• Clea

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, szimpatikus volt és kedves. Kiadta a pontos címet. Biztonság kedvéért rákérdeztem a vállalásaira, vállal mindent amit kiírt. Korrekt.
  • Megközelítés:

    Keleti pályaudvar és a Récsei közötti terület.
  • Helyszín:

    Ez egy új építésű nagy lakótömb. Az egyik emeletre kellett feljutnom Timihez. Rend, tisztaság. Logisztika hibátlan mert nem futottam össze senkivel. Még egy lány van itt állítólag.
  • Lány külseje:

    Szomszédlány? Talán. Arcra máshogy képzeltem. Nem az az utána fordulok hű b@ssza meg. Egy átlagos lány, alkatra is az. Ártatlan, félénk lány benyomás. Egy könyvtárba tudnám elképzelni. Fogadáskor még rajta volt a bugyija. Kommunikációja gördülékeny. A melle a legszebb testrésze, ékszer rajta.
  • Action:

    Ártatlannak tűnt, amíg be nem kapta a farkam. Adatlapján az az isteni francia nem túlzás. Oké nem volt bőnyálas, de nem is kértem. Bekapta, nem túl mélyen viszont rászorítva a szájával. Végig ott tartotta szorítva a száját és a nyelve pörgött. Szemből eszméletlen volt a látvány. Talán szégyellős de pózt váltott, a fenekét fordítva felém. Ekkor már bugyi nem volt rajta Ezzel semmi se változott, mert tükörből ugyanúgy néztem ahogy franciázik. Majd gumi és hátulról dugtam meg. Először úgy hogy ő hason feküdt. Aztán négykézláb ő, én mögötte álltam. Finomabban kérte. Így óvatosabban dugtam. Végül szájába élveztem, lenyeléssel. Telón lebeszéltük ezt az extráját. Második kör is szájbaélvezés lenyeléssel volt. Gond nélkül nyelt mind a kétszer. Szünetben kedvesen beszélgetett. Azt mondta nemsoká megy vissza az eredeti szakmájába. (nem hiszem ősztől 4. hullám) Óriási akaratereje van hogy mindezeket vállalja az adatlapjáról. Inkább barátnő feelinges.
  • Elszámolás:

    Korrekt volt és nagyon előnyös. Még a nyelés extrával is átlag alatt maradt. Előre. Popót nem vettem igénybe, de van!
  • Összkép:

    Hát nem néztem ki belőle hogy így tud franciázni. Fél éve van itt, hol tanulta ezt ki? A nagy kérdés mi ér többet, egy szép lány aki nem csinál semmit vagy egy nem annyira szép lány aki viszont korrektül megcsinál mindent amit vállal. Timi ez utóbbi, átlagos külső de korrekt hozzáállás. Őt ajánlom, előtte egy szép lányban csalódtam. Szerintem megéri esetében kompromisszumot kötni, ajánlom. Adatlapja nagyszerű útmutató volt hozzá, aszerint "működik".
Happy Massage