• Tina

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az egyeztetés üzenetváltásból idult, beszéltünk telefonon is, hogy kiderüljön tényleg szimpatikusak vagyunk-e egymásnak. Az egyeztetés gördülékenyen zajlott. Problémamentesen könnyen tudtunk egyezkedni időpontről, nagyon könnyen találtunk közös időpontot.
  • Megközelítés:

    Én kocsival közelítettem meg a helyszínt. Könnyen találni parkolóhelyet, ami bár fizetős, nem a legmagasabb árkategória. Mindig találni ott parkolóhelyet. Tömegközlekedéssel is könnyen odatalálni, villamos, metró, buszok és trolik a környéken haladnak el és a megállóktól 5 percen belüli séta a helyzín.
  • Helyszín:

    Nem olyan régen átadott, de azóta felújított társasház. A lakásban többen rendelnek, de ez nem jelentett gondot, könnyen logisztikázták a Hölgyek a vendégeket. Látogatásomkor nem találkoztam senki mással. Fürdőszoba is rendezett, meleg fürdő, választék tusfürdőkből, szájvíz is van többféle. A szobában masszázspad, kanapé, tatami, kis asztalka. Minden rendezett és tiszta, már amennyiben ezt félhomályban könnyen megállapítható.
  • Lány külseje:

    Képeknek megfelelő 40+-os Milf, combfix és melltartó kombinációban várt. Retusált képekkel hirdet, képeken azért dolgoztak, de a valóság nincs azért távol. Nagyon kedves, aranyos nőt ismertem meg.
  • Erotikus masszázs:

    Zuhanyzás után kaptam egy pohár vizet édességgel, majd a tatamira feküdtem. Vendéglátóm megszabadult a melltartótól, majd kis krémmel maszírozni kezdett. Kellemes, mindenre kiterjedő masszázst kaptam. Hátra feküdtem, úgyhogy a mellkasomtól a lábam fejéig mindent átmaszírozott, majd ahogy keményedtem még előtte kis csúszkát kaptam. Csúszka után lassan kezébe vette akkor már meredező farkam és csókolgatni kezdte nyelvével izgatta. Nagyon jól esett! Kellemes franciát kaptam tőle, kevés kezezéssel. Néha sikerült neki a mélytorok is bár nem vagyok egy nagy méretű pasi. A végén a szájába élveztem, és teljesen elernyedtem. Az utódok pedig szilviában végezték. Kért 2 percet míg kiszaladt a fürdőbe és már vissza is sietett hozzám tovább maszírozni.
    Az elején még úgy indult, hogy sikerülni fog kétszeri élvezés, de ez valahogy itt most nem alakult úgy. Hasamra fordultam és kaptam egy teljes testet kényeztető masszázst.
    A végén teljesen alfába kerültem, majdnem bealudtam őszintén megmondom. Köszönhető, a kellemes masszázsnak és az elmúlt időszak rengeteg munkájának.
  • Levezetés:

    Két masszázs között kaptam egy nagyon kellemes franciát szájba élvezéssel. Nagyon tetszett, hogy van tükör, amiben lehet mozizni! A Hölgy nagyon ügyes, tudja hogyan kell egy férfihez nyúlni :-)
  • Elszámolás:

    A megbeszélt tiszteletdíjat a kis asztalkára helyeztem előre. Minden a megbeszéltek szerint történt.
  • Összkép:

    Kedvessége és figyelmessége mindenképp kiemelendő, valamint a könnyű egyeztetés is. Nagyon kellemesen éreztem magam vele, és a franciája is jól esett. Mindenkinek ilyen ebédszünetet kívánok :-)
Happy Massage