• Tina

  • Beküldte:
  • Tina reagálása

    Szia Drága! Nagyon szépen köszönöm a kedves szavakat a pozitív visszajelzést .❤️ 😘

  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, pár csengés után felvette. Kedves hangja van és készségesen válaszol minden felmerülő kérdésre. Amennyire lehetett próbált igazodni az én szabadidőmhöz.
  • Megközelítés:

    Személyautóval érkeztem a helyszínre. Csendesebb kis utcában egy sarki lakás. Parkolás fizetős de szinte mindig van szabad hely az utcában. A cím könnyen megtalálható és pontos. BKV van, busz villamos pár perc sétára.
  • Helyszín:

    Szép célnak megfelelően felújított lakás, mely csendes. Igaz többen dolgoznak a lakásban de a diszkréció tényleg maximális. A lakásban félhomály fogad, kellemes illattal. Fürdő nagyon tiszta, rendezett. Tusfürdők választéka vége láthatatlan, szájvíz és műanyag pohár mindig van kikészítve. Minden fürdéshez új tiszta törülközőt szolgáltatnak. Klímás szoba, szobában masszázspad és tatami is megtalálható.
  • Lány külseje:

    Szexy fekete csipkés hálóingben fogadott. Arca nagyon kedves, szemei gyönyörűek. Képeknek teljes mértékben megfelel. Puszival üdvözölt illetve bemutatkoztunk egymásnak. Kedvessége nyugalmat áraszt.
  • Erotikus masszázs:

    Fürdés után a Tatamira parancsolt. megszabadult testét enyhén takargató ruhácskától, majd kellemes beszélgetést folytatva nekilátott a masszázsnak. Kezei finomak, de erősek, úgy masszíroz ahogy számomra pont kellemes de nem is simogatós. Közben folyt a beszélgetés mindenféle témákról. Talpamtól a nyakamig mindent átmasszírozott, ahogy az a nagykönyvben megvan írva. Masszázs közben kezei a lábaim közé csúsztak néha néha amivel már akkor elkezdte felkelteni a velem egykorút. masszázs közben a tükörben lehet Őt csodálni, sőt simogatni szinte kötelező :)
  • Levezetés:

    Átfordulás után, lehámoztam róla a Bugyit. Igaz kölcsönösségre van lehetőség, de most nem éltem ezzel a lehetőséggel. Szinte szorosan rám feküdt majd puszilgatva elkezdett haladni lefelé. Csókjai forrók és édesek, engem nagyon fel tudtak izgatni. A tábornokhoz ért ami már állt mint a zászló...:D Finoman végig nyalogatta, játszadozott vele. Amikor teljes bedobással kényeztette szinte csak kapaszkodtam. Nagyon jó technikával használja a száját. Kértem is hogy lassítson mert így 2 percem sem lesz.... Kérésemnek eleget téve finoman folytatta tovább, húzta ameddig csak lehetett. Leírhatatlan élmény volt számomra. Tudja mi kell a férfinak az egyszer biztos. Ez az finomság és játszadozás meghozta a gyümölcsét..... és a szájában lett végem egy olyan élvezéssel amelybe beleremegett mindenem. Szépen hagyta lenyugodni a szájában nem kapta el a fejét utána.
  • Elszámolás:

    Hogy milyen extrák vannak nem tudom nem is kérdeztem...:D A megbeszélt virágszálakat odaadtam neki. Minden a megbeszéltek szerint történt.
  • Összkép:

    Hogy milyen érzésekkel? nem tudom...még mindig a remegés volt rajtam szinte. De nagyon kellemesen éreztem magam Vele, és a franciáját nem felejtem az egyszer biztos.
    Kedvessége és figyelmessége figyelemre méltó. Csak ajánlani tudnom mindenkinek aki már nézegette de még járt Nála.
Happy Massage