• Luna

 • Beküldte:
 • Egyeztetés:

  Korábban már beszéltünk telefonon de akkor sajnos nem tudtunk közös időpontot egyeztetni, ezúttal azonban nagy örömömre sikerült. Mivel az adatlapján olvastam, hogy a VTR jelentkezőket előnyben részesíti ezért másodszor ott próbálkoztam. Gyorsan válaszolt is felajánlva egy kicsit későbbi időpontot amit én azonnal elfogadtam.
 • Megközelítés:

  A lakás a rend őreinek központjától pár percnyi sétára található. Aki ismeri a környéket, annak gondolom egyértelmű, hogy tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető a helyszín, akár villamos akár metró segítségével is. Én nem ezt a formáját választottam az utazásnak, de aki autóval érkezik a környező utcákban biztosan talál parkolót kis keresgéléssel, mint jómagam. Persze egy pár percet el lehet ezzel is tölteni.
 • Helyszín:

  Luna egy klassz kis apartmanban fogadja a vendégeit, ahova belépve egy amerikai konyhás nappaliba érkezünk ahonnan nyílik a fürdő, és szoba. A fürdőben kád van elhúzható függönnyel, és mindenki számra megfelelő mennyiségű tusfürdő. A kézmosónál szájvíz, amit célszerű használni. A szobában egy nagy franciaágy a falon tükörrel.
 • Lány külseje:

  Luna azon kevesek egyike akinél nem csalódtam látogatásom során. Az a lány fogadott aki képen van. Szerencsére a megjelölt kor, és egyéb adatok nem "változtak" amíg találkoztunk. Rövid farmernadrág póló kombinációban fogadott, amivel engem teljesen levett a lábamról. Nagyon jó alakja van látszik, hogy odafigyel magára. Kerek popsi és nagyon formás cicik teszik még szexisebbé az egész kisugárzását. Végig mosolyog és árad belőle a kedvesség.
 • Action:

  Amikor beléptem a lakásba az ajtó becsukása után már ugrott is hozzám ölelt, puszilgatott, simogatott. Itt már teljesen elvarázsolt és később sem kellett csalódnom benne. Miután kellemesen megismerkedtünk elkezdtem vetkőzni, miközben megkérdezte mit szeretnék inni. A ruháimat a székre tettem majd miután elkísért és ellátott néhány tanáccsal magamra hagyott a fürdőben. Miután jól lemosakodtam bementünk együtt a szobába ahol folytatódott randink. A farkamat kezdte először életre kelteni, mert mondtam neki, hogy ilyen bomba nőnél nem sok dolga lesz vele. Ő ezt kicsit kétkedve fogadta de aztán később belátta, hogy igazam volt. Borzasztó szexin, finoman kezdte nyalogatni, puszilgatni a nemesebbik felemet majd néha bekapva cuppogott rajta. Közben simogattam a testét, cickóit. Nagyon jó volt nézni ahogy egy ilyen jó csaj a fütykösömmel játszik, és szinte úgy fuvolázott rajta mintha becézgetné. Nem is bírtam sokáig, így amikor éreztem, hogy jön a láva szóltam neki nehogy olyan helyen érje amit ő nem szeret. Ezt persze nem lehetett hagyni, hogy ne viszonozzam neki így most ő feküdt a hátára és helyezkedtem el a lába között. Óvatosan végig puszilgatva a nyakát, melleit, végül kikötöttem a varázslatos puncinál. Óvatosan elkezdtem nyalni és próbáltam figyelni az instrukcióra is. Kéjes sóhajtásokkal érzékeltette, hogy jó úton járok, de sajnos a teljes kielégülést nem sikerült elérnem nála. Ez az én részemre egy rossz pont de ismétlés a tudás atyja ezért legközelebb mindent bevetek a siker érdekében. Pihenésképpen egy kicsit beszélgettünk miközben simogattuk egymást, majd egy idő után megkérdezte vajon mehet-e a folytatás. Mondtam, hogy egészen biztos bár egy kicsit be kellene segítsen az életre keltésben. Ezt kedvesen meg is tette majd amikor úgy gondoltuk megfelelő a keménység akkor gumit varázsolt rám és lassan beleült. Hol rám borulva hol hátul a bokámon megtámaszkodva lovagolt rajtam miközben én a csodás melleivel játszottam, puszilgattam. Kis idő elteltével misszibe fordultunk és így megszeretgettem a kedvest, miközben továbbra is kéjes hangokkal korbácsolta a hangulatomat. Mivel azonban a kutyus pózt semmi módon ki nem hagytam volna ezért kértem térdeljen elém. Itt hol a derekát hol a melleit fogva döngettem egészen addig amíg egy végső lökés alkalmával el nem mentem másodszor is. Kedvesen segített letisztogatni, majd előbb ő aztán én szaladtam el a fürdőbe egy gyors mosakodásra.
 • Elszámolás:

  A rózsacsokor mértéke szerintem átlagos, nekem mindenképpen megérte.
 • Összkép:

  Már a telefonban éreztem, hogy sikerült egy számomra ideális lányt találnom, és szerencsére ez a randi csak megerősített ebben. Luna a bemutatkozásában már leírja a főbb szabályokat és aki ezek tudatában megy hozzá az garantáltan nem fog csalódni. Nagyon örülök, hogy sikerült meglátogatnom és remélem én sem okoztam neki csalódást.
Happy Massage