• BARBI

 • Beküldte:
 • BARBI reagálása

  Kedves Gabinho24!
  Köszönöm ezt az őszinte és sok dicsérettel ellátott beszámolodat 😊. Azt hiszem hogy mondanom sem kell hogy igazán jó érzés ilyet olvasni ❤️😘
  Igyekszem a jövőben is ilyen maradni 😉

  Ui:Várom a következő találkozót ☺️
  Puszi
  Barbi 💋

 • Egyeztetés:

  Barbi rég óta a kedvenc masszőröm, ha tehetem meglátogatom. Az időpontot az utóbbi időben viber-en keresztül szoktuk egyeztetni. Nagyon rugalmas, mindig találunk mind a kettőnk számára megfelelő időpontot.
 • Megközelítés:

  A masszázs helyszíne a belváros közelében található, a Váci utcából nyíló kis utcában. Tömegközlekedéssel mentem: a közelben tesz le a busz, illetve a metró is – a „kék” metró felújítása miatt, jelenleg csak a „piros” színűt tudjuk igénybe venni. Mind a buszmegállóból, mind a metrótól kis sétára található a lakás.
  Autóval érkezőknek – meglátásaim szerint – nagyon nehézkes lehet a parkolás, illetve fizetős.
 • Helyszín:

  Régi építésű társasház. A lakás szépen felújított, hatalmas nappalival rendelkezik (megtalálható egy nagy kanapé, ahova a ruhákat is le lehet pakolni), illetve 3 szobából és a fürdőből áll. Rend és tisztaság uralkodik mindenhol. A fürdőszobában tusolóval találjuk magunkat szembe, sok tusfürdő közül lehet választani. Törülköző frissen mosott, illatos, masszázs előtt és után is frisset kaptam. A masszázs szobában található egy nagy franciaágy (mely egy kicsit nyikorog), melyen a masszázs és a kényeztetés is zajlik, illetve egy kisebb szék, ahova a ruhákat le lehet pakolni.
 • Lány külseje:

  Eszméletlenül Csinos, Szexi és vonzó Nő! Magasság, súly OK! Teste arányosan szép, ahogy a képeken is látható, élőben sem fog csalódás érni! Kézbe illő, formás cicik. Lapos has, formás arányosan szép lábak, nőies egyben sportos is. Popsi kerek, kemény és izmos. Válla, háta szépen ívelt, ahogy a nyaka is. Arca csábító, szép szemek, szőke hajkorona, mely kiengedve illetve feltűzve is szép a szempárral, arcocskával. Nagyon kedvesen fogadott, figyelmes és önzetlen, nekem borzasztóan tetszik!!
  Egy piros köntösben fogadott, amely alatt egy fekete fehérnemű szett volt, combfixszel kiegészítve.
 • Erotikus masszázs:

  Másfél órára jelentkeztem be. Miután levetkőztem, a fürdőszobába mentem: a fürdéshez a már fent említett finom, puha törölközőt kaptam. Visszatérés után a kényeztetéssel kezdtük, melyet majd a következő részben fejtek ki.
  Kényeztetés után kérte, hogy feküdjek hasra, majd megkezdődött a masszázs, ami nagyon jól felépített, megkoreografált program (egész testes masszázst kérek mindig, melyhez krémet használ, ami könnyen lemosható). A lábamnál kezdte, majd fenék, derék hát, karok, haladt végig és én pedig teljes mértékben ellazulva és kikapcsolva élvezem a szakszerű és lázító masszázsát: nagyon kellemes érzés minden érintése. Miután megfordultam, combjaimat vette kezelésbe, majd a végén a karjaimat is végigmasszírozta.
  Masszázs közben beszélgetni is szoktunk: okos, tájékozott hölgy, bármiről lehet vele csevegni.
 • Levezetés:

  Fürdés után beinvitált a hálóba, majd törölközés után leheveredtem az ágyra. Kérdezte elfáradtam-e :)?! Természetesen nem, és szépen fokozatosan elkezdtem megszabadítani szettjétől. Először finoman a fogammal a köntösén kioldottam a csomót, majd levettem róla és finoman az ágyra helyeztem. Ezután jött a melltartó, majd mondta még dolgoznom kell tovább :). Leheveredett az ágyra, szépen finom lehúztam róla a combfixet, majd jött a bugyi is. Miután megszabadultunk minden ruhadarabjától, elkezdtem csókolgatni arcát - kis csókot is kaptam tőle -, csodás testét, melleit, majd szépen fokozatosan haladtam lefelé pocakján keresztül finom kelyhéig. Lassan elkezdtem nyelvemmel kényeztetni, megítélésem szerint tetszett neki, közben fel-le mozgott csípőjével, talán a csúcsra is sikerült eljuttatnom. Ezután közölte, hogy most ő következik. Feltérdelt velem szemben, szépen fokozatosan testemet puszilgatva haladt lefelé, míg el nem ért a célhoz. Pucsitva finoman bekapta - csodás látvány volt kerek, kemény popsiját látni, melyet meg-meg simogattam -, kis ténykedés után kérte helyezzem magam kényelembe. Hátra feküdtem, ismét finoman végig csókolgatta testemet, majd újból célhoz érve, folytatta franciáját. Nagyon finom franciája van, miközben néha a golyókat is kezelésbe vette: hol a nyelvével játszadozott velük, hol a kezével masszírozta. Szépen fokozatosan testével felém fordult, így elérhettem kerek, formás fenekét, melyet első körben finom puszikkal láttam el. Majd elkezdtem csodás punciját is kezelésbe venni: először kézzel simogattam, majd szépen fokozatosan rám ült, így nyelvemmel is elkezdhettem kényeztetését (úgy hallottam ismét tetszik neki). Ahogy érkeztünk a csúcs felé, egyre gyorsabban ténykedett odalent, kezét is elkezdte használni, majd közeledett a vég számomra, melyet csodás testére lőttem ki. Finoman letörölgetett, majd következett a masszázs.
 • Elszámolás:

  A megbeszélt ajándékát a végén szoktam a kanapéra vagy az ágyra helyezni. Külön extrák nincsenek, BARBI maga az egyik legextrább ajándék amit kaphattam ezen a csodás délutánon.
 • Összkép:

  Végtelenül szexi, figyelmes, kedves és dögös Nő BARBI, az a Nő akire álmaimban vágyakozom, és mivel jól ismeri vágyainkat varázsolt nekem egy fantasztikus délutánt. Testileg és lelkileg feltöltődve, kielégülve jöttem el BARBI-tól.
Happy Massage