  Zuhany után már harckészülten léptem át a szobába, itt már meztelenül várt. Nem győztem csodálni a vékony formás testét, markoltam a fenekét állva szemből, fel is nyàrsaltam a hasát közben, csók az visszafogott volt, de ez nem vont le az élményből.

  Az ágy szélére ültettem és szájába vette a lüktető farkam, néha kivettem és megpaskoltam a száját, nyelvét, elhúztam és vissza tettem. Kezdésnek jó volt, de nem kiemelkedő technikájú, egy darabig élveztem a látványt és arrébb húztam a rövid baját, mondtam is hogy szerintem ez az egyik legizgatóbb látvány egy férfi számára :)

  Kértem hogy feküdjön négykézláb, nekiestem a popsijának és puncijának nyelvvel, gyúrtam és széthúztam a szexi kis popsiját. Tolta is hátra magát, halk nyögések is érkeztek, ez szintén feltüzelt, faltam amit értem. Kértem engedélyt a popsi ujjazásra, amit megkaptam nagy örömre. Ujjam behatolt a szűk popsiba, jó volt érezni a szorítását... Nyelvvel is próbáltam minél jobban felnyársalni, de tudtam, hogy itt más kell, ezért gumit kértem.

  Felhelyezés és kis síkosító után hátulról hatoltam be óvatosan, hagytam, hogy ő nyársalja fel először magát. Úgy gondolom elég hamar teljesen bent voltam, ki be jártam Dominika guszta kis popsijában. Jó pár percig hol hevesebben, hol lassabban dugtam ebben a pózban, tolta magát rám, jól bírja, nem kiméltem a vékony kis partnerem. Csípőjét fogtam és dugtam tövig neki, élveztem a szorítást és a látványt.

  Kértem üljön rám szemből, szintén popsival, kis igazítás után már rajtam is volt. Sikerült néha jól alá mozogni, hol gyorsabban, hol pedig lassabban csípőjét mozgatva vonaglott a rudamon. Először gondoltam, hogy az arcán kéne befejezni az első kört, de kis próbálkozás után tudtam, hogy ebből csak egy kör lesz.

  Gumi csere után kértem hogy üljön rám a kis puncijával lovagló pózban. Jó sokáig nyomtuk így, itt mindketten kicsit megizzasztottuk egymást, csattogós szólamok kíséretében. Átölelve szorosan húztam magamhoz, dugtam nagy hévvel, miközben a fülemben hallgattam a halk nyögéseit.

  Póz csere következett, hátulról támadtam egy ideig, húztam magamra a vékony csípőjénél és markoltam az apró popsiját is vehemensen.

  Zárásként újra lovagló pózt kértem, így egyszer már majdnem elmentem, de önző módon akkor ezt nem tettem. Átölelve, magamhoz húzva, jó csattogós ritmusban ért a vég, és nagyot durrantam a gumiba.
 • Elszámolás:

  Elején kérte, így is készültem én is, leraktam az ágy melletti szekrényre. Órára mentem, popsi extrát kértem, amit nagyon jól teljesített, teljesen ki tudtam élni magam.
 • Összkép:

  Jó érzésekkel távoztam, korrekt módon teljesítette a kérteket, én kifejezetten a popsi miatt mentem, plusz ilyen vékony csajszival még jobban izgatta ez a fantáziámat, nem csalódtam, sőt!
Happy Massage