• Luna

 • Beküldte:
 • Egyeztetés:

  Mivel már többször találkoztunk, így a randi előtt néhány nappal belső üzenetben pontosítás. Majd VTR-en fixálás. Egy keddi napon ebéd helyett egymást választottuk:)
 • Megközelítés:

  VTR írja. Navigácoó egyértelmű oda visz. Szerencsémre hétköznap ellenére az lépcsőházi ajtóval szemben volt számomra egy szabad parkoló. Parkoló automata trükkösen elbújt egy fa alatt, de sikerült megtalálnom :) és jegyet váltanom. Tömegközlekedést nem figyeltem. XIII.kerület kisebb forgalmú utcája.
 • Helyszín:

  Nem túl régi építésű társasház egyik lakása, amerikai konyhás nappalival. Az ajtón belépve világos természetes fény fogadott ismét. Ami tükrözi Luna természetességét ( mentes a külső és a belső is a mű dolgoktól) :).
  Szobában egy nagy franciaágy, itt már csak beszűrődő fény van. Viszont a padlószegély vonalában és a tükör (mely az egyébként is pazar látványon szolgáltatott fokozni) körül futó LED fény biztosítja a hangulatfényt.
  Tiszta fürdőben kád tusoláshoz. Ismét figyelemfelhívás hogy az intim mosakodó nem opcionális!
  Több fajta tusfürdő és szájvíz is van.
 • Lány külseje:

  Az ajtó becsukása után széles mosollyal ugrott a nyakamba és ölelt át vendéglátóm. Kaptam két jó nagy cuppanós puszit. A meglepődöttségemtől és persze a szuperszexi látványától épp nem ejtettem el kezemből a neki szánt kedvességemet :) aminek igazán örült. Csinos testét egy fekete body és hozzá illő fekete köntös takarta. De csak annyira hogy a szép kerek popsik kellemesen ívei mégjobban kirajzolódjanak és a testéhez tökéletesen illeszkedő cicik is ki legyenek emelve! Aki ezt még nem élte át nem tudja miről marad le! :)
 • Action:

  Természetesen érkezésem után most is vízzel kínált. Néhány szóváltás után az étkező asztali melletti bárszéket szobainasként használva megszabadultam ruháimtól. Kaptam egy tiszta száraz törölközőt és irány a fürdő. Ahova gyorsan utánam eredt és ellátott a tisztálkodáshoz szükséges extra információkkal. Melynek igyekeztem maximálisan eleget tenni. A szobában az ágyra invitált , melyen kényelmesen elhevertem ő pedig hozzámbújva megkezdődött a szokásos beszélgetős, simogatós egymásra hangolódás.
  Nem tartott sokáig a beszélgetésünk ugyanis kértem hogy feküdjön le , mert nagyon szeretném már érezni az ízét! :)
  Testét végigpuszilgatva fentről haladtam lefelé. A csodásan gömbölyödő ciciket alaposan puszilgatva rajtuk elidőztem. A bimbók keménysége és állása jelezte tevékenységem pozitívan hatott rájuk. Majd elindultam a fincsi punci felé. Kedvesem navigálása pontosan eligazít itt mi az a határ ameddig neki jó. Így igyekeztem azon belül maradni lehetőséget teremtve az Ő élvezetének is. A csiklón megkezdtem a nyelvjátékomat, keresve az utat a gyönyöréhez. Közben hol mindkét kezemmel markolásztam a ciciket, hol csak egyikkel, másikkal a csiklót izgattam. Sikerült jó útra térnem ugyanis Luna semmiképpen sem engedett alábbhagyni a műveletből, hangot is adva neki abba ne hagyjam amit épp csinálok. Míg remegve és zilálva eljutott a csúcsra ,kért egy kis érintésmentes időt a lenyugvására. Amit igazán örömmel vettem tudomásul és mellé feküdtem.
  Mikor újra visszatért a gyönyörből hozzámbújt, először „csak” kezelésbe vette a farkam. Majd belekezdett csúcsszuper franciájába (ami kezdődik a nyelvvel végignyalással, majd cuppogós szopás és a nyálfolyatás váltogatja egymást, igazán kellemes szorítással :) ). Na itt volt egy kis extra kérésem. Én a tükörrel szemben az ágy mellé álltam, Ő pedig a tükörnek háttal négykézláb az ágyon folytatta az előbb elkezdett érzésre és látványra is csodás franciáját. Cuppogás, nyálcsurgatás , ha a tükörbe néztem mozgatta a csípőjét és rázta a fenekét. Ez a látvány, na meg egész idáig tartó út élvezethez nagyon közeli állapotba húzott. Semmiképp sem szerettem volna hogy már végem legyen (ugyanis 1 élvezetre vagyok kalibrálva). Gumit kértem és kutya pózban kezdtünk. Bőséges síkosítás után óvatos behatolással sikerült bebújnom a nagyon erős szorítású punciba. Elkezdődött a kéjes mozgás. Ebben a pózban hihetetlen mit tud nyújtani ez a hölgy! Csodás a látvány előtted, homokóra test, fullos popsi. Ő rátolja bilincsként szórító puciját tövig a farokra és mozgatja testét. De olyan jó ütemben hogy nyugodtan felveheted Te is a mozgást és összhangban a két test játéka hihetetlen mire képes. Azt sem tudod hogy a tükörbe nézd ördögien élvező mosolyát vagy a testet előtted. Keskeny derákánál kellemesen meg lehet fogni is ki-be mozogni benne.
  De eljött az idő hogy pózcserét kért. Ami abban merült ki, hogy hasra feküdt én pedig továbbra is maradtam benne hátulról , fekvőtámasz pozíciót felvéve. Egyik kezemmel a dereka mellett támaszkodva , másikkal derekát fogva. Az összeérő testek és élvezetünk hanghatása egyre fokozódott. Míg egy hihetetlenül hosszú orgazmussal telelőttem a védőfelszerelést. A kellő munkától levegőért kapkodva ebben a pózban maradtam egy kicsit, majd kicsusszantam. Kedvesem megszabadított a gumitól finoman és alaposan megtisztogatott.
  Hagyott pihenni Ő elment a fürdőbe. Visszatérte után még hozzámbújt, beszélgettünk. Megszeretgettem masszírozásra vágyó testét. Az idővel egyáltalán nem foglalkozott. majdnem másfélszer annyi idő ottlét után jeleztem neki hogy ideje lenne lépnem. Fürdés, öltözés, még egy kis beszélgetés, egy pohár víz, búcsúpuszik, búcsútapizás és véget ért egy fantasztikus találkozó.
 • Elszámolás:

  A végén adtam át az ajándékom. A mértéke számomra nagyon megfelel a kapottakért.
 • Összkép:

  Egy igazán értelmes Nő, akivel mindenről nyíltan lehet beszélgetni.Lunától igazán függővé tudsz válni ha meg tudsz felelni elvárásainak! :)
Happy Massage