• Emily Hudson

  • Beküldte:
  • Emily Hudson reagálása

    Koszonom a fantasztikus beszamolod, nagyon orulok, hogy ennyire jol erezted magad a masszazsom alatt.

    Remelem hamarosan viszont latlak.
    Emily.
    x

  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam és az időpontot is így egyeztettük, majd később sms-ben tartottuk a kapcsolatot. Próbéltam itt az oldalon is írni neki, de arra nem válaszolt. A hirdetését ezen az oldalon láttam. Telefonon könnyű volt elérni és időpont választásban is rugalmas volt.
  • Megközelítés:

    Marina Part egyik új építésű házában rendel. Könnyű odatalálni. A megadott cím pontos. Én kocsival mentem, a ház mellet közvetlenül volt parkoló ami fizetős. BKV-se gond, csak egy rövid sétát kell megejteni utána a házig.
  • Helyszín:

    A lakás szó szerint új. A házban még dolgoznak, több lakás még el se készült, a lift OSB lappal borított, hogy a költözők ne ejtsenek sérülést a liftben. Így hibát nem lehet találni a lakásban. Minden új. A hangulata nekem nagyon tetszett. A fürdő tiszta és minden van ami a tisztálkodáshoz kell. A szobában egy tatami van, azon történik a masszázs.
  • Lány külseje:

    Emily nekem nagyon tetszett / tetszik. Alakja hibátlan. A képeknek teljesen megfelel, mondjuk nekem élőben jobban tetszett. Nagyon kedves és főleg brutálisan erotikus minden mozdulata. Arca szép és alakja nagyon formás. Bőre nagyon jó tapintású puha. Cicik szép kerekek, képeihez képest inkább nagyobbak, nagyon formásak.
  • Erotikus masszázs:

    Amikor telefonon egyeztettünk, Emily hangja nagyon visszafogott konzervatív volt. Mintha autószerelőhöz jelentettem volna be a kocsimat. Talán aggódtam volna, de erről már olvastam korábban, így nem hátráltatott abban, hogy lefixáljuk az időpontot. Megérkezésemkor beléptem a szobába, megkérdezte még egyszer, melyik csomagot választom. Ezután elkisért a fürdőszobába. Nem volt nagy séta, az ajtók egymás mellett vannak :D Más helytől eltérően ott kellett levetkőzni és a szeánsz teljes ideje alatt a ruhám ott maradt. Természetesen nincsen ezzel semmi gond. Mielőtt zuhanyoztam Emily fehérneműben volt. Visszaérkezésemkor derekamon a törölközővel a szobába kisírt, majd kérte, hogy feküdjek hasra a tatamin. Innentől kezdve hívhatjuk levezetésnek az egész programot, mert hagyományos értelemben vett sportos masszázs nem volt. Talán pont ez amiért Emilyt meglátogattam.
  • Levezetés:

    Mikor visszatértem a fürdőből Emily anyaszült meztelenül állta előttem. Gyönyörű látvány volt. Szívem szerint megölelgettem volna, megcsókolgattam volna gyönyörű testét és száját, melynek sarkában kacér mosoly ült. De mivel eddig a pontig nagyon visszafogott volt a hangulat erről letettem. Törölközőt félre dobtam és hasra feküdtem a tatamin. Emily a lábaimhoz térdelt és előmelegített olajozás után cirógatni kezdett. Már az olaj rám csöpögtetése is erotikus volt. A cirógatás, simogatás is felpezsdítette a vérem. Nagyon tud ez a lány. :) Végig cirógatta a lábaimat, a fenekemet, rendszeresen benyúlt olyan helyekre ami nagyon jóleső volt számomra. Igazából nehéz megírni kronológiai sorrendben mi történt, mert egy óra tömény erotikában volt részem. ...és ha csak azt írnám, hogy nagyon egyedi, nagyon élvezetes volt (és most a szó erotikus értelmében) is elég lenne. Nyilván neked nem :D Te biztos, hogy részleteket szeretnél. A hátam összes erogén zónáját IS felborzolta Emily. Majd lágy mozdulatokkal csúszkára váltott. Atya ég. Azok a mellek... amikor a hátamon siklanak. Ráadásul közben a nyakamat csókolgatja Emily, erotikusan a fülembe szuszok és közben olyan mozdulatokat tesz a combjával a lábam között mintha éppen megdugna. Volt amikor, fektemben alám nyúlt és a golyókat és a farkamat is bevonta a játékba. Amikor a forduláshoz értünk én már világomról nem tudtam. Szemből ezt még tudta fokozni. A csúszka közben igényelte, hogy a melleivel játsszak. Hol az arcomba tolta hol a kezeimet szorította rá. A nyakamba lihegés is időnként sorra került, majd úgy közeledett hozzém, hogy azt éreztem, most fog lesmárolni, de sajnos ez elmaradt :) A lábaim közé kucorodott, lába nyújtva és a farkamon fantasztikusan hozzáértő lingam masszázst eszközölt. Kezeimet megfogta felhúzott ülő helyzetbe. Egymással szembe ültünk ajkaink 2 milliméterre voltak egymástól, közben simogattam olajos testét, ahol csak értem. Ismét hanyatt feküdtem, a lingam masszázs közben úgy csinált, mintha mindjárt bekapná a farkamat. Nyelvét kidugta és nyaló mozdultatott tett, de ekkor sem ért hozzám. Pontosan tudtam, mi nem fog történni, de bízva személyes varázsomban, többször azt hittem, hogy most lesz az, hogy de mégis bekapja, mégis, megnyalja, mégis megcsókol, de egyszer se léptük át ezt a határt. Végül a lingam masszázs eredményre vezetett és hatalmas orgazmussal ajándékozott meg Emily. Lehet, hogy rövidnek tűnik ez az írás de kimaxoltuk az egy órát. Újabb fürdés, felöltözés és go home.
  • Elszámolás:

    Előre kérte Emily, miután megkérdezte melyik csomagot választottam. Ez teljesen rendben van. Minden pillanata az együttlétünknek korrekt volt. Már a mérhetetlen erotikán felül.
  • Összkép:

    Amikor azt mondom, hogy EGYEDI, akkor ezt csupa nagy betűvel gondolom. Valós lehet, hogy tényleg tanulta a tantra masszázst. Nem tudom, hol oktatják e de oda szeretnék benevezni tesztalanynak és ezt tisztán emberségből díjmentesen vállalnám. :) A díjazása magasnak mondhat, ha úgy nézzük, hogy átlag feletti a csokor nagysága, de amit érte kaptam az bőségesen megérte.
Happy Massage