• Clea

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonom hívtom korábban, akkor nem volt számomra megfelelő időpontja már, most legutóbb viszont gyorsan rugalmasan egyeztettünk és kb 2 óra múlva tudtunk is találkozni.
    Kellemes hangja volt, korrekt módon tájékoztatott.
  • Megközelítés:

    Pontos címet adott meg, a helyszín könnyen megtalálható, parkolással szerencsém volt, kicsit nehezen de találtam végül.
    Közösségi közlekedéssel is egyszerű odajutni, frekventált helyen fekszik, új építésű ingatlantömb.
  • Helyszín:

    Új építésű lakás, tiszta, minden rendben van, szerintem többen vannak a lakásban, de nem futottam össze senkivel.
    A fürdő melletti kis szobába invitált, melyben egy ágy és egy masszázspad volt található, az ágy mellet egy kis komód, ha jól emlékszem és egy szék, szobainassal.
    A fürdő is tiszta, törülköző száraz, tusfürdő választék megfelelő.
    Miközben levetettem ruháim, akkor cserélt friss lepedőt, szóval vigyáz a higiéniára, minden rendben volt.
  • Lány külseje:

    A képek valódiak, nem retusáltak, egyértelmű, hogy ő van rajta. Formás leányzó, gyönyörű, hibátlan világos színű bőrrel. Szimpatikus szeplős pofi, természetes vörös haj.
    Érzékeny, formás mellei vannak, öröm simogatni, izgató puszilgatni, csókolgatni. Szereti is ha a melleit kényeztetik, úgy láttam elég izgatóan hat rá.
    Gömbölyű a popsija, dús, fincsi puncija van.
    Egy szál bugyiban fogadott.
  • Action:

    Szeretem, ha egy nő magát adja és nem játsze el a szerepét (szerintem erre egyébként semmi szükség, úgyis leveszi az ember). Timiben az tetszett a legjobban, hogy természetesen viselkedett, a tényleges barátnő érzés végig megvolt. Az elején egy kis visszafogottságot tapasztaltam azért, hisz először telálkoztunk, de a reakció valósak voltak ez biztos. Bújós, érzékeny lány, szereti ha finoman kényeztetik.
    Ahogy visszaérkeztem a zuhanyzásból ő is kiszaladt felfrissíteni magát, majd egyből átölelt, hozzám bújt és így az ágy mellett állva, hosszú simogatásokkal, puszikkal indítottunk. Nem kapkodtuk el, puszilgattam ahol értem, nyakán, arcán, vállán, simogattam, majd nyalogattam melleit, mély sóhajokkal adta tudtomra, hogy tetszik neki. Ezt követően az ágyon folytattuk, tovább időztem nyakánál, melleinél, közben halkan nyögdécselt, majd lejjebb haladva punciját simogattam a bugyin keresztül, aztán, ahogy éreztem, hogy nedvesedni kezd levettem róla a falatnyi textilt és nyelvemmel folytattam kényeztetését. Később kértem, hogy forduljon hasra és finom popsiját kezdtem nyalogatni, felvátva puncijával.
    Az órára nézve láttam, hogy sajnos már nem sok maradt hátra, Timivel valahogy nagyon gyorsan röpül az idő.
    Nem vagyok az a nagy lepedőakrobata, és az idő rövídsége miatt sem lett volna lehetőség már többféle pózt kipróbálni, nekem nem is volt szükségem erre, így maradt hason fekve, én pedig hátulról hatoltam be lassan. Kiemelném, hogy nagyon finom, szűk puncija van, (nem vagyok méretes férfi egyébként), így a behatolás óvatosan, finoman előrehaladva, vissza-visszahúzva történt, ami iszonyú izgató volt számomra, már ezek a körülmények, plussz a látvány elég lett volna, hogy elmenjek, pedig nem ez a jellemző rám. Ebben a pózban maradtunk, csípőjét finoman mozgatta közben, köröket írt le, úgy tűnt ő is élvezte.
    Ekkor már tényleg közeledett az óra vége, ezért befejezésül kölcsönöséget kértem. Nem kapkodva, lágyan kényeztetett szájjal, kézzel, változatosan, közben punciját nyalogattam 69-ben.
    Végül a szájába mentem el, hagyott lenyugodni, nem rohant el törlőkendőért.
    Nagyon élveztem a társaságát, valódi barátnős együttlét volt, teljesen kielégültem.
  • Elszámolás:

    Először találkoztunk, így előre kérte, ezzel nekem nincs bajom, ha egyébként minden a megbeszéltek szerint történik és Timinél úgy történt. Nyilvános a díjazás, nincs meglepetés.
  • Összkép:

    Ahogy a részletezésből is lejött, jó érzés volt vele lenni, legfőképpen azért, mert természetesen viselkedik, ha tetszik neki, amit csinálsz, tudtodra adja stb. Tehát aki ilyen jellegű együttlétekre vágyik, annak Timi tökéletes választás. Számomra a tanúság, hogy érdemes több időt szánni a vele való együttlétre, hogy minden beleférjen az időkeretbe amit az ember eltervezett.
    Valószínű, hogy meg fogom még látogatni.
Happy Massage