• Zsantill

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    VTR-en keresztül foglaltam időpontot délelőtt aznap délutánra, amit Zsantil 1 órán belül el is fogadott így még aznap meg is tudtam látogatni.
  • Megközelítés:

    Mivel voltam már nála korábban így tudtam hova kell menni. A megadott cím egyértelmű és pontos. Parkolni könnyen lehet az utcában, a ház előtt megérkezésemkor is volt szabad hely, illetve az utcán több szabad hely volt még. Én azonban tömegközlekedéssel mentem, amivel szintén könnyű a megközelítés és minimális távolságot kell csak sétálni.
  • Helyszín:

    Lakás gyönyörű szép, igényes szépen fel van újítva. A fürdő még mindig etalon számomra, még sose láttam ennyire tágas fürdőt sehol. Többféle tusfürdőből és szájvízből lehet választani. Törölköző frissen mosott és puha volt. Mindenhol tisztaság, baszobába kényelmes nagy franciaágy, szék a pakoláshoz.
  • Lány külseje:

    Zsantilról jó sok fotó van, amik egész jól visszaadják szépségét, de élőben azért sokkal szebb. Arca csak a diszkréció miatt van kitakarva, gyönyörűek a szemei és a mosolya is. Teste hibátlan 10/10. Érkezésemkor egy piros bodyban és tangában fogadott valamint fekete combfixben (pirosban szeretett volna, de mondta hogy sajnos a körme beleakadt ezért esett a feketére a választás). Úgy egyben tökéletes az összkép, nehéz lenne bármit külön kiemelni.
  • Action:

    Megérkezés után csókkal köszöntött, emlékezett rám korábbról. A köszönés után bementünk a tett helyszínére, itt picit beszélgettünk, hogy kivel mi történt az előző találkozás óta, abszolút oldott volt már ekkor a hangulat, nagyon kellemes beszélgető partner is. Majd pár perc után megkérdezte, hogy milyen üdítőt kérek, illetve kaptam egy törölközőt. Fürdés után ő is megérkezett az üdítővel és heves csókcsatával indítottunk. A csókja nagyon finom és rendes nyelves csók. Miután megszabadult a ruháitól az ágyon folytattuk, először ő kezdett el franciázni ami nagyon jó és kellemes volt, éreztem, hogy sokáig így nem bírnám így kértem, hogy én is kényeztethessem így helyet cseréltünk. Hallhatóan és érezhetően tetszett neki, bár sajnos nem sikerült a csúcsra juttatnom (már csak emiatt is mindenképp visszatérek), ezután 69-ben folytattuk. Miután mindketten bemelegedtünk nyeregbe pattant ami fantasztikus látvány volt, közben időről időre újabb csókokat kaptam. Eztuán jeleztem hogy ő már eleget dolgozott így én jövök és szemből folytattuk és így is lett vége a légyottnak. Kis tisztálkodás után még kaptam egy nagyon kellemes masszázst és a végén egy kis beszélgetés közben felöltöztem majd az elszámolás után távoztam.
  • Elszámolás:

    Extrákat nem kértem, mert számomra megfelelt az "alap" program. Elszámolás abszolút korrekt volt az együttlét után az éjjeliszekrényre helyeztem az ajándékot.
  • Összkép:

    Ismét óriási mosollyal az arcomon távoztam, mindenképp szeretnék még találkozni vele. Tökéletes randi volt egy tökéletes NŐVEL.
Happy Massage