• Clea

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Itt figyeltem fel rá az oldalon és szabad délutánomon hívtam. Hamar fel is vette és tudtunk délutánra időpontot egyeztetni.
  • Megközelítés:

    A nagy pályaudvar szomszédságában, így metro, busz, villamos sőt troli is a rendelkezésre áll a megközelítéshez. Új építésű tömb. A cím pontos, egyértelmű a GPS is jól muttja a helyet. A parkolás fizetős lett, de cserében van hely.
  • Helyszín:

    Egy kis lakás, de újszerű, félhomályban vadonatúj :-))))) . A szoba nagy a konfekció francia ágy és egy masszázspad is elfér. A fürdő is tiszta, tágas a kád vége tele tusfürdőkkel.
  • Lány külseje:

    Mikor egy ilyen klassz fiatal nő félmeztelenül nyit ajtót, akkor "mindenféle" benyomásod keletkezik. A képeknek teljesen megfelelő, csinos fiatal nő egy falatka tangában. Akinek egy ilyen fogadtatás nem tetszik az ne menjen ilyen helyre :-)))).
  • Action:

    Már öltözés alatt is dumáltunk, így olyan feelingje lett, mintha még mindig gimis lennék és felugrottam volna a barátnőmhöz, akivel még csak kezdők vagyunk.
    Gyors tisztálkodást követően lehuppantunk egymás mellé az ágyra. Pár perc simogatás után eldőltünk, majd jobban el is helyezkedtünk, ekkor már a tanga is lekerült, mert nem volt túl kényelmes. Simogattam, csókolgattam, ölelgetett, ölelgettem. Nem maradhattak ki a cicik, melynek bimbói tényleg nagyon érzékenyek egy lehelletnyi nyalintás is komoly hangokat csal elő. Így játszottam vele. Kalandozásaimnál vigyázni kellett, hogy a köldökét elkerüljem, mert az nagyon csiklandós a talpával együtt, ezek szigorúan elkerülendők, mert kizökkentenek. A fotókon is látható csodálatos "mézédes" kelyhét is megízleltem, de a kellemes érzésen túl szerintem nem jutottam. Utána újra fenntről kezdtem az egészet. Én nagyon élveztem. Szépen el is ment az idő, de ő figyelt és időben "el"kapott. Egy spéci pózban franciázott, ami akkor nem annyira tűnt fel, de így utólag nagyon kedves és hasznos volt. Tehát úgy franciázott, hogy teljesen felém fordult, arca, teste. Minden porcikáját elérhettem. Francia közben simizhettem a legrejtettebb zugait is, így ért a vég a szájában. Még tartogatta a szájában és játszott vele mielőtt a papírtörlőbe végezték. Egy kis szusszanást követően gyors zuhany, öltözés és fájó elválás volt a sorrend.
  • Elszámolás:

    Az oldalon is feltüntetett díjazás, melyet a telefonban is megerősít, a pesti átlag, korrekt elszámolás.
  • Összkép:

    Üde friss hangulat egy ilyen nyomott napon, nagyon kellemes volt. Megtartanám, ha lehetne. Jólesett vele lenni, visszamennék minden nap, ha lehetne.
Happy Massage