• Amina

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A hirdetésben megadott telefonszámon történt az egyeztetés. Minden kérdésemre korrektül válaszolt. Kellemesen elbeszélgettünk volna még tovább is, de nem akartam más elől rabolni a lehetőséget, ezért hamar a randi időpontjának pontosításába kezdtünk. Simán ment az időpontfoglalás.
  • Megközelítés:

    A webes portálon megadott utca közel a belváros széléhez. Nyolcadik kerület jobbik felének számít ez a tartomány. Tömegközlekedés a környéken nagyon rendben van és a személygépkocsival is egyszerű a megközelítés. Nem volt gond a parkolással sem.
  • Helyszín:

    Társasház középső emelete. A hosszú folyosó elején van a megadott ajtó, az a lifttől jobbra esik. Halk csevegés hangja szűrődött ki belülről. Diszkréten kopogtam, nem akartam feltűnést keltetni az érkezésemmel.

    Nagyon nyugodt volt a ház ezen területe, egy lélekkel sem találkoztam.

    Több szobás ingatlan, erre a célra berendezett szobákkal. Tatami, tükrök, színes fények, hangulatos zenével. Minden, ami kell a jó szórakozáshoz adott volt.

    A fürdőszobában is rendet és tisztaságot tapasztaltam. Kiegészítők tömkelege állt a rendelkezésemre.
  • Lány külseje:

    „Egzotikus szépség” így hirdeti magát és valóban az. Kínai vonások európaival összekeveredve érdekes elegyet mutattak. Ázsiai arc és szem, vastag húsos ajkakkal. Nagyon szép a szája, olyan szabályos vonalú, hogy körzővel nem tudnék pontosabbat szerkeszteni. Nekem tetszett, ez a különleges etnikai turmix eredménye.

    A portfólióban megadott adatoknak megfelelőnek éreztem. Átlagos testalkat. Se nem vézna, se nem molett, inkább sportos. A szó nemesebbik értelmében van mit fogni rajta. Alacsony, de formás fiatal csajszi. Cicik ugyan kicsik, de cserébe hegyesek. Puncija simára borotvált, ápolt, rózsaszín.

    Kiemelném még azt, hogy tanult, nagyon okos hölgyről van szó. Fiatal kora ellenére érett gondolkodása van és tökéletesen kommunikál. Intellektusa elragadó.
  • Erotikus masszázs:

    Masszázs-na az nem volt. Azt mondta pedig, hogy sokan csak azért jönnek hozzá. Akkor bizonyára jól is masszírozhat, de erről most nem győződtem meg, mert elcsevegtük az arra szánt időt. Bármilyen témába kezdtünk, mindenben olyan érdekes tartalmat találtunk, hogy tényleg élmény volt vele az ismerkedés.
  • Levezetés:

    Alig vártam már, hogy kibontsam a szexi öltözetéből. Amina éjfekete színű bugyit és meggyszínű melltartót viselt. Felette egy színben harmonizáló köntös volt lezser módon megkötve, derékban. Csókolózásunk picit szégyenlősen kezdődött, és utána is csak izgulósan haladt- de számomra így is óriási élményt jelentett szépséges ajkain csüngeni. Irányítás kizárólag rám hárult, ő csak hagyta és gyengéden viszonozta a kapott folyamatokat. Sokszor eltávolodtam a szájától és csak bámultam, hogy milyen esztétikai látványosság az arca. A puncija kényeztetésében kezdeményező és egyben pionír szerepet kaptam. Saját bevallása szerint nem túl egyszerű eset ezen a téren, de nekem most siker koronázta a tevékenységemet. Tetszett, hogy amikor a lábai között nyalakodtam, és ráéreztem a lényegre, akkor határozottan a hajamba túrt és ügyesen rávezetett a diadalmas befejezésre. Amina mielőtt elkezdte volna nekem bemutatni az orális tudását, megkérdezte, hogy hogyan szeretem,mi a jó nekem. Én bíztam abban, hogy tudni fogja, ezért inkább hagytam, hogy csinálja úgy,ahogyan neki jólesik. Franciája lágy és érzéki. Sok nyelves játék és szenzitív érintések jellemzik. Kezeit szinte nem is használta közben. Csak akkor masszírozta az ujjjbegyeivel a makkomat, amikor a golyszik ápolgatását végezte. Én, ismét hosszú percekig át csak nyitott szemmel voltam, végig tévéztem, annyira élveztem, amit láttam. Az ajkai közé élveztem, úgy, ahogyan azt az elején megbeszéltük. Alapos tisztogatás következett, majd érzékeny búcsút vettem tőle, a közeli viszontlátás reményében.
  • Elszámolás:

    Már levetkőzve voltam és átszellemülve, amikor szóba hozta a csokrot. A telefonban elhangzottakat a helyszínen újratárgyaltuk. Változás nem történt. Átlagos mértékű ajándék,de vannak extrák is,amelyek feljebb tornázzák a csokor méretét.
  • Összkép:

    Külsőre kuriózumnak számító hölggyel volt egy nagyon kellemes randevúm. Szeretem, amikor a generációk és a kultúrák találkoznak. Akkor mindig egy új szín jelenik meg, egy új élmény születik, izgalmas tartalmakat ismerhetek meg. A különbözőségek nem akadályt, hanem egy lehetőséget jelentenek számomra. Ahogyan most is, egy pozitív élménnyel gazdagodtam. Hamarosan visszatérek hozzá és remélem, hogy további titkokat fedezek fel nála.
Happy Massage