• Luna

 • Beküldte:
 • Egyeztetés:

  Telefonon csörögtem rá, könnyen elértem. Gyorsan és könnyen sikerült egyeztetni egy közeli időpontot. Kedves de azért határozott telefonon is! :) Egy vtr-t is küldtem aztán a megbeszélt időpontra. Gyorsan visszaigazolta.
 • Megközelítés:

  13. kerület, metró megálló a közelben. Könnyen megközelíthető autóval is. Lehet parkolni is, igaz fizetős munkanapokon. Nyugis környék, nincs nagy jövés menés.
 • Helyszín:

  X utca, y ház, z emelet. Pár éves új házikó, diszkrét bejutás. Kellemes kis nappali + 1 szobás tip-top lakás. Szépen berendezve, kényelmes nagy ágy a hálóban. Tiszta és rendezett minden. Fürdőszoba is okés, száraz kilépő, több tusi. Törölköző talán kicsit lehetne puhább! ;)
 • Lány külseje:

  Ajtó nyílt, ekkor még nem láttam senkit, de jó előérzettel érkeztem. Pár üzenetet már váltottunk korábban egyébként az oldalon, de eddig nem találkoztunk. Képei sokat sejtetnek, de élesben még komolyabb a valóság! Bájos arc, atom csinos formás test, kellemes illat, nagyon finom bőr és egy nagyon határozott magabiztos személyiség. Rendben van a csajszi nagyon! Sokkal jobb mint a képeken, pedig a képek is tutik. Nem lehet mellette/vele unatkozni egy másodpercre se. Izgalmas a közelében lenni. Már nem tudom miben fogadott, de nagyon lehengerlő volt, az tény.
 • Action:

  Ez a látogatás már érett egy ideje, de végre összejött. Megismerkedtünk végre személyesen és nagyon jól eltársalogtunk, kicsit néha vitáztunk is az élet nagy vitapontjain is. Kaptam inni valót közben, majd elindultam a fürdőbe. Ott még kisebb traininget mit mire és hogy használjak.

  Szobába be, ahol Luna szépen lekapta azt a pici kis alul csatolós ruhácskát ami rajta volt. Lapos kemény has, nagyon finom a bőre mindenhol. Élmény érinteni, csókolni. Egyeztettük, ki hogy mit.
  Felfedeztem testét, a gyönyörű csodás ciciket, majd megkóstoltam délen. Tündéri és nagyon érzéki puncival találkoztam. Nekem úgy tűnt, neki is tetszett ténykedésem. Nekem nagyon tetszettek reakciói, de végig nem akartam/mertem vinni ezt a részt... :) Majd legközelebb talán... :)

  Aztán Ő kezdet velem foglalkozni, ölembe ült és csókolgatott itt ott. Nagyon finom és érzékien tette. Ez is már mennyei érzés volt, az élmények tobzódtak folyamatosan.. Finoman aztán szopni kezdett, nagyon kellemesen tette ezt. Jó darabig elviseltem volna még, de jeleztem folytassuk máshogy.

  Missziben kezdtünk és fejeztük is be. Hol lassabban, hol gyorsabban mozogtunk. Ez az egy póz maradt végig. Közben gyönyörködtem Luna minden csodás vonalában, nevetésében, kisugárzásában. Igazi szex dög, a szó jó értelmében! Nagyon felhúzott, így nem kellett sokáig várni és hatalmasat élveztem.

  Éreztem, hogy az 1 órás randi, 1 körös ismerkedős lesz, így az utolsó pár percben kértem egy masszázst, amiben szintén nagyon jó..
  Zuhany és távozás a nagyon finom lunás puszikkal...

  Ilyen lett az első találkozó rövid krónikája.
 • Elszámolás:

  Pesti virágátlag felett picivel. Nem véletlenül de, teljesen korrekt a díjazás. Távozás előtt ajándékoztam, addig szóba sem került.
 • Összkép:

  Komoly a csajszi, kösse fel mindenki amit fel kell. Nehéz őt zavarba hozni. Maximum ha valami vicces ruhában érkezel.... :) Jó fej, ha jó fej vagy vele. Nagyon kellemes kis randi lett ez így.
Happy Massage