• ZOÉ

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Korábban már próbálkoztam egyszer Zoénál bejelentkezni, de akkor nem sikerült utolérni, de végül úgy is más dolgom lett, így nem baj. Most VTR-en jelentkeztem be egy nappal hamarabb, amit hamar le is okézott. A masszázs napján még egy megerősítő telefont is megejtettünk, amit rögtön fel is vett. Kedves hangja volt már a telefonban is.
  • Megközelítés:

    Én a közelben lakom, úgyhogy nekem sétatávolság volt, de egyébként BKV-val is könnyedén megközelíthető. Ha valaki autóval jön, napszaktól függően macerás lehet a parkolás.
  • Helyszín:

    Tipikus belvárosi ház, ám maga a lakás nagyon szépen felújított, egy rossz szava nem lehet rá az embernek. A szobában egy hatalmas franciaágy várja az érkezőket, a fürdőben pedig rengeteg tusfürdő, kétféle (ha jól emlékszem) szájvíz is van. Akár még be is költöznék :)
  • Lány külseje:

    Sok titok nincsen az adatlapon, úgyhogy nagy meglepetés nem ért. Haja Zoénak most éppen szőke, amit kicsit sajnáltam, mert képek alapján szerintem a barna sokkal jobban állt neki, de ennél nagyobb problémája sose legyen az embernek. Sok tetoválása van, ami a képeken nem jön át, szóval senkit ne érjen meglepetésként. Mivel nekem is van, engem nem zavart.
    Képeken már látszik, hogy kerek fenékkel és nagy keblekkel van megáldva Zoé.
  • Erotikus masszázs:

    Mivel másfél órára mentem, ezért két action is volt, ami közé lett beékelve a masszázs. Igazából mivel VTR-en jelentkeztem be, semmit nem egyeztettünk a programról, lehetőségekről, de nem is éreztem ennek hiányát, mert rögtön kellemesen el tudtunk lazulni, és kb végig beszélgettük az egész szeánszot.
    Pont emiatt fürdés után én megbeszélés nélkül a hátamra feküdtem. Mondta Zoé, hogy maradhatok nyugodtan így. Levetkőzött, majd elkezdte a talpamat maszírozni, és onnan haladt felfelé. Miután alaposan megnyomkodta a lábaimat, lassan áttért oda, ahova ilyenkor áttér egy masszőr, de ez majd úgy is a következő etap-ban fog szerepelni.
    Miután megtörtént ami megtörtént, hasra feküdtem, és alaposan átgyurmázott. Nem volt gyenge, de nagyon erős sem, inkább ilyen közepes, de jól esett. Odafigyelt mindenre, még a tenyeremet is megmaszírozta, ami jól esett. Igazából nagyon ritkán kapok tenyérmasszást, szóval ez is egy plusz pont :)
    Mint írtam korábban, közben nagyon kellemesen elbeszélgettünk, rengeteg témát érintve. Beszámolókról, vendégekről, masszőrökről, ünnepek, Netflix, filmek, sorozatok, és még ezer másik dologról. Nagyon jól éreztem magam nála, mintha ezer éve ismernénk egymást.
    Masszázs végeztével szólt, hogy akár meg is fordulhatnék.
  • Levezetés:

    Mindkét erotikus rész hasonló koreográfia mentén zajlott. Kedvesen puszilgat, bújik, csúszkál rajtam, figyelve, hogy azért valami mindig dörzsölje a kisfőnököt. Igazi barátnő feeling, semmi pornós beütés. Használja az egész testét hozzá. Mellei közé veszi, sokáig ott maszírozza és csúszkál, majd szép lassan lejjebb helyezkedik, és elkezdődik a francia kényeztetés. Finom, lágy, nem brutál bólogatós. Aktívan foglalkozott a környékkel, a gáttal, comb belső felével, és nem csak kézzel, hanem szájjal, nyelvvel is. Sokszor próbálta mélyre is engedni, úgyhogy tényleg azt éreztem, hogy értem tesz mindent, hogy a kedvemben járjon :)
    A második alkalommal megkérdeztem, viszonozhatom-e a kedvességét, de sajnos a kölcsönös franciaóra kimaradt, ám helyett variáltunk kicsit. Zoé a hátára feküdt és megkért, hogy térdeljek a fejéhez. Így folytatta a ténykedést, miközben én a szabad kezeimet használva fedeztem fel a teste utolsó zugát is, ahol hosszasan elidőzve egy kuncogós, kicsit belerángatózós élvezést láthattam tőle. Legalábbis remélem valóban megtörtént, mert igyekeztem nagyon :)
    Nem sokkal később már én sem bírtam tovább, és a szájában végeztem be.
    A szeánsz elején meg a végén is ugyan ott ért a vég. Nem fejezi be rögtön, még sokáig hagy lenyugodni a szájában, lassan kényeztet tovább. Utódokat nem láttam.

    Mivel még volt kis időnk, mellém bújt, és a randi végéig beszélgettünk, majd elmentem zuhanyozni.
  • Elszámolás:

    Az adatlapján elérhető összeg volt, nem került szóba. Az ajtónál állva én mondtam, amiért meg is kaptam, hogy most elrontottam a varázst :)
    A kanapéra tettem a bejárat mellett, majd megöleltük egymást, és elköszöntem.
  • Összkép:

    Eddigi legkellemesebb ilyesféle randim volt. Sosem mentem még kétszer ugyan oda, de azt hiszem, Zoéval még fogunk találkozni, ha az élet is úgy akarja :)
    Köszönöm szépen :)
Happy Massage