• ZOÉ

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Láttam hogy online. Írtam neki belső üzenetet, hogy esetleg van-e még aznap energiája rám. Írta, hogy van. Javasoltam egy kora délutáni időpontot, amit elfogadott. Kicsit később, a telefonbeszélgetés alkalmával mondta, hogy az egyetlen szabad időpontra sikerült bejelentkeznem. Bárcsak mindig, minden ennyire egyszerű lenne!
  • Megközelítés:

    Nem volt probléma. Szép idő volt, úgyhogy átsétáltam a Lehel tértől a Ferdinánd híd másik oldalára, ahonnan már nem kellett túl sokat gyalogolni. BKV-val, MÁV-val, és autóval sem tűnik bonyolultnak a megközelítés. Parkolóhelyeket is láttam a környéken, és azt is, hogy fizetni kell érte.
  • Helyszín:

    Röviden, az egyik legjobb randihelyszín, ahol eddig megfordultam.

    Hosszabban, minden van ami kell, tisztaság mint egy gyógyszertárban, és még Zoé is egyedül fogad, hacsak nem négykezesre érkezel.
    Diszkrét és gyors bejutás.
    Fürdőben sok tusfürdő, szájvíz, nedvszívó törölköző, megfelelő méretű zuhanyzó, és száraz kilépő mindkét zuhanyzásom alkalmával!
    Szobában tükrök és hatalmas franciaágy. Ezenkívül van még hely minden másnak is, a ruhák számára pedig a szobainast használhatjuk. Nagyon kellemes, megnyugtató hangulatot árasztó lakás, aminél nehezebb jobbat találni a gondok elengedésére.
  • Lány külseje:

    A fotók (amik retusálatlanok) nagyon jól visszaadják a valóságot. A felvételeknél már csak a bemutatkozás ad még tökéletesebb képet.
    "Zoé vagyok, egy kedves, életvidám, mindig mosolygós lány, aki imádja elvarázsolni vendégeit. Keress bátran, ha érzéki kikapcsolódásra vágysz. :)"

    A jelenlegi hármas számú képen látható fekete egyrészesben, vagy egy nagyon hasonlóban fogadott, ami felett volt még egy köntös (melynek anyaga selyem, ha jól sejtem).
    Zoénak nagyon dögös teste van, és nagyon kedves arca, a hangja is nagyon kellemes, és ahogy társalog, az is nagyon sokat dob a hangulaton.
    Feszes fenékkel, gyönyörű, nem kicsi mellekkel, nőies formákkal van megáldva.

    Ahogy visszagondolok rá, egyből beindul a fantáziám. Szeretném újra látni. Fenekét markolni, és melleit csókolni, vagy melleit kezemben tartani, és közben ajkait csókolni.
  • Erotikus masszázs:

    A masszázsra a kényeztetés után került sor. Nagyon korrekt, kellemes masszázst kaptam. A kedvenc részem amikor ökleivel a fenekembe hatolt...
    Rossz az, aki rosszra gondol. :D Annyi történt csak, hogy az ökleivel gyúrta át a farizmomat. Szuper volt.

    Mindent érintő masszázst kaptam, de kérésemre a legtöbb idő a derekam rendbe tételével telt. Ez a rész erősebb kezelésben részesült.
    Maga a masszázs ettől eltekintve kellemesen erős volt, pont csak annyira, amennyire egy frenetikus kényeztetés után vágyik a testem. Valahogy nagyon jól megtalálta az egyensúlyt a hatékony gyúrás és a stresszoldós, figyelmes érintések között.

    Az alapból kellemes érzéshez még a beszélgetés is sokat hozzáadott. Nagyon jól kommunikál. Figyel a partnerre, itt is. Nem csak ilyen semmilyen kis trécselés volt ez, holott az érintett témák miatt könnyen lehetett volna az is. A program ezen részében is működött az elbájolás, és most már végre azt is tudom, hogy mi az aszcendensem! :D
  • Levezetés:

    Zuhanyból kilépve, az ajtóban botlottam belé. Már csak a fekete fehérnemű volt rajta, amiből gyönyörű formás mellei domborodtak. Miután eleresztettem melleit a szememmel, tekintetünk találkozott pár másodperc erejéig, ameddig nyitva volt szemünk. Ezután már csak csukott szemmel csókolóztunk állva egy jó darabig.
    Valahogy behátráltam a szobába, Zoét, és ajkait nem eresztve az ágyig. Miután vízszintesbe kerültünk, kaptam egy frenetikus kényeztetést.

    Volt francia szembenézéssel, a sebesség variálásával. Majd a zacsira is jutott figyelem bőven, és rendesen be lett nedvesítve, sőt még a gátam környéke is megkapta a magáét.
    Volt francia farkam felső felén, miközben keze az alsó felére szorított pont jó erősséggel. Valahogy nagyon jól ráérzett a megfelelő intenzitásra, ami nem volt se gyenge, se túl erős.
    Majd franciázott úgy is, hogy közben a két ujjával formált gyűrűvel izgatta péniszem felső és középső részét, szinkronban a bólogatással. Ez volt a kedvencem. Amikor ezt művelte velem, akkor élveztem ajkai közé. Nem tudom hova tűnt a küldemény, de nem pattant fel, és nem rohant sehova. Csak kb. 1 perc múlva, vagy még később, miután teljesen lenyugodott testem, nyúlt papírtörlőért.
    Egyikünknek sem kellett túl sokat tisztálkodnia.

    Ezután már semmire nem volt energiám csak elnyúlni az ágyon, élvezni a társaságát, és a masszázsát.
  • Elszámolás:

    Elk.rtuk!

    Ezt a részét a randinak elbénáztam (sajnos nem először fordul elő pályafutásom során), de szerencsére annyira kis tündér volt, hogy ezt az alapból kellemetlen kis epizódot is kellemessé tudta változtatni. Tényleg egy szexi kis boszorkány Zoé.

    Végül is a csokorral nem volt probléma, csak történhetett volna jóval elegánsabban is, mindenféle teszetoszaság nélkül.
    A randi elején rendeztem, és miután megnyugtatott, hogy nincs para, nem is kellett emiatt többet aggódnom, és most már csak mosolygok az egészen, hála neki.
    Hatalmas plusz pont ezért Zoénak!
  • Összkép:

    Egyetlen problémám van a Zoénál tett látogatásommal, hogy nem történt meg sokkal korábban.
    Lehet hogy elcsépelt, de nagyon igaz vele kapcsolatban a testi-lelki feltöltődés kifejezés.

    Amit a bemutatkozásában olvastam az 100%-ig teljesült. Elvarázsolt. Sőt, mi több, tényleg úgy tűnt, hogy imádja ezt tenni velem! Ráadásul, ahogy a többi beszámolójából is kitűnik, nemcsak velem, hanem a kollégákkal is. ;)

    Már nagyon várom a következő találkozónkat, ahol remélem "megbosszulom" majd az ellenem elkövetett tetteit.
    Nem kicsit szeretném kielégíteni!
Happy Massage