• Kiara

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az év elején még szabin vagyok és elhatároztam, hogy gyakrabban keresek fel lányokat. Mert megérdemlem. Így történt ez ezen a hűvös szombat délután is. A telefonos hölggyel lebeszéltük a részleteket és vártam a pillanatot, hogy találkozhassak Kiara-val.
  • Megközelítés:

    Ismerős helyszín az Alföldi utcában. GPS pontosan navigál, parkolóhely is van a bejárattól 100 méteren belül. BKV nem jár az utcában, talán a Teleki tér van a legközelebb hozzá, de az is kb 200 m.
  • Helyszín:

    A ház több emeletes és egész szép a lépcsőház is. A lift felrepít az ötödikre és könnyű megtalálni az ajtót. Sajnos a csengő nem működik , viszont a kopogásra nyílik az ajtó.
    Két szoba szolgál a vendégek fogadására, a lányok tartózkodója meg függönnyel van elválasztva. A fürdő ok, nyoma sincs a két nappal korábbi zuhanyzsinór balesetnek. Sajnos szájvíz nincsen, csak egy üres flakon jelzi, hogy valószínűleg lenne rá lehetőség, de most máshogy alakult…
    A szobában szivacs található és nem masszázspad, viszont két tükörből is lehet “mozizni”. Megerősítem, hogy nagyon tudja fokozni a vizuális ingereket.
  • Lány külseje:

    Az ajtó mögött állt Kiara, egy mosolygós, középmagas, hosszú hajó fiatal lány. Nagyon helyes arca van! Rögtön ez jutott eszembe, amikor megláttam és ennek hangot is adtam. Amúgy bugyi-melltartó combo volt rajta valami kis felsővel, de a részletekre nem emlékszem, annyira megfogott az arca. Beinvitált a szobába. Ott még jobban scanneltem a külsejét miközben pár udvarias mondatot váltottunk egymással. Finom a bőre, formás fognivaló feneke van. Az egyedüli kevésbé pozitív elem a külsejével kapcsolatban a mellei. Sajnos kicsik és nem is a legszebb formájúak. Akiknél ez a testrész a központi kérdés azok ne Kiarat válasszák partnernek.
  • Erotikus masszázs:

    A fürdőből visszatérve megkérdezte, hogy mivel kezdjünk. Nekem fontos a masszázs és a sorrendiség, úgyhogy nem a kényeztetéssel kezdtünk. Ügyesen masszíroz, de azért nem profi. A bokától indul felfelé és halad a fej irányába. A fenéknél kevesebbet időzik sajnos, de azt később bepótolja mielőtt a levezetés elkezdődne. Jól lehet vele beszélgetni masszázs közben, a világ dolgairól is szokatlanul tájékozott . Azért azt szeretném nyomatékosítani, hogy vannak a masszázs lányok között sokan, akik ismerik a külvilágot és nem csak az aktuális celeb pletykákkal vannak tisztában. Kiara egy ilyen lány ebben a társaságban😄
    A hátamat is aprólékosan megdolgozza, ahhoz képest, hogy egy hónapja kezdett elég ügyes és erős mozdulatokkal operál. A vége felé már jönnek a gyengédebb érintések és a melltartó is lekerül róla , aztán kis krémmel/olajjal bekeni magát és elkezd a cicikkel finoman csúszkálni a hátamon. Ezen a téren még tapasztalatlan saját bevallása szerint is , és kis irányítást kér , amit persze örömmel teljesítek. Első lépésként egy fordulással, mert a szemből csúszka mégiscsak sokkal jobb és amúgy is nehez volt a hadamon feküdni már. A bugyi rajta marad a csúszka nagy részében és csak később kerül le, amikor a jobb combomon mozgatja a punciját, hogy mindkettőnknek jó legyen.😄
  • Levezetés:

    A szemből csúszka tulajdonképpen már nem is a masszázs, hanem a kényeztetés része , hiszen annyira erotikus töltetű.
    Szép lassan válnak egyre egyértelműbbé a mozdulatok mindkettőnk részéről, az érintések direktekké válnak míg egyszer csak fogja magát és bevesz a szájába. Nagyon finoman, érékien és erotikusan csinálja. Nem pornós itt még , hanem maximálisan barátnős stílust alkalmaz. Kicsit kezezne, de könnyen leállítható és csak a tövénél fogja onnantól kezdve. Korábban egy elejtett félmondatára rácsatlakozva jeleztem Neki, hogy ha fáj a háta szívesen megmasszírozom egy kicsit, bár csodát nem várjon tőlem. Ez most következett be, mert nem akartam még elmenni, időnk is volt még és annyira jó volt az atmoszféra közöttünk. Szóval helycsere és ugyan a combjai közé került a farkam, de gondoskodott róla, hogy a puncijához még véletlenül se érjen. Kreativitással azért az erotikus jelleget fenn lehetett tartani. 😄😄 Az erőteljes masszázsom tetszett neki, hanghatásokkal, nyögésekkel adott ennek kifejezést. Ez így ment egy darabig, amikor is megszólalt az órája, jelezve a közös időnk végének közeledtét. Ekkor hanyatt feküdtem ismét és elkezdett franciázni. Intenzíven, pornósan, végig szemkontaktusban, ami nagyon izgató volt. Ekkor már a kivégzésem volt a cél, amit hamar el is ért. Viszont a vége kisebb csalódás volt számomra, mert NVSZ-ben egyeztünk meg az elején, de a befejezés végül kézzel történt a nyelvére és tátott szájába. Lehet, hogy neki ez a NVSZ?! Hmmmm…
  • Elszámolás:

    A telefonban az alap hangzik el, az adatlapon szereplő extrák nem kötelezőek, viszont mindegyik külön kerül felszámolásra egységes áron. Én a csókot kértem és a NVSZ-t, amik végül harmadával dobták meg a tiszteletdíjat. Így azért már jóval átlag feletti lett a vége, ami biztosan elgondolkodtat majd mielőtt megint tárcsáznám a számot. Előre kérte, végig az asztalon maradt.
  • Összkép:

    Nagyon szép arcú, jó alakú fiatal és aranyos lány Kiara, a logisztika jól működött, a fürdő is ok lett. A masszázs kifejezetten kellemes volt, jót beszélgettünk is közben. Az erotikát élveztem , nagyon érzéki és izgató volt az a része is az ottjártamnak. Az ár-érték arány már nem annyira kedvező az extrák árazása miatt, de mindenki eldöntheti magának, hogy mit akar és azért mennyit hajlandó “áldozni”.
Happy Massage