• Clea

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Kb fél éve felkerült az oldalra, azóta követgetem a csodás képein és a beszámolóin keresztül. Nem ingatlant nézni megyek de egyik szempont volt a házhoz fűződő jó emlékek sora. Telefonjaink ma nem voltak a toppon, a kommunikáció kicsit szétcsúszott. Az izgulás minimalizálása miatt nem terveztem jóelőre. 10 körül egy délután 2-es egyórás időpontot kértem, deles megerősítő hívással. Utóbbit a technika ördöge nem engedte kivitelezni csak egy órás késéssel (csak sms ment át). Majdnem nem kaptam meg az időpontot de valahogy mégis megoldotta (TP nélkül) amit köszönök. Egyeztetés után megjelent a profilján hogy a Napok miatt aktus most nincs, ami számomra nem volt akkora probléma mert amúgy se szoktam kérni (cserébe az extrái alapok). Hangja telefonban is aranyos bár a hangminőség mintha valami voip telefon lenne, élőben cukibb.
  • Megközelítés:

    Récsei center melletti lakótömb, parkolás egy ideje fizetős, szerintem csak napközben akad hely (bár aki nagyon itt lakik az odalent parkol). Tömeggel a Keletitől lehet jönni, csak a bejárat nem a forgalmas részen lesz. Nem váratott, szűk 5 perccel az időpontom előtt hívtam (előre kérdeztem hogy atompontos legyek-e vagy akkor hívjam ha "odaérek", nyilván pár perccel korábban csak hogy ne álldigálljak). A kaputelefon kamerás erre, napszemcsit le, telefonos egyértelmű instrukciókat meghallgattam a kapuban aztán rövidtávú memóriát használtam (liftben itt nem nagyon van térerő). A megadott folyosó legizgalmasabb ajtaja már nyílt is nekem, nincs kopogás.
  • Helyszín:

    Teljesen kulturált szalonka, ma 3-an dolgoztak, csak a lányokat hallottam, vendéget nem. Nyilván jobb lenne egyedül, de nem gond. Fürdőre figyelnek. Minden standard szalon, kád szélét végigérő tusfürdő sereg, jó nagyok, az otthoni is volt. Szájvíz is több féle, poharak. Normális törüköző. WC-s fürdőszoba, fürdőkád-zuhanyfüggöny, kilépő, végtelen forróvíz.

    Szobában van egy masszázspad ami bizonyos pózokra indítja be az ember fantáziáját. EDM szerű zenék nem-telefonos hangkeltőről, kényelmes ágyikó és egy párna. Tiszta lepedőt húzott amíg az inasra meg pici puffra lepakolásztam. Klíma van, de nem fáztam. Cigifüstmentes minden. Óra látszik de nem ketyegős. Fény pont elég, hangulatos a szobácska. Tükröket nem vettem igénybe de az ágy mellett van egy csíkban jó helyen, és a pad mellett is.
  • Lány külseje:

    Timi egész alacsony (direkt a szűrőm része, szeretem ezt a termetet), ebből adódóan a kacsói és ujjai is sokkal kisebbek az enyémnél. Ízig-vérig természetes. Nincs műköröm, tetkó, szoli, testékszer, szilikon, műszáj/pilla/szemöldök, smink, de még a körme sem volt szines. Aki ezt szereti annak ez pluszpont lesz az biztos, nekem az volt! A szomszédlány jellemzés itt kifejezetten helytálló, aranyos arca van (volt valamikor arcos képe, érdemes követni mert az új kép alert az sokszor tényleg új). Jóillatú haja összekötve volt. A málnácskányi mellbimbókkal kifejezetten jól el lehet játszadozni, és pont olyan mint a másik oldalon található videón. Az életkor és a képek rendben vannak, utóbbiak közül néhány legalább egy automata beautify filtert azért kapott (mai világban a retus az kicsit arrébb van), de élőben is ilyen hamvas a bőre, egy-két csillagképnyi anyajeggyel pl a hasán.

    Csak azt sajnálom hogy a nyálcsorgatós képekről azt a puncit nem láthattam a természet közbeszólása miatt, így csak egy lila bugyikával találkoztam (amiben fogadott). Szőrtelenség az adott pl a lába is tökjó sima. Minden porcikája szépen össze van rakva, nekem a főiskolás diáklány kép jutott eszembe. Ilyesmi barátnőt az élet is tud az emberhez sodorni.
  • Action:

    Megtisztulás után állva elkaptam ölelgetni és fel lett adva a lecke hogy hogyan játsszak a kedvenc hangszereman kb deréktól csak fölfelé. Így ahogy egy mindenkori barátnőt szoktam cukkolni, fülpuszikkal kezdve alaposan bejártam cirógatásokkal a testét amit örömmel vett, később meg is jegyezte milyen aktív vagyok. Aranyos hangjaival jelezte tetszését. Az ágyra hasalt én pedig fölötte tettem vettem, előbb utóbb megfordult. Az isteni természetes cicikkel amik a legjobb formájukat így háton veszik fel, nem győztem betelni. Egy két finom csókot is loptam, de nem vittem messzire, nem szoktam erőltetni csak ha valaki kifejezetten a nyakamba ugrik akkor örülök neki. Ha már így fölötte térdeltem, hasa mellett voltak a lábaim és közrefogtam a lányt akkor ő is hozzáfért a játékához. Nem kellett sok és álltam, így egy hirtelen jött ötlettől kezdve feljebb evickéltem a szája felé, mellei fölé. Kérdeztem jöhetek-e így, nem volt különösebb ellenvetése, mondjuk ez a póz azért némi bizalmat is feltételez, nem ezzel "szoktam" kezdeni, de hát ilyenem volt ma. A kezecskéit a feje fölé tette a párnára és engedte hogy finoman dugjam a száját. Tök jól lereagálta attól függően hogy épp milyen mélyen jártam, hogy belső nyelvpörgésre van-e épp szükségem szóval nem volt rest aktívkodni már amennyit ez a felállás enged. Kértem a kezeit is, miért ne. Nagyon izgató volt felette lenni és ahogy a nézésével pár érzékenyebb pillanatomban a lelkemig lát, na az már hiányzott de nagyon. Amolyan ágytámlaremegtetős élvezéssel jutalmazott, minden finnya nélkül telelőhettem a száját. Az érkezem figyelmeztetésre nem kikapta hanem sőt rákapcsolt hogy tuti jó legyen ;)

    Lenyelést nem firtattam nekem olymindegy hova kerül miután szétváltunk. Szilvia, aztán még fél órát beszélgettünk egymás mellett fekve míg én folytattam a cirógatását. Második körhöz nekem lehet másfél óra kellene, nem hozakodott elő vele. Nyilván izgalmasabban is el lehet tölteni azt az időt pl a női combok fogságába esett fejjel, stb.
  • Elszámolás:

    Elején kérte, elején szoktam. Betűztem egy papírrózsát valami dekortárgy alá. Telefonban szerintem nem is esett róla szó (nem bájcsevegtünk sokáig), itt az oldal tájékoztat, eltérés vagy extra nem volt. Ez az átlag nem? Én az infláció óta nem voltam sehol. Pontban 3kor léptem ki, így a 60+ percet kihasználtuk.
  • Összkép:

    Teljesen kielégülve távoztam a második tusolás után. Örültem hogy megismertem, de a punci még mindig izgatja a fantáziám. Timinél a természetesség a fő pont, ügyes és értelmes. A képek alapján egy szende lánykát képzeltem, a valóságban sokkal tapasztaltabb és gyakorlottabb mint gondoltam. Beszélgetés nem az a kérdezzfelelek vallatás, hanem csak közöltük a másikkal a mondandóinkat változatos témákban, mintha már rég ismertük volna egymást. Az összkép: "diáklány havercsajhoz felszaladtam pajkoskodni".
Happy Massage