• Tia

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Épp egy hosszú karib tengeri utazásról jöttem haza. 24 órás utazás után dél körül szállt le a gépem Ferihegyen. Vágytam már egy jó kis magyar csajszira. Szopnnal el kezdtem keresgélni. ATia hirdetésén akadt meg a szemem. Felhívtam, egy koléga nő vette fel. Kedvesen ismertette a lehetőségeket, s szerncsére Tiánál 15:00 órára volt szabad időpont.
  • Megközelítés:

    XIII kerület Marina Part. Pest egyik legszebb és leginkább felkapott városrésze! Ilyen szempontból is. Ezért már ugy járok oda, mintha haza mennék😊
    A kocsim szinte magától (GPS) odatalál!
    S még parkolót is siker
  • Helyszín:

    Nemrég épült társasház, modern a lakàs is szép. a célnak megfelelően berendezve, fürdő teljesen rendben! Mindenhol tidztaság, A szobában tatami megfelelő helyen tükrök, úgyhogy ideális helyszín egy kellemes egyórás szeanszra!
  • Lány külseje:

    Tiát a képei alapján választottam! Nagyon csinos formás làny! Az életben sem okozott csalódást. Tia arcàt nem látni a képeken, de az ajtónyitás után megnyugodhattam! Egy igazán szép arcú, kedves, mosolygós lány üdvözölt engem!
  • Erotikus masszázs:

    Egy kellemes tusolás után hasra vágtam magam a tatamin. Tia masszázs technikája változatos, alapos, közepesen erős és minden testrészre kiterjedő. Közben kellemesen tudtunk beszélgrtni. Petsze a beszélgetés tèmáiról egyre inkább elvonta a figyelmemet apró benyúlásaival, elkalandozó kezecskéivel. Aztán jöt a bűvös megfrdulhatsz utasítást, amit én komolyan is vettem.elöről kaptam még egy kis simogató kényeztető masszázst, amely szépen átsiklott csúszka masszázsba ügyesen hasznàlva a cicikben rejlő erotikus lehetőségeket.
  • Levezetés:

    A csúszka közben Tis oldalra pozicionálta magát, úgyhogy jobban hozzáférhessek formás popsijához, amelyet alaposan meg is dolgoztam, puncikényeztrtő benyúldokkal fűszerezve.
    Sajnos Tiánál nem fért bele az egy órás programba a kölcsönösség, pedig azt nagyoon csípem. De sebaj, majd legközelebb!. Azért ez a teshelyzet illetve pozícó is nagyon alkalmas volt vágyaim felkorbácsolására, főleg mert Tis közben szájacskájával is birtokba vette s már igencsak meredező hímtagomat. Először körbenyalogatta lentről felfelé haladva szépen bekapta a makkomat, maj útemes technikával egyre jobban eltüntette azt, kéjes cuppogások közepette egyre fokozva a tempót repitett a végzetem felé.
    S miután megkért, hogy szóljak a végkifejlet előtt, az utódok a hasamon landoltak.
    Tia arra is ügyelt, hogy fokozatosan elvéve a gázt, szépen lenyugtatott.
    Fantasztikus èlmény volt!
  • Elszámolás:

    Az elszámolás korrekt volt, az előre egyeztetett rózsaszálakat, még a szeansz elején egy asztalkàrs helyeztem. Pesti átlag.
  • Összkép:

    Tia egy formás, csinos, kedves, bájos, igazi masszázs tündér. Mindent tud, amivel egy férfit a menyországba lehet juttatni. Biztos, visszamegyek még hozzá.
Happy Massage