• Luna

 • Beküldte:
 • Egyeztetés:

  Lunát először néhány hete kerestem, de egy félreértés miatt az a beszélgetés hamar véget ért.
  Ez alkalommal okosabban kérdeztem, és villámgyorsan sikerült is aznapra időpontot egyeztetnünk. Megbeszéltük, hogy VTR-n is ráerősítünk, azonban visszaigazolás helyett azt írta, hogy korábban megbeszélt már egy időpontot, de el is felejtette, de pont hívásomat követően ő is jelentkezett, és mivel szeretne korrektül eljárni, ezért őt fogadná.
  Mivel azonban bizonytalannak érezte az illetővel történő információcserét, ezért felvetette, hogy ha vele az utolsó - megbeszét - egyeztetés nem sikerül, akkor fogad engem. Nekem szerencsém volt, a másik meg csak felültette (volna) Lunát.
  Az egész kommunikácóit korrektnek, egyenesnek, ugyanakkor rugalmasnak értékelem.
 • Megközelítés:

  Angyalföld, nem túl messze a Göncz Árpád tértől. Közlekedés pompás, szeirntem parkoló is van bőven.
  A címet VTR-en kaptam meg, odaérve pedig telefonban kaptam meg a bejutás, és az épületen belüli mozgás koordinátáit.
 • Helyszín:

  Új építésű lakás, amerikai konyhás nappalival. Világos, kellemes színek dominálnak, minden nagyon otthonos.
  A fürdőszobában kád, tusoláshoz extra info a zuhanyrózsáról. Számos tusfürdő, valamit intim mosakodó adott, utóbbi használata nem opcionális.
  A szobában nagyméretű ágy, mellette tükör, hangulatos világítás, de nincs sötét, jól látható mindig Luna minden (csodálatos) porcikája.
  Az egyetlen "kritika", hogy az ágy, amikor behevesedtünk, elkezdett hangos lenni, ami miatt (meg a vékony falak miatt) vissza kellett vennünk egy kicsit a lendületből! :)
  A szobában az idő múlását jól látható digitális órán követhetjük.
 • Lány külseje:

  Luna csodálatos.
  Nagyon szépek azok a fotók is, amik jelenleg megtalálhatóak hirdetésében, de amikor látja az ember ezt a gyönyörű nőt élőben, meztelenül, akkor érezheti magát igazán szerencsésnek.
  Persze a szépség relatív, de meggyőződésem, hogy mindent egybevéve a 3 legszebb lány között van, akivel bármi dolgom volt valaha.
  Nagyon szép az arca, haja hosszú, egyenes, bőre selymes, testalakata, az arányok, és minden más szerintem tökéletes.
  Nem látszik a fotókon, de cicije is tökéletes, ruganyos, viszonylag nagyméretű, de testalkatához képest arányos mellek.
  Melyek gyakorlatilag azonnal át akarták ütni a pólót, ami rajta volt.
  Ezen kívül még egy rövid farmernadrágot viselt, melyben látható volt fantasztikus popsija is.
  Köldökében egy divatos piercing volt, és néhány percen belül (a emlékem nem csal) nem is viselt mást!
 • Action:

  Ahogy a szobába visszaértem, elkobozta törülközőmet, hogy kiterítse a fürdőben, majd ahogy visszaértem, végignézett rajtam, felmérve, mi vár rá. Azonnal le is vetkőzött, és jött utánam az ágyba, kérdezve, mit hogyan szeretnék. Folyamatosan bókoltam, egész egyszerűen nem bírtam betelni szépségével.
  Nem volt forgatókönyvem, közöltem is vele, hogy inkább sodortatnám magam, de szeretnék natúr franciát, és kölcsönös franciát is.
  Át is vette az irányítást, és szinte ellentmondást sem tűrve kijelentette, hogy akkor én kezdem az ő kényeztetésével Hanyatt is dőlt, lábait felhúzta, és feltárult előttem a csodálatos punci. Én pedig nagy örömmel láttam hozzá a feladatnak.
  Kaptam néhány segítő instrukciót, amik összességében egyeztek az én elképzeléseimmel, ezért ezt követően beszédre már nem is volt szükség. Egyik kezemmel, néha mindkettővel a melleit is kezemben tartottam, míg ő a fejemet, illetve szintén a melleit simogatta.
  Klitorisza hamar meg is dusszadt, egy idő után pedig csípőmozgása, és lélegzetvétele is felgyorsult, és kicsit olyan volt, mintha el akarna tolni, ezért megállva felnáztem arcára. "Abba NE hagyd!" kaptam az utasítást, és hamarosan csúcsra is vezettem Lunát!
  Kis pihenőt követően következtem én.
  Franciája változatos, kellő intenzítású, de nagyon barátnős, otthonos érzést nyújt. Teljes mértékben nem fogadja be tagomat, de semmi hiányérzet nem volt bennem, ilyesmiről korábban sem volt szó, és az oldalon sem szerepel.
  Miutánkellően izgatott lettem, kértem a gumihúzást, majd lovagoltatni szerettem volna. Mivel a gumihúzás kicsit elhúzódott, ezért picit lankadni kezdtem, ezért inkább néhány tétova kisérlet után missziben folytattuk.
  Itt sikerült hamar újra teljesen megkeményednem, és közben apró csókokat is loptam szeretőmtől. Közben volt, hogy felegyenesedtem, hogy jobban lássam, itt lett túl sok a lendület, ezért inkább szorosan átölelve szerettem őt tovább. Nem is akartam már mást, csak ezt a lehető legtovább húzni, annyira jól éreztem magam. De épp azért, mert annyira jó volt, nem is tudtam visszatartani magam az örömteli végkifejlettől.
  Luna hagyott lenyugodni, utána segített a tisztogatásban is.
  És ahogy a romokat sikerült eltakarítani, visszatért hozzám, és ellentmondást nem tűrően, imádnivalóan visszatért hozzám, és bújt oda mellém. És ez nekem nagyon jól esett.
  Ahogy az is, ahogy közben is dícsért, pl mert simogattam. Természetesen viszonoztam a bókokat, ami nem is esett nehezemre.
  Előre jelezte, hogy ha szeretnék második kört, szeretné, ha gyorsan letusolnék újra, és mikor már csak kb 20 perc volt már csak hátra, ezt gyorsan meg is tettem,.
  Ismét csodálatos franciája vezette fel az együttlétet, itt a tükörben követtem, és észleltem, hogy ő is tartja a szemkontaktust, miközben csodásan mosolyog! Felejthetetlen pillanatok!
  Gumihúzást követően hátulról akartam még mindenképpen magam benne érezni, és ezt örömmel fogadta is, lévén ez a kedvenc pozíciója. Nem rest magát átadni az örömnek, együtt mozgott velem, és hangot is ad élvezetének. Nem is bírtam túl sokáig, aminem kettős jutalma meg is lett.
  Egyrészt újabb orgazmussal ajándékozott meg, másrészt utána még pár percre újra össze tudtunk bújni.
  Továbbra sem bírtam betelni vele, folyamatosan símogattam ez alkalommal úgy helyezkeddtünk, hogy a melléhez értem hozzá, és itt megkért, hogy már ne izgassam úgymond feleslegesen, mert nem szép tőlem, hogy felizgatom, és aztán távoznom kell.
  Ezzel együtt, amikor az óra az utolsó perceket mutatta, én tettem szóvá, hogy sajnos távoznom kell, a csodálatos pillanatok közben láthatóan ő is elfeledkezett az idő múlásáról.
  Felajánlott még egy tusolási lehetőséget, de nem akartam visszaélni vendéglátóm jóindulatával, és idejével sem, ezért gyors öltözés, és búcsúcsókot követően távoztam.
 • Elszámolás:

  EGy nagyobb, és egy kisebb csokor összeadása szükséges Luna csodálatos társaságához.
  Extrákról nem tudok, szerintem nincsenek is.
  De nincs is szüksége rá, aki bejut, a személyisége révén kap többet, mint másnál.
 • Összkép:

  Lunától nagyon jó érzésekkel távoztam, egy nagyon kedves, ugyanakkor határozott, és gyönyörű nőt ismertem meg, aki maximálisan igyekezett a kedvemben járni, amellett ő is igyekezett jól érezni magát. Ennek köszönhetően végig nagyon jó hangulat maradt fent, mely bensőséges hangulatú, ugyanakkor laza viccelődésekkel is oldotta a hangulatot.
Happy Massage