• Cintia

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Egyeztetés telefonon, aznap hívtam pár órával későbbi időpontra ácsingózva, amit meg is kaptam tőle, így rövidesen ott landoltam az ajtó előtt. Első próbálkozásra nem értem el, másodjára már azonnal felvette, és minden szükséges részletről tájékoztatott.
  • Megközelítés:

    Motorral mentem, könnyen odataláltam, jó széles arrafelé a járda, motorosoknak előny. :) A Hungária forgalmával számolni kell, mind dugók, mind zaj szempontjából, aki arra téved és telefonál ha megérkezett (én nem hallottam elsőre kb. semmit...)
  • Helyszín:

    A lakás teljesen rendben van, célnak megfelelő kis otthon. Higiéniai cuccokat sajátot viszek, így azt nem is néztem, mik vannak még, tusfürdőből volt bőven, az biztos, tiszta törülközőt is kaptam érkezéskor. Ágy szép nagy franciaágy, nem nyikorgós, amennyire én tapasztaltam, és kellemes a keménysége is, nem túl puha, hogy belesüpped az ember.
  • Lány külseje:

    Nem találtam kivetnivalót Cintián, nyilván nem egy 18 éves csitri alkat, de mindene abszolút a "helyén" van. :) Igaz, az én programomnak nem volt annyira része az ő testének a felfedezése, ezért az alatt a rövid idő alatt csak felszínes benyomásokra volt lehetőségem.
  • Action:

    Fél órás turnusra mentem, ami csak franciát tartalmazott, a célom NFVSZ lett volna egy kis lenyeléses játékkal, de sajnos végül nem jött össze a tüzijáték, ami nagyobb részt rajtam múlt, és kisebb részt rajta, ha úgy vesszük, igaz nem szóltam időben, mert én magam se vettem észre, mi is a baj. Amellett, hogy izgultam is, öreg hiba, mondhatni a kezdők hibája, hogy előző nap elintéztem magam, így közepes mértékű éhséggel toppantam be. Első alkalomhoz illő idegeskedés, és csak fél óra az egész, előtte fürdés, és persze egy kis maszika is legyen --> hülye voltam na. A franciája nagyon finom volt, magam sem értettem miért nem jön aminek jönnie kell, aztán csak a vége felé jöttem rá, hogy mintha hűvösnek és tompának érezném a dolgokat, pedig egyúttal finom is volt, és kb az utolsó percben ugrott be, hogy feltűnt, hogy rágózik. Hát persze, az a hülye mentol, ami a rágóban van, lehúzta a forróságérzetet és az idegvégződéseket lehűtötte. Őszintén szólva sose próbáltam még rágóval, nekem ez teljesen új élmény volt, és a reakciója alapján nekem úgy tűnt, hogy erre ő se gondolt, hogy ez problémát okozhat. Honnan is gondolhatná, neki nincs olyanja. :) Egy szó mint száz, vegyes érzésekkel jöttem el, jó lett volna megélni, amiért mentem, és sajnálom, hogy így alakult. De nem tudok rá haragudni egy percig se, nagyon kedves lány, és figyelmes, éreztem, hogy igyekszik a kedvemre tenni, még úgy is, hogy picit túllógtunk az időn, nem adta fel. Személyiségét tekintve engem megvett kilóra, köszönöm neked Cintia, a rövid időhöz képest nagyon gyorsan el tudtam lazulni melletted. :-* A rágóval meg óvatosan, jobb szerintem mellőzni, hacsak nem kéri valaki külön, mert épp arra gerjed.
  • Elszámolás:

    Korrektül a telefonban megbeszélt összeget, előre letettem az asztalkára. Az ár is korrekt, semmiképp nem éreztem lehúzva magam. Nyilván nekem így annyira nem érte meg, de ahogy mondtam is, ez főként az én hibám volt.
  • Összkép:

    A vágyott beteljesülés elmaradt, legközelebb okosabban kell előre készülnöm, és nem maradok hoppon, mondjuk úgy, ez volt számomra a tanulópénz, hogy randi előtt egy nappal el a kezekkel odalentről... És úgy tűnik, hogy nem vagyok én se már a régi, fél óra kevés... Most próbáltam először félórás etapot, de soha többet. Több időt kell adjak magamnak, hogy bele tudjak lazulni és kiélvezhessem az ilyesfajta szitukat, kell az az egy óra na.
Happy Massage