• Clea

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Vasárnap délelőtt csörgettem meg Timit egy egyórás franciás randi reményében. Egy kellemes hangú lány mutatkozott be a vonal másik végén. Ezt én is megtettem. Kérdésemre, hogy mindent vállal e, ami a hirdetésében van, pillanatok alatt felsorolt mindent. A mindkettőnk számára megfelelő időpontra is hamar ráleltünk. A címet is megkaptam.
    Rendelési ideje nem a jobbára megszokott, érdemes figyelni rá.
  • Megközelítés:

    Irányadónak a Récsei Centert nevezem meg. Jól megközelíthető helyen van a rendelő. Busszal a Keletitől egy megálló. Én autóval mentem. Vasárnap lévén a parkolás ingyenes volt. A cím egyértelmű, könnyű rátalálni.
  • Helyszín:

    A házat inkább újnak mondanám. A külső környezet rendezett, a belső tér tiszta. Lift van. Timi kiválóan navigál a házon belül, így nem lehet eltéveszteni az ajtót.
    A lakás a célnak megfelel. A fürdőszobában kád van zuhanyfüggönnyel, előtte száraz kilépő. Tusfürdők kellő mennyiségben. Szájvíz kis poharakkal. Friss törölköző.
    A szobában franciaágy, masszázságy, hely a ruháknak és egy komódféle. Az ágy jó minőségű. Mellette a falon, hosszában keskeny tükör. Timivel együtt raktuk fel a friss lepedőt. A háttérből a fülemnek kedves retró dal(lam)ok szóltak.
  • Lány külseje:

    Megpróbálok tárgyilagos lenni, ami persze nem nagyon megy, mert ilyen helyzetben az ember könnyen elveszti az objektivitását. Szóval szerintem egy nagyon helyes, szende arcú, kedves és mosolygós lány nyitott ajtót, egy szál bugyiban. De megkockáztatom: Timi többségünknek tetszene. Nekem első látásra. Formás, érzékeny és álló cicik, kerek popsi, fiatal, mégis természetesen nőies test. Zárt külső szeméremajkai engem megbolondítanak. Lásd a retus nélküli fotókat! Puha fehér bőrén egyetlen tetoválás sincs. Ez nálam érték. Az összkép pazar.
  • Action:

    A fürdőből visszatérve Timi kért néhány percet. Addig megnézegettem a falon kétoldalt elhelyezett erotikus rajzokat. Már jött is vissza. Megállítottam. Vén kéjenc módjára kértem, hogy hadd nézegessem a testét, mielőtt az ágyra jönne. Minden irányból gyönyörködtem benne, végül bepucsított és széthúzta a popsija két felét…
    Hanyatt fektettem és szeretgetni kezdtem. Ahogy Ő kéri: finoman, a nyakától lefelé haladva a punciig. Ahogy fentebb írtam, a cicik nagyon érzékenyek, de Timi élvezi a finom nyelvjátékot. Lent is. A csikló kényeztetésekor is a gyengéd, lassú mozgást szereti. Halk nyögésekkel jelzi, hogy élvezi. Sajnos a csúcsra nem tudtam eljuttatni. Mint írja, Ő inkábba hüvelyen keresztül tudja átélni a gyönyört.
    Most Ő következett. A hátamra feküdtem széttett lábakkal. Timi szemből a szájába vett és sokáig kényeztetett ebben a helyzetben. Kéz nélkül. Nem vette be mélyen. Hol bólogatott, hol bent tartotta és a nyelvével cirógatta. Igazi nyelves punci. Hosszú percekig ki sem vette a szájából. Közben néha rám nézett. Lényegében, ha valaki nem szól, bizony hamar vége lehet a felvonásnak.
    Aztán oldalt kértem és a tükörben gyönyörködtem a fenekében és puncijában. Majd a 69 következett. Most a kezem és a nyelvem, immár csak a saját örömömre kalandozott a szép lyukacskák környékén, miközben ki nem engedett a szájából.
    Befejezésként Timi feküdt hanyatt és én fölé térdeltem. Hol a kezem által, hol a szájába adva élvezkedtem tovább. A végén szóltam, hogy jövök és a szájába dugtam. Kiszívta az utolsó cseppig. Isteni érzés volt közben a bájos arcát nézni.
    Végül szilvia, kis beszélgetés, majd fürdés. Az ajtóhoz ruhátlanul kísért ki. Két puszival köszöntünk el.
  • Elszámolás:

    Előre, mint midig. Egy kis figyelmesség alá a komódra. Végig ott maradt. A szerintem átlagos csokor nagysága nyíltan szerepel a hirdetésében.
  • Összkép:

    A Timihez való látogatás előtt érdemes áttanulmányozni a hirdetését, különös tekintettel a bemutatkozására. Úgy gondolom, hogy ez esetben mindenképpen ez a sikeres randi alapja. Számomra tökéletes volt. Kéréseimet nagy odaadással teljesítette. Franciája kitűnő. Érdemes randizni vele. Egyszer feltétlenül.
    Aki nem hiszi, JÁRJON utána!
Happy Massage