• Luna

 • Beküldte:
 • Egyeztetés:

  Nagyon egyszerű volt. Még aznap délelőtt hívtam. A telefont hamar fel is vette. Eleinte nem volt jó az időpont amit felkínált, de kb. 20perc múlva visszahívtam és jeleztem neki, hogy most már nekem is tökéletes az időpont.
  Hangja kedves és egyúttal határozott volt.
 • Megközelítés:

  Én autóval mentem. Szerencsém volt mert a bejárathoz nagyon közel tudtam parkolni. Ez a rész fizetős, cserébe lehet helyet találni.
 • Helyszín:

  Új építésű társasház. Bejutás egyszerű. Egy hívás, mondja a kapucsengőt és már irány is fel az emeletre.
  Szerintem nagyon rendben van a tisztaság Lunánál. Fürdőszobávan többféle tusfürdő. Szájvíz pedig alap. Különben már indulhatsz is haza ha nem használod! :)
  Szoba: hibátlan, tükörrel felszerelt. :)
 • Lány külseje:

  Ő az a lány aki nekem nagyon a zsánerem. Képei alapján tényleg nem gondoltam, hogy Luna ennyire csinos. Az ajtó mögött elbújva várt,de mikor megláttam, jó értelemben zavarba is jöttem. Gyönyörű egyenes szőke haj, hibátlan alak.
  Ami biztos, hogy nagyon karakán. Amit ő elgondol az úgy lesz vagy tényleg nem ő lesz aznapi partnered. Na jó, talán egy pici mozgásteret azért ad😃😃
 • Action:

  Megérkezésem után egy picit beszélgettünk. Nagyon normális volt. Elmondta a nála lévő "játékszabályokat" amiket be kell tartani. Luna már az a kategória aki simán válogathat a pasik között, így nem csodálom hogy ennyi szabály van, hogy az ágyába kerülhess. Jelzem azért nem kell óriási lécet megugrani!!
  Lényeg:
  Gyors fürdés. Ide Luna simán utánamjött. 😃 Elmondta ebben a fürdőben mi mire való. Álltam ott mint egy napközis, aki csak mosolygott.
  Majd be a szobába. Luna akkor szabadult meg a ruhájától. Itt pillanatra a lélegzetem is megállt. Ez a lány meztelenül valami gyönyörű. Igazi, eredeti cicije van ami valami brutál szép. Meztelenül megkérdezte, hogy akkor ki kezdi?!
  Luna végül lefeküdt az ágyra én pedig elkezdtem puszilgatni hibátlan kis testét. Nagyon finom feszes bőre van. (ő szerinte borzalmas a bőre) De inkább egy pasinak higgyetek!! 😃 Tehát hibátlan!
  Majd a sok puszi után elértem gyönyörű kis puncijához. Valami mennyei őt orálisan kényeztetni. Itt figyelni kell hogy csak a csiklót lehet ingerelni. De nem nagyon tört ez le,mert örültem hogy egyáltalán ott lehetek ebben a helyzetben. Sajnos csodát nem tudtam tenni, de szerintem picit azért élvezte. Majd Luna következett egy fenomenális franciával. Olyan lágyan, de mégis határozottan csinálta, hogy akár 1perc alatt kivégezhetett volna. De Luna hál' istennek nem az 1percesnek a híve. Többen már megénekelték előttem ahogy nyálát finoman ráfolyatja a legnemesebb részemre, majd újból bekapja... Ezt akár többször egymás után. Nagyon sokáig tudtam volna élvezni, de mivel nála nincs NFVSZ így gumit húztunk.
  Sajnos túl sok pózt nem tudtam kipróbálni. Valami brutál érzés ebben a lányban benne lenni. Nem volt vad pornó, de nem is vártam ezt Lunatól. Egy kellemes szex volt köztünk. Sajnos mellei kicsit érzékenyebbek voltak így csak nagyon finoman lehetett velük foglalkozni. Missziben ért a vég. Luna hagyott lenyugodni, nem ugrott ki alólam. Sőt! Nagyon kedves és jó fej volt végig. Egyszer még meg is jegyezte "legyek már komolyabb és ne nevessek annyit"! Mit csináljak ha egyszer egy ennyire bomba nővel lehetek. 😃😃😃
  Utána egy igazi barátnő feelinget kaptam. Feküdtünk az ágyon, majd Luna rámfeküdt és csak beszéltünk...
  Nagyon szerettem volna egy második menetet is, de sajna rohadt kevés volt az 1óra. Annyira gyorsan eltelt, hogy esélyem nem volt második felvonásra.
 • Elszámolás:

  A legvégén történt. Luna egyszerse hozta szóba. Annyi volt amennyit a telóban elmondott.
 • Összkép:

  Én most voltam először Lunánál. Bevallom én is olvastam a ti beszámolóitokat. Tényleg egy nagyon szimpatikus lányt ismerhettem meg. Valahogy végig az volt az érzésem hogy valahonnan ismerem őt, pedig tuti hogy soha nem találkoztunk.
  Egy hibátlan alkatú lány, akivel nagyon kevés ez az 1óra.
  Köszi Luna! Most is mosolygok! 😃😃😃
Happy Massage