• Luna

 • Beküldte:
 • Egyeztetés:

  Péntek este fedeztem fel itt az oldalon. De már késő volt az egyeztetésre. Egy szombat korai időpont reményében hívtam, a megadott elérhetőség 10 óra volt. Onnan aztán hívtam sokszor bízva hátha elérem. Ami sikerült is 11 után néhány perccel (itt már teljesen lemondtam róla hogy rövid időn belül kaphatok időpontot). Telefont felvéve fontos kérdése volt (ami nyilván rossz tapasztalataiból adódik) hogy alaposan átolvastam-e bemutatkozását. Mert nem szeretne kellemetlenséget! Jeleztem természetesen megtettem és mielőbbi időpontot szeretnék. Aznapi első vendégeként 20 perc múlva már tudott is fogadni :).
 • Megközelítés:

  Címet egyeztetéskor mondta. Angyalföld, (rendőrpalotához közeli rész) hétvégén nem túl forgalmas utcája. Parkoló helyet a közelben találtam. Közlekedés egyszerű , persze ha a navigáció nem szivat (de velem megtette, azért megtaláltam a címet)!
 • Helyszín:

  Új építésű társasház egyik lakása, amerikai konyhás nappalival (ez egyben a belépő is). Ajtón belépve normál fényviszonyok fogadtak lakásában (pozitív meglepődésemre). Melyben túlnyomórészt világos szinek uralkodnak. Ez számomra igen tetszetős és hangulatos. Egy igazán otthonos élhető lakás, semmi szalon érzés (mivel nem is az, de a fényviszonyok sem azt sugallják). Fürdőben kád tusoláshoz. Szép rózsaszines törölköző, amely szine miatt a nappaliban szárítás közben jó harmóniában van a többi kiegészítővel :) . Tusoláshoz extra info a zuhanyrózsáról és intim mosakodó használatáról. Több fajta tusfürdő és szájvíz is van.
  Szobában franciaágy, egyik oldalán méretes tükör. Melynek kereteként szolgáló rózsaszinen világító LED szalag biztosítja a hangulatfényt. Éjjeli szekrényen digitális óra. A bemutatkozóban nem véletlenül van hogy vigyázni kell az ágyra :) . Ugyanis az action közben könnyedén hangját adja hogy nem alvásra van használva :)
 • Lány külseje:

  Az ajtó becsukása után egy kedves mosolygós szőkésbarna (haja copfa fogva) elragadó nő toppant elém.
  Olyan természetességgel fogadott a világos lakásban mintha régóta ismernénk egymást. Ő mintha nemrég a zuhany alól kiugorva csak magára kapott volna valamit amit épp talált. Egy póló szerű felső, amin hegyesen álló bimbói csoda hogy nem ütöttek lyukat :) , illetve talán egy melegítő nadrág takarta formás kerek popóját. Illetve minden extrém méretű kiegészítőtől mentes (nincs óriási műszempilla, sem 10 centis manikűr…..) ami van az pont elegendő. Amolyan egészen természetes szépség, talán ezért is vannak (jogosan)a bemutatkozóban leírt elvárásai. Külsőhöz megjegyezném még csodás kisugárzását (ami telefonban nem feltétlenül jött át), bársonyos bőrét illetve a köldökében divatos ,szép piercinget.
 • Action:

  Vetkőzésemre 2 lehetőséget ajánlott, nappali vagy fürdő. Én előbbit választottam, hogy ne a fürdőből kiérkezésemkor érje esetleg kellemetlen meglepetés alakomat illetően. Fürdőbe indulásomkor igazán viccesnek találta farkam félig ébredező állapotát (amit a személyének köszönhetett) :) .Miután kinevette magát utánam eredt a fürdőben instrukcióit elsorolni. Fürdés utáni szobába érkezésemkor megkért helyezzem magam kényelembe az ágyon (vagyis dobjam le magam). Miután lehevertem levette a rajta levő mindkét ruhadarabját. Ekkor tárult elém igazán csodás látvány. Megjegyezném a képei is nagyon jók, DE azért élőben minden részlete sokkal jobb! Sportos alkat, hozzá pontosan illő hegyes bimbós cicik , szuper kerek popsi.
  Majd mellém hevert az ágyon. Fejét mellkasomra téve hozzám bújt, simogattuk egymást és beszélgettünk. Olyan hangulatot teremtett mintha már rég ismernénk egymást. Kérdeztem akkor mi is az amit szabad. Elsorolta, majd kérdezte nekem van-e amit nem szeretek.
  Ezután Ő feküdt hanyatt az ágyon én pedig a nyakát csókoltam és haladtam lefelé. Nem túl gyorsan. Csodás cicijein olyannyira sikerült elidőznöm, hogy megkért haladjak lejjebb mert még van más szabad terület is :) .
  Itt érkeztem a combjai közé. Ahol megkóstolhattam mézédes punciját. Utasítását követve tevékenykedtem. Nyelvjátékom hatására ajkai megduzzadtak és éreztem nedvesedését is. Közben cicijeire húzta hol egyik, hol mindkét kezemet és tökéletes iránymutatást adva a markolászás erősségét is mutatta. Élvezetének is sok-sok hangot adott. Éppúgy mint a számára nem annyira élvezhetőnek , szerencsémre inkább csak pozitív hangok hagyták el száját.
  Majd helycserére szólított és kaptam egy olyan fantasztikus mozit , amire eddig csak vágytam! Először szemrevételezte farkam. A látványra tetszését nyilvánította, de megijesztett, hogy ez lehet neki túl nagy (nem-nem azért mert annyira nagynak gondolnám, hanem mert írja is hogy inkább kisebbet szereti). Ezen túllépve kezelésbe vett. Először csak a kezét használva körbe nézte, merről is lásson hozzá. Majd egy-egy nyalintás egyik-másik oldalról. Utána óvatosan és jó cuppogósan elkezdett cumizni. Pihenéseképp és a mozi élményem javításáért nyálat csorgatott rá .A látványt fokozta, hogy hátsó felét a tükörből csodálhattam. Majd újra cuppogás…….a farkamon először csak nyálcsíkok voltak, majd tövig csurom nyál volt . Ajkait és kezét is megfeleő szorítással és kellő intenzitással használva kezdetm úgy érezni mindjárt végem, lassítást kértem. Kaptam is. Gumit húzott. Misszionárius pózban kezdtünk. Bőséges síkosítás kövekezett. Majd behatolás előtt még muszáj voltam alaposan a lábait nyakamba venni és megnyalogatni csiklóját (itt ismét hangot adott élvezetének). Ezután a forró, szűk punciba vesztem el . Óvatosan egyre mélyebbre hatolva ( mozgásunk aktívságának az ágy is hangját adta! :) ). Fantasztikus szorításban volt részem. Lábai először az ágyon, majd a nyakamban utána pedig bokáit fogva tartottam. Igazán élvezetes volt, de pózváltást szorgalmaztam. Kutyába (itt ismét hangot adott tetszésének, hogy e nélkül el sem engedett volna) fordultunk, ahol egy fantasztikus homokóra alakban tárult elém. Ebben a pózban profi Luna. Farkamra tövig tolva magát érezhettem nagyon jó erős szorítását. Itt is lehetőségem nyíilt a csodás cicik markolászására, a derekánál fogva mozgatására és a csikló ujjal izgatására is . Melyet a kiadott hangok alapján mindketten élveztünk :) . Igazán élvezetes volt a tövig rámtolt szűk punci érzése, közben a csodás forma előttem és az élvezet hangjai.
  Még szerettem volna a lovagló pózban is hagyni kibontakozni. Most én kerültem az ágyra. Ő rámült, elnyelt magában tövig. Először csak Ő mozgott. Majd én is beindultam. Markolásztam a ciciket és a csípőmmel is egyre nagyobb lökéseket adtam felé (közben a popoját markolva). Ebbe olyannyira belelendültünk, hogy a gumi teletöltése előtt megálltam, Ő kérdezte hogy most akkor mi van, miért nem szólok. Ahogy kimondta robbant a bombám és telelőttem a védősapkát. Hatalmas élvezetemnek csak itt tudtam hangot adni. Még élvezkedett rajtam kicsit ( a halk zene ritmusára mozgott és énekelte :) )és leszált. Finoman és gondosan megtisztogatott mindkettőnket.
  Hozzámbújt mint az akció előtt és egy igazán jót beszélgettünk. Olyannyira hogy nekem kellett jeleznem időm lejártát, Majd ismét zuhany. Onnan kiérkezvén (a testét valami lepel nagyon minimálisan fedte) a szuper 1 óra hatására még mindig félállásban volt a farkam, mire ismét nevetve meg is jegyezte hogy nekem mindig áll ? :) Öltöztem. Majd búcsúölelkezés , ami közben megmarkolászta jó erősen a farkam és a seggem. Ezt nekem is viszonoznom kellett. Majd rendes puszi (nem arcmellett cuppantós kamupuszi). Én pedig ahogy a bemutatkozóban írja is Luna a nap hátralévő részét mosolyogva, tele önbizalommal töltöttem.
 • Elszámolás:

  Már telefonos bejelentkezéskor jelezte mekkora lesz az ajándék mértéke (ami mértékével teljesen elégedett vagyok). Érkezésemkor rákérdeztem mikor adjam át. Nem nyivánított neki jelentőséget hogy mikor teszem! Én előre elhelyeztem egy asztalon, mivel először jártam nála és így éreztem korrektnek.
 • Összkép:

  Egy igazán határozott , őszinte, egészséges elvárásokkal teli (ami mindkét fél egészséges elégedettségét szolgálja) nő. Akinél ha sikerül a rostán átesni, megfelelő hozzáállással tutti nagyon jó élményekkel ,egy csinos és szép ,nagyon jó társaságtól fogsz mosolyogva távozni. Biztosan vissza is fogsz vágyni! :)
Happy Massage