• Clea

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Láttam az oldalon a zöld jelzést , ezért gyorsan hívtam telefonon. Ő kezeli a telefonját és szerencsém is volt mivel még szabad volt az aznapi, kora délutáni időpont, amit ajánlottam. Mivel nem az első alkalommal készültem hozzá, jeleztem neki, hogy nem igénylek részletes tájékoztatást. Azért a címet visszakérdezte :) el ne vesszek... de emlékeztem rá. Korábban részletesen elmondta miket vállal, illetve korrekt módon itt a lapon sem rejti véka alá.
  • Megközelítés:

    Pontos címet kaptam, a stadionok hátánál, a régi, rehabilitált buszgarázs, most Récsei Center mellett van a cél. Ennek megfelelően parkolni könnyű, én kocsival mentem, mindig van szabad parkolóhely. A Keleti pályaudvar is nagyon közel van, így a BKK-val érkezők is számos lehetőség közül választhatnak. Bejutás előtt telefonálni kell a kapucsengő számáért, felcsengetni és beenged. Emeletre érve, folyosó végén nyílt az ajtó és ott várt mögötte egy szál kombinéban Timi.
  • Helyszín:

    Zuglói új építésű lakópark, sokadik emeleti lakása. Látszik a hely funkciója, nincs semmi csicsa de semmiképp sem lepattant, nyugalom és tisztaság van. Timi nem egyedül rendel, viszont másik MT nyomát nem láttam amíg ott voltam. A babaszoba pici és nekem kicsit zsúfolt cserében körben tükrös. Egy kisebb francia ágy és egy masszázspad kitölti szinte az egészet, asztalka és szobainas + szék áll rendelkezésre dolgaink lepakolására. Nagy, puha törölközőt kaptam, a kilépő száraz. A fürdőben is tisztaság fogadott, több tusfürdő és szájvíz között lehetett választani ebben sem volt semmi hiba.
  • Lány külseje:

    Egy csini kombiéban fogadott Timi, termete kicsi és törékeny (hozzám képest meg pláne). Nagyon arányos felépítésű ruganyos tinilány teste van, bőrét nem tarkítják tintával rajzolt képek ellenben kifogástalanul selymes és ápolt. A cicik csodálatosan finom metszetűek, természetesek és igen jól reagálnak a külső ingerekre. Arckitakarással hirdet, de ne féljen senki nagyon helyes arcocskája van. Kellemes vele beszélgetni is, határozott elképzelése van a világról, ami nem esik messze az enyémtől. Imádtam a kezét és a ciciket, simán visszavezettek legény korom kezdetének érzéseihez / emlékeihez.
  • Action:

    Tisztálkodást követően visszamentem a babaszobába és az ágyon ülve vártam, hogy visszajöjjön Timi egy a színfalak mögött zajló vidám hangulatú, női csevejből. Azon jókedvében az ölembe ült és hozzám bújt. Nyelves csókokat váltottunk, én közben melleit kibontottam a textilből és nagy óvatossággal finoman cirógatni, szopogatni kezdtem. Lassan lekerült róla az egyetlen ruhanemű így már mindketten meztelenül folytattuk a csókolózást, egymás testének felfedezését. Hanyatt feküdt az ágyon, én szemből fölötte folytattam a csókcsatát és a simogatást, minden elérhető részen. Eközben ágaskodó falloszomat elkapta és rövid tornára fogta, majd csupasz szeméremajkai fölé vezetve izgattam vele a csiklóját / szeméremdombját, közben nem hagytuk abba a csókolózást sem. Ebből kialakult egy kellemes pozitúra, amit mindketten nagyon élveztünk és egy darabig meg is maradtunk ebben. Néha lassítottam és kézzel izgattam többszöri kéjes remegésig. Az egyórás randi ágyban töltött része alatt szinte egy szót sem beszéltünk, kicsi utalásokból és apró mozdulatokból megértettük egymást. Fordultunk 90 fokot oldalra és szájjal kényeztetett tovább, változatos tempóval, néha kézzel, néha nyelvpörgetős vagy kifejezetten lassú, kicsit erősebb, kivégzős technikákkal. Amíg a velem egykorúval foglalatoskodott én sem voltam rest, az odatartott nedvességtől tocsogó punciját izgattam tovább, amit elfogadott és remélem élvezett is. Szájában ért a csúcspont, telepakoltam az utódokkal, mind az utolsó cseppig kiszívta őket majd törlőt kaptam és rövid időre kisietett felfrissülni.
  • Elszámolás:

    Az előre megbeszélt rózsacsokrot a végén tettem le az asztalra. A haza bölcse jótállt értem most is. Teljes mértékben elégedett vagyok, most pont erre volt szükségem.
  • Összkép:

    Nekem nagyon jó élmény volt újra találkozni és kiesni a hétköznapokból. Timi tudja, hogy kell az embert kirántani és mindezt nagyon kedvesen és figyelmesen teszi. Nem kérdés, hogy ajánlom-e. Ha egy igazi barátnős összebújásra vágysz egy pici lánnyal, akkor jó helyen jársz!
Happy Massage