• Detty35

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Délelőtt hívtam telefonon, nem vette fel, de pár perc múlva diszkréten megcsörrentett, gyorsan vissza is hívtam, és máris megegyeztünk, hogy bő egy óra múlva ott leszek nála.
  • Megközelítés:

    A tömegközlekedést választottam, a Flórián téri villamosmegállótól kb. 10 perc kényelmes séta. A ház előtt van parkolási lehetőség, és lett is volna szabad hely.
  • Helyszín:

    Egy régi építésú társasház. A lépcsőház előtt telóztam, és megkaptam a pontos útmautatást (kapucsengő, ajtó). A fürdőszobában kád és kifröcsögés elleni függöny, többféle tusfürdő, szájvíz, dezodor. A tetthelyen masszázspad és tükör.
  • Lány külseje:

    Mindössze 3 kép... Nagyon kevés, ráadásul nyaktól fölfelé se mutat semmit, de mégis: az első kép a formás popóval annyira felhívta a figyelmemet, hogy erős kényszert éreztem, hogy telefont ragadjak. Nem is kellett csalódnom, a popó a valóságban is olyan formás, markolászni való. A cicik a közepesnél kicsit nagyobbak és eredetiek, a lábak kecsesek. Nagyon jó alakkal büszkélkedhet, pedig elmondása szerint most fölszaladt egy-két kiló, szóval nincs megelégedve magával, pedig az lehetne. Ha nagyon szigorú vagyok, akkor a hasa egy picivel lehetne feszesebb (gondolom, erre célzott, hogy fölszaladt egy-két kiló), de ez semmit nem ront az összképen. Nagyon helyes, szép arca van, világos barna haja és barna szeme.
  • Erotikus masszázs:

    A fürdőből visszatérve már csak bugyiban és melltartóban várt, a lélegzetem is elállt a formás idomoktól. Megkérdezte, hogy gyengébb vagy erősebb masszázsra vágyom, a gyengébbre szavaztam, krémet használt, fentről lefelé haladt, érezni lehetett a mozdulatain, hogy valóban profi és tapasztalt masszőz. Közben a tükörben arra lettem figyelmes, hogy már nincs fent a melltartó, nehéz volt tikolnom, mennyire tetszik a látvány... Ahogy haladt lejjebb a kezével a derekam irányába, közben a felső testével a hátamra simult, így tehát cici-masszázsban is részesített, ahogy a hátsómhoz, illetve combjaimhoz ért, az erotikus benyúlások sem maradtak el. A helyzet egyre forróbb kezdett lenni, ráadásul a masszázs legvégére az utolsó textildarabot is lekapta magáról...
  • Levezetés:

    ...és ekkor már elmosódott a határ a masszázs és kényeztetés között: miközben oldalról masszírozott és "benyúlkált", közben a tükörben a formás popsiban gyönyörködtem, engedélyt kaptam a markolászásra, majd a fordulásra is, hogy aztán előre hajolva a cicijével a velem egykorút kényeztesse. Közben a popsimarkolászás továbbra is a kedvenc tevékenységem volt, és közben Detty fölmászott a padra, és kellemes lingam-masszázsban részesített. Nagyon jó volt megtapasztalni, milyen az, amikor nemcsak a hímvesszőt, de annak környékét is kényezteti, majd jött a csúszkamasszázs, ahogy föl-le csúszkált rajtam, a cicik a farkamban rendszeresen elakadtak. Ezután Detty megfordult, közvetlenül a fejem fölé guggolt, majd előrehajolt, klasszikus 69-be fordultunk, miközben a csupasz punciját nyaltam-faltam és a popót markolásztam, a szájába vett, és kellemes franciás kényeztetésben részesített, lassan, finoman, majd egyre ütemesebben szopott, a punciját szó szerint nyomta a számhoz, szinte a számra ült, közben én már vég-közeli állapotba kerültem, így kértem egy kis szünetet, időhúzás gyanánt Detty hasra feküdt, és a combjait, popsiját cirógattam, majd fordulás után a bimbókat puszilgatva lejebb haladtam egészen Detty puncijáig, ahol intenzív nyelvjátékkal kedveskedtem neki. Öröm volt kényeztetni, tetszett, hogy végig irányított, hogy hogyan jó neki, majd ismét ő aktivizálta magát. Hanyatt feküdtem, a lábam közé térdelt, és lassú, majd egyre intenzívebb francia következett, ahogy intenzívebbé vált, nem is bírtam sokáig, jött a happy finish, az utódok a hasamon landoltak.
  • Elszámolás:

    Az elején rendezve az egyórás program díja, szerintem a pesti átlagnak megfelelő, azt hiszem, a leírásomból kiderül, hogy nagyon megérte.
  • Összkép:

    Szexi kisugárzás, bájos kedvesség, intelligencia és vendégszeretet... Ez mind elmondható Dettyről. Jól döntöttem, hogy a kevés kép ellenére meglátogattam, és nagy szerencse, hogy jó volt neki ma délelőttre az időpont. A csók hiánya miatt nagy dilemma előtt álltam a besorolást illetően, de úgy gondolom, az, hogy valami nem opció egy hirdetőnél, nem befolyásolhatja a lényeget: csodálatos órát töltöttem Dettynél, így nem túlzás a legmagasabb minősítés.
Happy Massage