• Luna

 • Beküldte:
 • Egyeztetés:

  Ha jól emlékszem, egy vasárnapi reggelen csörögtem pár nappal kesobbi találka reményében. Luna pár csörgés után felvette, és kellemesen elcseveresztünk. Adatlapja elsőre katonásnak tunhet, ezért jó diák módjara elolvastam párszor. Nehogy felsüljek, mint anno gimnáziumban, mikor felelni kellett. Nem ismerve Lunat, ridegnek tunhet a hangja. Ezért le lesz harapva a fejem. Vagy más. Személyesen találkozva azonban gyorsan megváltozott a véleményem.

  Telefon után küldtem egy vtr-t is megerősítésként. A címet is igy kaptam meg.
 • Megközelítés:

  13. kerület elég frekventált része. Van minden, ami szem-szájnak ingere. Rengeteg tömegközlekedés. Címet nem lehet eltéveszteni.
 • Helyszín:

  Egy új építésű, tip-top, egy hálószobás lakás. Ugyan nem jártam be minden zegzugot, de amit láttam az makulátlanul tiszta. Roppant mód tiszta és igényes. A szertartás helyszíne a hálószoba egy ággyal, ahol közvetlen a fal mellett egy tukor kapott helyett.
 • Lány külseje:

  Luna nagyon szép nő. Ha jól emlékszem, egy rövid farmernadrágban fogadott es egy pólóban? Erre nem mernék megesküdni mar. Arca nagyon helyes, szép hosszú, szőkés barna hajzuhatag. Popsija az valami fenomenális, vonzza a szemet, kezet és minden mást. Számomra talán még fiatalabbnak tunt, mint kiírt kora.

  Mindezek mellett személyisége is igen különleges. Aki szereti a csipkelodo, odamondogató lányokat, az Lunát imádni fogja. Nekem nagyon tetszett, hogy már elso perctol kezdve kóstolgatott. Mellette nincsen csend és unalom, az biztos.
 • Action:

  Jottom utan lepakoltam, kaptam puszit es olelest. Surgott forgott, korulottem. Kertem egy kis vizet, es kaptam is. Beszelgettunk egy kicsit, kozben nekilattam vetkőzni. Mikor vegeztem, "gyere pocsos" (talan futyis?, mindenesetre nem ellenkeztem, hisz igaza volt) felszólítással megmutatta, hol furdo. Folyattam egy kis a vizet, majd visszatértem a hálóba.

  O meg kiment egy perce, mondvan addig dobjam le magam az agyra. Gyorsan rám mászott es megkerdezte, hogy ki kényeztessen kit. Ekkor csodáltam meg először teljesen meztelenül. A feltett kepek? Semmi ahhoz képest, ami eloben fogad. Mondtam is, hogy kezdem.

  Luna hátára feküdt en meg elkezdtem vegig puszilgatni testet, rendkívüli figyelmet fordítva melleire. Persze nem birtam sokaig, nagyon szerettem volna megizlelni a mezedes nektarint. Igy hat lejjebb vánszorogtam. Kaptam direkt es nem annyira direkt jelejet, hogy mi jo tetszik Neki, mi az ami pedig hanyagolhato. Tenykedesem utan ramparancsolt, hogy most o kovetkezik.

  Hatamra fekudtem. Luna befeszkelte magat lábaim koze. Nem szembol, hanem keresztbe, mintegy cica elnyúlt rajtam. Ezek talan kis dolgoknak tunnek, de számomra nagyon intim volt. Sokat dob egy randin. Megkerdezte, hogy bekapahtja-e. Sokat nem kellett gondolkodnom a valaszon. Sietosen feloltoztem es tavoztam.

  Csak mokazom. Termeszetes helyeseltem. Szepen lassan kebelezte be himtagom. Rettentoen finom erzes volt forro ajkai koze kerülni. Szinte masodpercek megkemenyedtem szajaban. Nem volt durvulas, csak egy nagyon finom es erzeki szopas. Csak mozizni kellett, hol eloben, hol a tukorbol. Luna neha piheneskeppen csak rafogott farkamra es bo nyallal latta el, mikozben minden szogbol szemugyre vette.

  Az egyik ilyen alkalommal megjegyezte, hogy tetszik neki, amit lat. Ilyen verbalis afrozidiakum utan ereztem, hogy ha nagyon sokaig folytatja, akkor ido elott katapultalok. Igy megegyeztunk, hogy huzzunk gumit.

  Luna ramcsucsult es osszeraktuk, amit a ossze kell. Mindig fenomenalis erzes bekerülni a legszentebb szentélybe. Most sem volt maskebb, Valtogatva volt a lassabb, hol a gyorsabb tempo. KI lett próbálva a beleguggolos változat is. Egyszer ketszer elcsattant egy csok is, ahogy forrosodott a hangulat. Átváltottunk kutyusba. Hat csodalatos latvany Luna hatulrol. Beillesztettem merevsegem a forro punciba es nekilattam dolgomnak.

  Luna nagyon aktivan tolta ram magat, mikor nem mozogtam. Megfogta a kezem es követelte hogy törődjek kebleivel. Igy ment at az udvarlás egyre csattogosabb szexbe. Luna pedig oszinte teremtes: azt is megmondja ha valami nem tetszik neki, de annak is hangot ad, ha kedvere valóak a dolgok. Igy agynyikorgassal vegyes nyogesek lengtek be a szobat.

  Szembe fordoltunk, igy merultem el benne. Gyonyorkodtem, ahogy ki be jar a farkam a meleg barlangban, azt hiszem, vendéglátom meg is jegyezte, hogy szeretek mozizni. O sem maradt rest, huzott magaba, mellkasom markolta. Igen intenziv testedzest folytattunk. A szeansz vegere ujra paciban talaltuk magunkat es igy is ert a veg.

  Maradek idoben diskuraltunk errol-arrol, majd lassan elindultam lemosni magam. MIkozben feloltoztem, Luna felkapott egy kontost, amibol meg popsija felig ki-ki libbent. Nem konnyitette meg a bucsut. De az elet nem habostorta, ugye? Koszones, pakolas es tavoztam a tett helyszinerol.
 • Elszámolás:

  Átlagos mértékű az ajándék, amit egy óráért illik otthagyni. Telefonban mindenrol kap tájékoztatást az arra kíváncsi. Asztalra rakva, végig ott is maradt.
 • Összkép:

  Fergetegesen éreztem magam Lunával. Nagyon energetikus személyiség, jó humorral párosítva. Emellé gyonyoru no, aki elvezi a szexet, bele is tesz mindent. Nincsen mismásolás. Egyszóval veszélyes kombináció. Ha tudnám biztosra, hogy ezek melle meg tud nokedlit is szaggatni, akkor mar szerenádot terveznek. Ha az ember normálisan viselkedik, akkor istennoi bánásmódot kap, ez hétszentség.
Happy Massage