• Emma

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    VTR-en jelentkeztem be hozzá, mivel megtetszett és útközben haza felé pont útba eshet gondoltam. De még azért rácsörögtem mikor elfogadta a VTR-es foglalásomat. Egyből felvette és beszélgettünk egy keveset.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem a parkolás fizetős, de mint kerületi lakos nekem ingyenes. BKV-val is villamosokkal nagyon könnyen megközelíthető a hely egy kis sétával egybekötve. A cím, amit VTR-en kaptam pontos. Két perccel hamarabb érkeztem meg kért pár percet, amiből kb. hét perc lett, amit kivártam, mentségére szolgál, hogy az előttem lévő vendég lassúsága miatt történt, de elnézést kért érte. Korrekt. A házat könnyű megtalálni, de én házszámot nem láttam, így az utcatábláról tájékozódtam sikeresen. A GPS teszteltem csak próbából és pontosan odanavigált.
  • Helyszín:

    A helyszín egy nem túl régen épülhetett házban található. Ahol rend és tisztaság uralkodott úgy hogy higiéniailag is minden rendben volt. Fürdőben van tusfürdő választék és szájvíz is rendelkezésre állt picike műanyag pohárkával. Kaptam egy tiszta nagyméretű törölközőt is. A szobában pedig egy kényelmes nagy méretű matracon vagy tatamin ki hogy nevezi volt a látogatásom érdemi része egy kis párnával és mindkét oldalon tükörrel ami emelte a látványosságot a világítás pedig színváltós füzérrel a földön, ami kavicsokkal volt körberakva szép látványos volt.
  • Lány külseje:

    A képei retusáltak, de azért annyira nem, hogy ne lehessen felismerni, hogy ő fogadott. Fekete selyem, köntösben alatta pedig szexi fekete fehérnemű együttesben fogadott. Szép mosolygós arcú formás szép ikrekkel feszes testtel rendelkezik. Olyat nem tudok mondani, ami nem tetszett volna.
  • Erotikus masszázs:

    Mivel ez az első ilyen randim masszázs lánynál kíváncsi voltam milyen lehet, ahol elsősorban velem foglalkoznak engem kényeztetnek.

    A lakásba lépve puszikkal üdvözöltük egymást cipő le szobába be, ment előttem mutatta az utat. Míg vetkőztem megbeszéltük, hogy mit lehet és mit nem lehet csinálni. Korrektül tájékozott, mert mondtam neki, hogy ez az első alkalom nekem masszázs lánynál.

    Fürdőbe el egy gyors tusolás után a szobába visszatérve mondta feküdjek hasra. Elkezdte átgyúrni a láb szárammal kezdve mindkettőt rendesen át dolgozta illatmentes olajat használva.

    Következtek a, sorban a combjaim ott is mind a kettőt rendesen megmasszírozta ezután következett a popsim majd a legvégén a hátam na itt sokáig elidőzött talált is gócpontot a lapockámnál, amit sikerült is szinte teljesen eltüntetni a letapadást ügyes kezeivel.

    Közben beszélgettünk, mert lehet vele azt is nagyon barátságos masszőz lány. Megkértem, hogy kaphatnék-e egy kis, csúszka masszázst, mondta persze. Azzal a lendülettel le is került róla a fehérnemű felső része.

    Bekente magát olajjal és oldalról csúszkált nyakamtól a popsimig. Érezhettem ikrei közelségét. A tükör pedig fokozta a látványt, mert mindkét oldalon tükör van. Ez idáig minden tökéletes volt Ezek után következett bajtársam kényeztetése.
  • Levezetés:

    Mindenekelőtt csókolózásba bonyolódtunk nagyon finom a csókja kár lett volna kihagyni azt a kis pluszt megérte belefeccölni.

    Közben az ikreit simogattam nem túl kemények, de pont jók. Aztán rátért bajtársam kényeztetésére, aki se perc alatt vigyáz állásba vágta magát, de hisz ez a dolga. Eltüntetgette a szájába olyan kb. a felét majd egy kis kézi rásegítéssel tartotta benne a tüzet.

    Én pedig csak moziztam a tükörbe nézve ténykedését. Majd megkérdeztem lehetne e 69-ben ekkor lekerült róla a fehérnemű alsó része is. Újabb csókolózással folytatjuk, mert nagyon finom és abszolút barátnős csókja van.

    Ezt még tapasztaltam a masszázs végén. Szóval akkor jöhet a 69-es póz a hátamra feküdtem ő pedig felém jött. Így nyaltuk faltuk egymást. Egyszer egyszer odasandítottam a tükörre, de izgalmasabb volt a punci így inkább odafókuszáltam.

    A kezeit is használva hol a szájába volt bajtársam hol a kezei között. Isteni finom volt a puncija is. Itt ért a vég sikerült nagyot élveznem a kezei között. Ez a résszel is minden rendben volt. Megkaptam mindent amiért mentem.

    A törölgetést rám bízta papírtörlőt biztosította részemre. Tisztálkodás után még beszélgettünk egy keveset, majd fürdőszoba felé vettem az irányt újabb tusolás erejéig az olajat lemosni magamról.
  • Elszámolás:

    Itt a megszokott koreográfia volt érkezésemkor a gyümölcsöket átadtam neki, aminek szemlátomást őrült. Az ő virágszálait távozásom előtt tettem le a szobába szekrényre. Korrekt elszámolással egy kis plusz költséggel a pesti átlagnak megfelelően.
  • Összkép:

    Kellemesen csalódtam első masszázs lánynál kicsit paráztam, hogy milyen lesz, de minden jó, ha vége jó. Köszönöm szépen ezt a remekül sikerült randit első masszázsomat. Csókollak.
Happy Massage