• Tina

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    „Biztos ezzel megalázlak, de ne tévesszen meg a látszat, nem én kezdtem, levadásztak!” És tényleg. Piaci infókat akartam elsősorban, a lányok bővebb infó gomjainak nyomkodásával, de Martina volt oly Kedves és rám írt. VTR-en egyeztettünk, megbeszéltük a kölcsönös feltételeket, majd létrejött a randi időpontjának adminisztrációja.
  • Megközelítés:

    Stadionok metró- és villamosmegállótól igen közel. Eldugott kis zuglói utcácska, parkolni lehet, hétköznap ugyan fizetős, de én hétvégén mentem autóval.
  • Helyszín:

    Nívósan felújított társasház, nagyon diszkrét. Sem szomszéddal, sem másik leányzóval, sem másik vendéggel nem találkoztam. Ízlésesen berendezett tip-top lakás, patyolat tisztaság, szárítógéppel szárított illatos pihe-puha törölköző, többféle tusfürdő, többféle szájvíz, egyszer használatos pohárkákkal, többféle spray.
  • Lány külseje:

    Harminc pluszos, negyven mínuszos kinézetű latin szépség, aki a kiírt életkorából kb. még 5 évet letagadhatna. Ez nagyon ritka a hirdetőknél, és nagyon kellemes meglepetés. Finom puha bőr, szexi combok és fenék, formás szép ízléses cicik, a bimbók és az udvar pedig nagyon jól és könnyen reagál az izgatásra. Szexi vörös haj, szívesen bevállalnám állandó csajomnak. :)
  • Erotikus masszázs:

    Több részletben történt, mivel másfél órás programban a levezetéssel kezdtünk. A kanapés wel(l)come levezetés után a tatamira fáradtunk. Nagyon jól és tehetségesen masszíroz. rendesen átdolgozta a fáradt nyakam, hátam és vállam, de kitért a combjaimra, vádlijaimra, sőt még a talpamra is, amely meglepően nem volt csiklandós Martinával, pedig egyébként mindig csiklandós szokott lenni. Csuszkával is masszírozta a hátamat és a fenekemet. A gátat, a heréket, a farpofákat, de még az alsó hasamat is igen professzionálisan vette kezelésbe. Pont eltalálva az arany középutat a kellemes és a hatékony masszázs pengeélű határán. A masszírozásával irányította testhelyzetemet, szavak nélkül kommunikáltunk, úgy mozgatott ahogy csak akart, az anatómia minden apró részletét jól ismerve. A farpofáim átmaszírozása után hanyat fektetett, következett egy erotikus csókokkal teli szemből csúszka majd pedig a prosztatamasszázsos natur franciás második körös levezetés. A második körös levezetés után, kaptam még egy lenyugtató masszázst, majd pedig szépen elmentük tisztálkodni és érzelmesen elbúcsúztunk egymástól.
  • Levezetés:

    A találkozásnál már beindult a kémia, apró puszikkal fogadott, majd a fürdés és a szájápolás után mélyreható nyelves csókokkal folytattuk. Natur francia előjáték után a kanapéra csüccsent, én meg szemből a combjaira, a térdemet és a lábszárcsontomat a kanapén megtámasztva. Csókolózva kezemmel izgattam a cicijeit, amik rendkívül jól reagáltak, ő kezével a hímvesszőmet, combjaival pedig az ánuszomat. Így spricceltem a cicijei közé, valamint a pocakjára. A prosztatamasszázsos natur franciás második körös levezetés maga volt a nagybetűs gyönyör hiszen megfáradt testem és puha hímvesszőm ellenére nagyot, hangosat, és hosszasan élveztem Martina finom szájacskájába.
  • Elszámolás:

    A VTR-en megbeszélt csokrot a masszázságyra helyeztem a zuhanyozás után, a felöltözés közben. Minden a kölcsönös elképzelések alapján történt.
  • Összkép:

    Nagyon barátnőfeelinges Leányzó Martina, aki szívét és lelkét is kiteszi a normális és ápolt vendégekért, legalábbis én most így tapasztaltam Nála. Kéretik vigyázni Rá! :)
Happy Massage