• Happy Pamela

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az ismert honlapon találtam meg a telefonszámát, elsőre időpontot tudtam egyeztetni, négykezes masszázsra mentem. Nem először jártam a szalonban, így biztosan állíthatom: nagyon flottul megy a foglalás.
  • Megközelítés:

    A legközelebbi metró/troli/buszmegállótól kb 5 perc (max 10) sétára található. Érkezés előtt, mikor a megadott címen jársz telefonálni kell, amikor is megadják a belépéshez szükséges paramétereket (kapucsengő, etc).
  • Helyszín:

    A lakás ízlésesen rendezett, többszobás, felújított. Én eddig mindig a tatamis helységben jártam, de van lehetőség masszázságyon is kérni a szolgáltatást. A helyszín diszkrét, más masszőzzel, vendéggel nem találkozol. A fürdőszoba jól felszerelt, rendelkezésre áll sok tusfürdő, ha valakinek ez számít :) A szoba tükrösített, lágy fényekkel teszik hangulatosabbá a szeánszot. Üdítőt, ásványvízet, sört és energiaitalt tartalmazó hűtő is található a szobában.
  • Lány külseje:

    Mivel Pamela arccal hírdet, csalódásra nincs ok. Testalkata vékony, mint a képeken. A képek között inkább azokra hasonlít, ahol kevés smink van, igazai 'babaarcú' ha szabad ilyet írni. Egyik kolléganőjével, Vandával fogadtak a négykezes masszázs keretében, aki szintén megfelelt a képeknek. Szolid, de erotikus ruhában fogadtak, ami a masszázs elején lekerült róluk, szép testük van.
    A fogadtatás (mint ezen a helyszínen mindig) nagyon kedves és nyitott. Én magam részéről a masszázs közben is a csöndet preferálom, ebben maximálisan a partnereim voltak.
  • Erotikus masszázs:

    A fürdőből visszatérve mezítelenül feküdtem hasra a tatamira. A lányokról a masszázs elején lekerült a ruha, Vandán maradt a bugyi. Pamela gyengédebben, simogatóan kente át először a hátamat, miközben Vanda a lábaimat masszírozta. Vanda technikája többször cirógatásba ment át, körmét gyengéden húzta végig a bőrömön. Altestemnél gyakran masszírozta a combom belső részét, elkalandozva az ánusz tájékhoz, gát környékéhez és a heréimhez is. Egy idő után olajos csúszka masszázst kaptam még hason fekve, majd fordulás következett és ugyanezt megismételték a hasamon is, közben a tükörben figyelhettem szép testük vonalait. Mikor már hason voltam, akkor kezdődött el a lingam masszázs.
  • Levezetés:

    Mikor a hasamon egyik lány csúszkált, a másiknak a kezei már marokra fogták nemesebbik szervemet. Végül Pamela foglalt helyet térdelő ülésben a lábaimnál és kezdte meg a kezdetben lassabb, majd kicsit tempósabb lingam masszázst, mindeközben Vanda állandósította felsőtestem masszázsát a levezetés idejére. Mikor úgy éreztem, hogy idő előtt túlhevülök, megkértem Pamelát, hogy szüneteltesse a kényeztetést, aki eleget is tett kérésemnek. Folytatás után engedtem a kísértésnek, és kiengedtem, amit férfiember kiszokott. Utána kis törölgetés, majd a lányok magamra hagytak pár percet szussszanni és a fürdő felé vettem ismét az irányt.
  • Elszámolás:

    Masszázs után a fürdőből visszatérve a lányok már rendezték a körletet, még lenge ruhában takarítottak. Ekkor rendeztem a számlát, ami abszolút megéri ár-érték arányban.
  • Összkép:

    Elégedetten távoztam, bearanyozták a hölgyek a hetemet :)
Happy Massage