• Luna

 • Beküldte:
 • Egyeztetés:

  Aznap délelőtt hívtam, elértem és megbeszéltük a néhány órával későbbi randit. VTRen keresztül is érvényesítettük a randinkat, itt megkaptam a cimet is. Teljesen zökkenőmentesen ment.
 • Megközelítés:

  BKV és gyalogos technikával közelítettem meg a címet. Könnyű, egyértelműen megtalálható a keresett ajtó. Parkolhatsz is a környéken, de nem tudok részleteket.
 • Helyszín:

  Kulturált a környék is, a lakóház többemeletes, új építésű, rendes ház. Én gyalog mentem a megadott emeletre, de mehetsz lifttel is, gyalog viszont gyorsabb. A lakás modern, nappali-konyhás, külön kis háló, fürdőszoba ragyog (itt megkéri, hogy használd az intim szappant és ne felejtsd el a szájvizet; nagyon édesen:). Ruhákat a nappaliban lehet hagyni ("de vetkőzhetsz a hálóban is, ha szégyenlős vagy"). Ment a légkondi, ami nagyon jól esett a nagy meleg után. A hálóban a szükséges minimál berendezés, az ágy melletti falon a "kivetítő", amin épp online közvetítést mutatnak, arról a ragyogó emlékedről, amit az a vele töltött egy óra adott. Hát ennyit a helyszínről.
 • Lány külseje:

  Ragyogó!
  Nyilvánvalóan kedves, egy ölelést és két üdvözlő puszit kapsz belépés után. Az öltözete remek választás volt: farmer rövidnadrág, laza stílusban, felül egy szintén lazább top. Abban az egyszerű szerelésben nem tudtam nem észrevenni az őrjítően szexi ciciket, amik szabadon mozogva követték gazdájuk mozgását, amiken már itt is látszott, hogy izgalmas bimbók ágaskodnak. Hűű
  Bájos arc, mosolyog (őszintén örül), közben, mintha rendelkezne azon Tünde tulajdonsággal, hogy súlytalanul lépked, annyira könnyed az egész. Behúz, és itt már örülsz, hogy ma így döntöttél.
  A képeit képzeljétek el tele élettel.
 • Action:

  Már fürdés közben jól éreztem magam. Belépve a hálóba (ahol működött egy ventilátor, ami folyamatosan hűsíti a főszereplőket) rögtön hozzám lépett és mintha teljesen természetellenes lenne, levette rólam a törölközőt és visszavitte a fürdőbe. Elfoglaltam az ágyat, amíg ő ledobta azt a két ruhadarabot, amiben fogadott.
  Egymás mellett az ágyon kíváncsian kérdezte, hogy ki-kit is fog először kényeztetni, miközben folyamatosan simult hozzám, simogatott. Én voltam az első, folyamatos érintésekkel közeledett, puszilgatott, a kezeit éreztem a hasamon, combomon. Elkezdte behízelgő játékát a farkamnak. Végül elkapott és lágyan, de határozottan szopni kezdett. Fokozatosan nagyra nőttem a szájában, nyelve ölelésében. A fali kivetítőn ugyanez a műsor ment. Remek, megnyugtató a helyzet. Egy szép és odaadó lány megragadja a farkam tövét és félig elnyelve játszik velem. Kiveszi, megbámulja, "tökéletes farkad van", és újra rácsúszik. Megerősítettem benne, hogy valóban, magam is elégedett vagyok az ideális méretű és formájú farkammal, de csak neki köszönhető a büszkeségem. Mosoly és további szeretgetés a jutalmam:)
  Szerepet cseréltünk, mert eljött az én időm bizonyítani, mennyire elégedett vagyok. Kiderült, hogy csak a talpán csikis, így csókoltam mindenét, elém került az egyik cicije, finoman közelítettem addig-addig, hogy már mozdult és követelte, hogy a mellbimbóját csókoljam, nyalogassam. Én, mint egy ékszerész, addig kényeztettem, finomítottam míg egy csillogó drágakőként nem ragyogott a cicijén. Azok a bimbók ... már azt hittem ennél nem jöhet jobb, pedig közeledtem édes puncijához. Itt is már egyenesen terelt a puncija felé, kívánta a kényeztetést. Játszottunk egymással, nyaltam-faltam, habzsoltam és hagytam őt játszani a számmal, mert nem csak merev háttal feküdt. Valósággal táncolt puncijával a nyelvemen és a számon. Élveztem az ízét, melegséget, nedvességét, néha jobban és intenzívebben, elvéve tőle az irányítást. Folyamatosan a szorgos buksimon tartotta a kezét, turkálta, markolta a hajam, kézben tartva a gyeplőt:) (Senkinek nem ajánlom, hogy agyonzselézett hajjal érkezzen, nem hiszem, hogy Luna élvezné, kihagyni pedig nem éri meg.) A másik kezét néha a mellét simogató kezemre tette és mutatta, hogy markoljam meg úgy, ahogy ő szereti. Ez az út egyenesen vezetett az ő beteljesülése felé. Pár hajszálam bánta, de az eredmény varázslatos.
  Gumihúzás előtt még visszakóstolt engem is. Azt kértem üljön rám, látni akartam közben karcsú testét és kéjes tekintetét. Az öltöztetés hatására kissé lankadt a merevség. Ezt szóvá is tette, miután ráült, követelte vissza a kemény farkam. Magamhoz is tértem hamar a felmerült igény hatására. Volt, hogy csak néztem mi történik velem, elfogadtam, hogy a farkam csak az övé. Volt amikor magamra húztam és dolgoztam alatta. Egy-két mélyebb lökésnek hangot is adott (persze a hangok közben folyamatosan jöttek belőle), figyeltem rá, hogy milyen mélyen hatolhatok be. Ez addig tartott, amíg észrevettem, hogy nem is én akarok folyton farkam teljes hosszában elmerülni benne, hanem ő követeli teljes terjedelmében. Maximálisan eltűntet, folyamatosan tövig csúszik a farkamon és amikor elég mélyen vagyok, akkor csípőből mozog rajta. Felülök, magamhoz szorítom, majd hátradőlve négykézláb tolja csak tolja tövig rám magát. Ebben a nagyon változatos lovacskázásban meg is világosodtam, közöltem is vele, hogy "te ezt tényleg élvezed". Elmosolyodott, tán el is pirult kicsit, mert lebukott:)
  Kutyusban tapadtunk össze, de tényleg szó szerint. A popsija felvette az én formámat, teljesen rám tapadt, bármennyire is távolodtunk el a lökések között, ő folyamatosan csúszott vissza, nyomta rám magát. Megláttam a kivetítőn magunkat és ahogy gömbölyded melle kirajzolódott a vásznon, azonnal megkívántam, markolni, simogatni akartam. És nem csak én. Húzta oda a kezem és együtt határozottan megmarkoltuk. Csókoltam mindenét, miközben csak biztatás vagy élvezet hangját kaptam viszonzásul. Tényleg összeragadtunk, mint a kutyák.
  Váltani akartam, hogy szemből őt nézhessem az öröm pillanatában. Misszionáriusban újra eltűntettem lüktető farkamat. Lassabban, gyorsabban, a lába itt meg ott. Bámultam gyönyörű testét és megadtam magam. Néztem ezt a mosolygó szépséget alattam és heves remegéstől kísérve mindent kilőttem a gumiba.
  Csodás! Letisztogat, rámfekszik és beszélgetés közben visszatérünk. Az idő közben nem állt meg, már nem is zuhanyoztam (pedig parancsba adta, de már időn túl voltam).
  Az együttlétünk alatt egyszercsak szájon csókolt, amit később többször is megtett, a legjobb pillanatokban. Ajándék volt!
 • Elszámolás:

  Telefonon tájékoztatott a hozzájárulás mértékéről. Belépve a lakásba letettem a nappaliban az asztalra, de nem kérte tőlem előre. Annyi, amennyibe az óra szokott kerülni. Azt hiszem a leírásból kiderül, hogy élményszámba menő volt számomra ez az óra.
 • Összkép:

  Mondtam is neki, hogy nem számítottam rá, hogy ennyire magával ragad. Én ezt keresem a látogatásaim során, de ezek sajnos a ritkábbak közé tartoznak.
  Beengedett, elfogadott, megajándékozott, elvarázsolt. Boldogan távoztam!
  Üzenem a babonásoknak, hogy péntek 13-án bizony nagyon jó dolgok is történhetnek az emberrel. Csak járjunk nyitott szemmel;)
Happy Massage