• Luna

 • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
 • Beküldte:
 • Egyeztetés:

  Telefonon próbálkoztam és szinte elsőre felvette. Könnyedén megbeszéltük egy randi időpontot másnapra, reggel küldtem egy megerősítő sms-t, amire szinte azonnal válaszolt és küldte a pontos címet!
 • Megközelítés:

  Munkaügyben átutazóban voltam a fővárosban, a GPS teljesen pontosan odavezetett a tömbhöz. Mivel hétvégén érkeztem, a parkolásért nem kellett fizetni és parkolóhelyet is könnyedén találtam szinte pont a kapu előtt. Egyszerű az odajutás! A kapu előtt hívtam, kedvesen elmagyarázta a bejutás részleteit és pillanatokon belül már kopogtattam is a lakás ajtaján.
 • Helyszín:

  Teljesen rendezett, tiszta, modern lakás. Amerikai konyhás nappali, mindennel felszerelt fürdőszoba, a hálószobában pedig a kényelmes franciaágy mellett közvetlenül egy nagy tükör led-világítással a látvány fokozásáért. Minden igényt kielégítő kéjlakban találtam magam :)
 • Lány külseje:

  Ha egyetlen szóval kellene leírnom: lélegzetelállító
  A képek alapján teljesen másra számítottam, de amikor előbújt az ajtó mögül, akkor leesett az állam. Jóval magasabb, mint sejtettem, amin a szexi magassarkú is sokat dobott. Vékony, gazella testű lány, de épp ott kerek ahol kell. Hosszú combok, enyhén szolizott finom puha bőr, formás kerek fenék és feszes tenyérbe illő csodaszép cicik. Úgy ahogy van a zsánerem, számomra a tökéletes női alak megtestesítője. Magassarkúban és egy dögös, nagyon rövid kis lenge ruhában fogadott, már ekkor nem sokat hagyott a képzeletre 😊 Van arcos fotója, de élőben sokkal szebb, mint az itteni képeken! 10/10
 • Action:

  Belépéskor két puszival üdvözölt és az első perctől kezdve olyan érzésem volt, mintha ezer éve ismernénk egymást. Megjegyezte, hogy meglepően fiatal vagyok és jól nézek ki, ami igazán jól esett a lelkemnek. A szó jó értelmében igazi csacsogós csajszi, közvetlenségével nagyon jól oldotta az ilyenkor szokásos lámpalázam, hamar levett a lábamról. Üdítővel kínált és mivel nem vagyok szégyenlős, a nappaliban az ismerkedős beszélgetés közben levetkőztem, majd a fürdőbe terelt, ahol egészen pontos instrukciókat kaptam a tusfürdő, az intim tisztálkodó és a szájvíz használatáról. A tusolás után a hálószoba fele vettem az irányt, ahol Luna már ruhájától megszabadulva készülgetett, a látványtól már itt totál végem volt, lekapta rólam a törölközőt, kivitte a fürdőbe, én pedig addig kényelembe helyeztem magam az ágyon. Pillanatokon belül visszatért a szobába, majd mellém feküdt és átkarolva hozzám bújt. Igazi barátnős bújás volt és nagyon élveztem a helyzetet, hogy ilyen bombázó cirógat és simogathatom én is tökéletes testét.

  Még a simogatós ismerkedés közben is megbeszéltük, hogy mennyire tetszünk egymásnak, majd az illatomat és a farkamat is megdicsérte, miközben cirógatott közben pedig kezdtem meredezni. Mire észbe kaptam, már Luna szájában találtam magam, szépen körbenyálazta a szerszámot, majd lassan érzékien csinálta, pont ahogy szeretem. Volt nyálcsorgatás, köpködés és a zacsival, golyókkal is foglalkozott, imádtam minden pillanatát, órákig el tudtam volna mozizni a tükörből. Közben én is próbáltam közel kerülni a tűzhöz, simogattam az isteni cicijét, majd cseréltünk is, mivel én is szerettem volna megkóstolni őt. Pontosan elmondta, hogyan szereti és hogyan nem, nagyon kellemes volt az illatos puncika nyalogatása, de az idő rövidsége miatt elérkeztünk a randi csúcspontjához. Gumit kértem és mindkettőnk kedvencébe, kutyuspózra váltottunk. Te jó ég, a saját szemszögemből és a tükörből fogadott látvány miatt esélyem sem volt, hogy sokáig bírjam. A homokóra alakzat, a formás popsi és ahogy azok a cicik mozogtak, miközben ki-be járt a farkam hátulról, hát hamar végem lett. Luna viccesen meg is jegyezte, hogy bírhattam volna még, mert nagyon élvezte ő is. tisztálkodás és kicsi duma után hatalmas öleléssel és két nagy puszival búcsúztunk el egymástól, de biztosan nem véglegesen!
 • Elszámolás:

  Nem vagyok tisztában a pesti árakkal, de szerintem átlagos. Luna viszont egyáltalán nem átlagos, teljes mértékben megérte nekem azért, amit kaptam!
 • Összkép:

  Minden percét élveztem a randinak, sajnálom, hogy csak félórát tudtam maradni. Ha ismét Pesten járok, biztos, hogy újra felkeresem és több időt maradok. A randi így is minden képzeletemet felülmúlta, azóta sem tudom kiverni a fejemből. Korrekt, kedves, igazi barátnő-feelinges partner, aki ráadásul egy bombázó. Egyik legjobb ilyen élményem egy minden szempontból topkategóriás csajszival!
Happy Massage