• Luna

 • Beküldte:
 • Egyeztetés:

  Jó ideje szemeztem már Luna hirdetésével. Sajnos elég nehezen sikerült úgy beosztanom az időmet, hogy meg tudjam látogatni, de ami késett végül nem múlt, és nagyon megérte. Itt levélben egyeztettük már előtte nap, és VTR-en is befoglaltam az időpontot. Nem cseverésztünk nagyon, lényegre törően lefixáltuk az időpontot és egyebeket. Az adatlapján és a leírásban is világosan le van írva, hogy miket, hogyan vállal, ez a valóságban is így van.
 • Megközelítés:

  Szokásomhoz híven taxiztam. A cím pontos, eltéveszteni sem lehet, és nem is érdemes. :) Újabb építésű lakóház az Árpád-hídtól nem messze.A biztonság kedvéért egy kicsit előbb érkeztem, így megtudtam figyelni, hogy viszonylag sok szabad parkoló hely volt a környéken. Lehet, hogy a hétvége miatt, szóval a hétközbeni viszonyok egészen mások is lehetnek.
 • Helyszín:

  Ahogy írtam is, egy újabb építésű lakótömbben található Luna "rendelője". Nagy flottul ment a bejutás. Egyértelműen és gyorsan meglehet találni a földi gyönyörök kapujának helyzetét. Nem kell sokat mászkálni a lépcsőházban, nagyon diszkrét. A lakás maga tágas, kellemes, és minden patyolat tiszta, rendezett. Luna nagyon igényes a környezetére, és ez látszik is. Kellemes hűvös volt, ami ebben a fülledt párás időben nagyon jól jött.
  A nappali/konyhában hántottam le magamról felesleges ruhadarabjaimat, majd a konyhapulton elhelyezve 2 kis papírdarabot elpályáztam a fürdő felé. Itt is minden patyolat. Illatos friss törölköző már kikészítve, többféle (4-5) tusfürdő, intim mosakodó. Érdemes vigyázni a tisztaságra és a rendre, mert egyrészt ez alapvető dolog, másrészt jó pontot lehet vele szerezni a vendéglátónál is.
  A baszobába áttérve egy méretes ágy fogad, ledes hangulat világítással, és egy jókora tükörrel, amiben tökéletes testen kívüli élményünk lehet akció közben. :D
 • Lány külseje:

  Luna egészen fantaszikusan csinos lány/nő! Az a típus akit szívesen felszednél egy bárban, de úgysem jönne össze. :D Mármint csak ha az ember iszonyatos mázlista. :D Karcsú, formás, megfelelően magas, és egy gramm felesleg sincs rajta. Nagyon szép, és a feneke pedig egészen fenomenális. :) Nehéz lejönni róla. :D Igazi kapudrog. :)
 • Action:

  Kicsit megkésve sikerült megírnom ezt a beszámolót, de az emlékek alig fakultak. :) A tusolás után átbattyogtam a baszobába, ahol szinte szemrehányóan kapta le rólam a törölközőt egyből, hogy minek van még rajtam. :) Aztán az ágyra hemperedve tisztáztuk, hogy ki miket szeret, kis csevej közben már bújt is hozzám. Elsőre úgy alakult, hogy én kezdtem a kényeztetést. Jó darabig ténykedtem így, miközben a hajamban túrva, simogatva, hanghatások mellet adta tudtomra, hogy mikor, hogyan jó neki. Nagyon fincsi volt, alig tudtam abba hagyni, aminek meg is lett az eredménye. Finom rezdülések, és sóhajok mellett tolta el a fejem az igen csak érzékennyé vált kelyhétől. :)
  A folytatás nem váratott sokat magára, mondta, hogy nem önző, úgyhogy ő is mutat ezt, s amazt. :D Finoman kezelésbe vette a már igencsak ágaskodó altájamat. Nagyon finoman és érzékien csinálta minimális kezezéssel, közben pedig élmény volt az oldalsó tükörben mozizni. Gondoltam is, hogy már nagyon felhúzott úgyhogy tovább is léphetünk, de visszatolt fekvő helyzetbe, hogy hát ő még nem végzett. :D Hát mondom ez már beszéd, akkor had tevékenykedjen csak. Így is tett, közben a zacsihoz is levándorolt, majd vissza, igazán érzéki volt.
  Végül aztán egyetértésbe kerültünk, hogy jöhet a gumi. Felhelyezte rám a védőeszközt, és oldalról kezdtük meg együttlétünket. Változatos tempóban folytatódott az aktus, közben csodás testét és melleit simogattam, lábait csókolgattam. Nem siettünk sehova, igazi kis hétvégi lazulós aktus volt, ami úgy vélem, hogy neki is eléggé bejött. :) Innen aztán misszibe váltottunk. Továbbá is az összebújós, ölelkezős szeretkezést folytattunk. Mondta az elején, hogy nem nagyon smárolós, de azért itt már elcsattant egykét, nem nyelves csók. Elég sokáig élveztük egymást az előbbi két pózban, majd a végén kutyusba váltottunk, ahol már a tempónak is adtunk. Nagyon tolta magát rám, ahogy csak lehet. Így is lett végül végem, miközben kéjesen tövig rám tolta magát. Egészen elképesztő volt.
  Az idő további részét összebújva egymás simogatva, beszélgetve töltöttük. Nagyon jó fej csak amúgy. Jó fej és jót lehet vele hülyülni, dumálni. Nagyon jó társaság, ás közben úgy hempereg, nyújtózott rajtam, mint egy cica.
  Pár perccel túl is lógtunk az időmön, szóval gyors tusi után fájó szívvel búcsúzva, de kellemes emlékekkel feltöltve hagytam el a lakást.
 • Elszámolás:

  Nagyon egyértelműen kommunikálva, hogy miket vállal, miket szeret. Ezekben maximálisan partner is. Átlagos juttatás fejében átlag feletti élmény.
 • Összkép:

  Luna egy roppant jófej, gyönyörű lány. Pontosan olyan együttlétet kaptam amire vágytam. Nagyon szuper élmény volt!
Happy Massage