• Luna

 • Beküldte:
 • Egyeztetés:

  Lunával már találkoztunk egyszer, szuper volt, így újból látni szerettem volna. VTR-en egyeztettünk, simán ment.
 • Megközelítés:

  13. kerület központi része, BKV-val vagy autóval is könnyen megközelíthető.
 • Helyszín:

  Újépítésű ház, tiszta lakásában rendel Luna. Nappali-konyha, hálószobában hangulatvilágítás, tükör és ágy. Fürdőszoba is rendben van.
 • Lány külseje:

  Luna nagyon egyben van, életkorából 3-4 évet is letagadhatna, szép szabályos arca van, szép fogakkal, hosszú egyenes szőkésbarna hajjal.
  Alakja, mint a képeken. Rövidnadrágban és topban fogadott, amin keresztül már a nappaliban látszottak álló mellbimbói. Mellei tökéletesek és érzékenyek, szinte állandóan álló kis mellbimbókkal. Szép szabályos puncija szexi borostás. Harapnivalóan kemény formás feneke és szép hosszú lábai vannak.
 • Action:

  Ajtónyitás után, a nyakamba ugrott puszilgatva, nagyon örült, hogy újra lát engem. Megdicsértem a haját mert láthatóan nemrég volt fodrásznál, Luna nagyon szereti a bókokat, és ő is sokat bókol. Gyors fürdés, majd a hálószobában vár. Szerettem volna vetkőztetni, de kihátrált, hogy ő nem szereti mert sokan bénáznak, úgyhogy gyorsan ledobta a textilt.

  Az előző találkozónkon még igényelte volna, ha kap tőlem egy masszázst, úgyhogy azzal kezdtünk, nagyon jó kis feszes teste van. Közben beszélgettünk és sokat nevettünk.
  Megfordult, kis szájra puszik, majd nyaktól lefelé kezdtem el puszilgatni, melleivel sokat foglalkoztam és nagyon szerette, aminek hangot is adott. Puncijához leértem és előszőr lassan kezdtem nyalogatni csiklóját, majd tempót is vittem bele. Azt különösen szerette amikor szopogattam és nyelvemmel játszottam vele közben. Közben végig simogatja a karomat és a hajamat. Kezeim pedig a mellét simogatták, azt is nagyon igényli. A nyalás közben is irányít, ha kell, és szépen nyögdécsel. Sikerült orgazmushoz juttatni, ölelkeztünk még egy kicsit, kis szájra-ajakra csókok, nem igazi nyelves, de ok.

  Majd bemutatja, hogy ő hogy kényeztet szájjal, egész mélyen beveszi, jó sok nyállal, nagyon jól csinálja. Kértem, hogy nyalogassa a heréket is amit szintén nagyon változatosan csinált, majd feljött és:
  Mondja, - Már nagyon nedves a nunim.
  Mondom – Akkor dugjunk bele valamit. Nevetett, gumit húztunk és lassan beleült éreztem ahogy hüvelye felveszi a farkam méretét, amikor tövig ért akkor pedig felnyögött. Farkamon már most láttam nedveit, több változatban csináltuk a lovaglást elég sokáig, volt amikor ő mozgott és irányított, máskor én alulról, vagy egymás ölében mozogtunk felülve és közben olyanokat mond nekem, hogy ma nagyon kívánós és, hogy milyen jó a farkam.

  Kértem, hogy forduljunk misszibe. Mondja jó, de majd hátulról is! :D Itt éreztem igazán milyen nedves, nagyon jól szorít a puncija, közben itt is voltak szájra puszik és hangosan nyögdécselt. Úgy éreztem teljesen összeforrtunk, nagyon jó volt benne csúszkálni és beszívni a jó illatát Lunának. Mielőtt hátulról csináltuk volna, kérte, hogy még nyalogassam a melleit, mert most nagyon érzékenyek, itt még percekig elvoltam, lejjebb is lenéztem és szextől is kéjnedves punciját is nyalogattam, finom volt, de mivel már elég érzékeny, így kérte a kutyust.

  Keményen tolja a farkamra magát, közben gyengéden húzom a haját is, a melleit fogva is dugtam. Kérte, hogy csattogósan is dugjam meg, úgyhogy meghajtottam és még hangosabban nyögdécselt.
  Aztán anélkül, hogy kicsúsztam volna belőle, hasra fektettem, összezárt lábakkal, itt már nagyon forró volt a lucskos puncija, ebben a pózban teljes hosszában ütemesen dugtam élvezésig miközben nyögdécselt. Engem is nagyon felizgatott az egész menet, így sokáig élveztem Lunában. Meg is dicsérte a mennyiséget, mondtam neki, hogy azért, mert szexi vagy! V
  égén láttam rajta, hogy ő is leizzadt, de tagadta, hogy biztos rólam került rá :D.
  Fürdés után még ölelkezünk és beszélgetünk az ágyban meg a kanapén.
 • Elszámolás:

  Mostani budapesti átlagnak mondható.
 • Összkép:

  Ez a randi még jobban sikerült, mint az előző. Egész barátnős volt, igazi nyelves csókolózással lett volna az igazi, de így is nagyon jó volt.
  Luna nagyon jó csajszi, és nagyon jó fej, bátran kommenteli az eseményeket, ahogy a randi végén is:

  - Hű ez nagyon fasza volt, ma már több vendéget nem is fogadok, ez bőven elég volt.
  Szóval akik szombaton szerettek volna még jönni… az én hibám, leamortizáltam Lunát!
Happy Massage