• Emma

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Társoldalon is hirdet Emma.

    Az ott található telefonszámot hívtam és egy operátor segített az időpont egyeztetésében. Programokról kaptam részletes tájékoztatást. Sőt a fellelhető extrákról és a pirosnapokról is beszámolt. Érdemes kitérni ezekre is még az elején a későbbi félreértések megelőzése érdekében.
  • Megközelítés:

    Teleki tér és a Baross tér között légvonalban kb. félúton. Rehabilitált környék, biztonságos, felújított régiója. A tömegközlekedés jól megoldott. Bármilyen irányból egyszerű az ide jutás.

    Autóval sem bonyolult és még a ház előtt lehet is parkolni.
  • Helyszín:

    Új generációsnak számító épületben modern lifttel lehet közlekedni. A lakás komfortos és jól felszerelt. A masszázsszobában egy nagyobb ülőalkalmatosságon és egy hatalmas szivacson folyhatnak az események.

    Villogó ledfüzér, tükrök és jó illat fogadott, amikor ebbe a helyiségbe bekísért a vendéglátóm.

    A fürdőszoba kiegészítőkkel gazdagon felszerelt. Minden, amire szükségem volt, azt megtaláltam.

    Tisztaságot és rendet láttam mindenfelé.

    Többen rendelnek itt, egyezményes műkörmös diszkrét ajtókapargatással kommunikálnak a hölgyek.
  • Lány külseje:

    Alkat és a kor erősen korrelál az adatlapon láthatóakkal. A képek róla készültek, azok magukért beszélnek. Az van, ami ott látható.

    Bőre puha, világos, illatos. Néhány tetoválás is van, de azok alig feltűnőek. Keblei közepes méretűek, nem feszes kézilabdák, de nagyon is jó fogásúak. Nagy, és sötétebb árnyalatú bimbókkal rendelkeznek, amelyeket nehezen bírtam csúcsosodásra, de azért csak összejött valahogyan.

    Popsija nagyobbacska, jól markolászható félgömbök. Puncikája teljesen zárt, belül bársonyosan puha felületű.

    Arca? Szép, mint a szomszéd lányáé, aki mindig is kitünő tanuló volt és délutánonként szolfézsre járt. Haja nyakig érő, két copfban és csatokkal összefogott volt. Szemei sötét gombok, amelyek mély érzésekről tanúskodnak. Szája: vastag, húsos, édes ajkakkal szegélyezett.

    Magas intelligenciát és emelt szintű tanulmányokat éreztem a kommunikációja mögött. A művészi torna adta testtartást pedig egyből észrevettem. Mozgáskultúrája és testtartása ezért nagyon kifinomult.
  • Erotikus masszázs:

    Portfóliójában szereplő tört fehér színű szélesebb fazonú, fehérnemű együttesben fogadott. Amelynek a levételébe kicsit belegabalyodtam. Csatot kerestem, elöl és hátul, de ez amolyan bebújós kivitel. Megtréfált ez a sportos fazon.

    Emma sportolói és/vagy táncos múlttal is rendelkezik. Abból az időből kristály tisztán emlékezik a kapott sport masszázs speciális fogásaira, amiket mostani tevékenysége során kiválóan hasznosíthat. Ezen felül a kedves kolléganők is mutattak neki masszázs fajtákat. Amiknek a begyakorlása jelenleg is folyamatban van.

    Nincs kétségem afelől, hogy jól masszíroz majd, de ez a produkció esetemben (az én hibámból) kimaradt.
  • Levezetés:

    A fürdőszoba előtt az ajtónál várt és úgy kísért be a kezelőszobába. Ott a kezébe vette a krémes tégelyt és a szivacs felé mutatott, hogy ott helyezkedjek el. Én kivettem a kezéből a krémet és a polcra tettem. Ugyanazzal a mozdulattal a kezeit a nyakam köré fontam és arcommal az övé felé közelítettem. Koncentráltan a szemébe néztem lassan az ajkaim az ajkaihoz értek. Éreztem a visszafogott leheletét. Akkor láttam, hogy a szemeit lehunyja és készül, hogy átadja magát a közelgő intim pillanatok mély átélésének. A csókja érzéki és lágy. A legjobb, az benne, hogy adaptív. Szoros együttműködés fedeztem fel benne, ami engem nagyon felizgatott. A falnak támasztottam és ott folytattuk a smárolást. A férfiasságom meredezésnek indult. Kezét a nyakamból leoldottam és a tenyerébe tettem a farkamat. Csöppet sem lepődött meg, sőt a reakciójából inkább arra következtettem, hogy nagyon inspirálónak érezte ezeket a kezdeti erotikus ténykedéseket.

    Majd megfordítottam, hogy nekem háttal legyen. Csípőjén átöleltem és ringó mozgásba kezdtünk. Talán még, mintha egy kicsi szexi táncot is lejtettünk volna, annyira egymásra hangolódtunk. Már nem kellett tovább instruálni magától nyúlt hátra és húzta a fejem egy szenvedélyes csókra. Isteni volt. Érezhetően felizgult. Ezt a hullámot meglovagolva már könnyű dolgom volt a szivacson.

    A hátára fektettem és széles terpeszt vetettem fel vele. Lábait behajlítottam félig térdben és fejemmel a combjai közé bújtam. Kezeit a vállmagasságban a feje körül, félkörben helyezte el. Szemeit becsukta és csípőjével lassú ütemű keverésbe kezdett. Nem csak a testével, a bizalmával is megajándékozott.

    Előbb csak a nyelvemmel kényeztettem, később az ujjamat is használtam. Lábait néha angolspárga helyzetbe tette, csak hogy még jobban hozzáférjek az intim részekhez. Ámulatba ejtett a lazasága.Folytattam az kéjes ápolgatást. Az összerándulások után még sokáig nem hagytam el az édes örömök otthonát. Ő pedig hosszan kiélvezte a csodás perceket, amiket okoztam neki.

    Lassan négykézlábra álltam és forró csókokkal délről indulva lassan közeledtem az arca felé. Ott ismét egy huzamosabb csókolózás következett. Majd a feje mellé térdeltem és a rudamat a szájába adtam. Orális performance-ja bravúrosra sikeredett. Nem hittem volna, hogy ilyen jól fogja csinálni. Kellemes meglepetés ért. Egyik kezével felkönyökölt a másik kezével a tövére markolt és lassú ütemű szopizásba kezdett. Ahogyan a szája szorosan körül ölelt, az egyszerűen fantasztikus volt. A nyelvével is megdolgozta az ezredes sisakját és tarisznyáját is. Ügyes és játékos. Ezzel a két szóval összegezhetném a tevékenységét. Később óvatosan a fejére fogtam és nagyon lassan a farkamra húztam. Majdnem tövig benyelte a brémet és mélyen lent is tartotta. Csak jelzés értékűen kapkodott a levegőért, amikor elengedtem, semmi durvulás nem volt részemről. Innentől annyi, de annyi nyállal kényeztetett, hogy teljesen átázott alattunk a lepedő.

    Aztán én feküdtem el a szivacson. Ő a derekam mellé térdelt. Illetve olyan speciális ülést vett fel, amelyet csak a laza csípőjű hölgyek képesek. Úgynevezett békaülésben, lábai oldalt szorosan a teste mellett behajlítva, kifelé mutató lábfejekkel. Francia tudása jeles. Továbbra is tocsogtunk a nyálában amikor a szájával kényeztetett. Én közben a popsiját és a melleit gyömöszöltem. A puncikáját is dédelgettem még egy kicsit.

    A lassabb szájmunka nagyon kellemes volt, nem repített volna a csúcsra, szükséges volt arra, hogy a kezével is operáljon. A vibrálás szerű tevékenységének meg lett a hatása az első slukk még a szájába ment az összes többi a levegőbe távozott. Innentől már csak csak a kezével terelte ki a gyerekeket. Majd törlőkendőért ment és előbb magát szedte rendbe, majd velem is foglalatoskodott.

    A szivacsra ült, törökülésben, karnyújtásnyira tőlem. Kértem, hogy inkább feküdjön mellém, amit azonnal meg is tett. Átkarolt, és meghitten beszélgettünk a maradék pár percben.
  • Elszámolás:

    Pesti átlagot felülmúló csokorral kell érkezni. A végén rendeztem. Kérés nélkül helyeztem el a csokrot az extra virágszálak kíséretében.
  • Összkép:

    Emma egy friss, harmatos virágszál, aki a civil életből származó tisztaságával és eredetiségével szinesfoltja lett ennek a háznak.

    Engem Emma természetes bája, személyiségének varázsa teljesen elbűvölt. Technikai tudásával maximálisan elégedett voltam. A legjobban a finom csókja tetszett, amelynek édes ízét legjobb emlékeim közé rejtem. Örülök, hogy megismerhettem.
Happy Massage