• Zsantill

  • Beküldte:
  • Zsantill reagálása

    Kedves sz-norb.tomi!😚

    Szeretném megköszönni ezt a csodás értékelést és, hogy időt szántál az írásra! Szuperul éreztem magam, én is! Köszönöm szépen a kedves, dicsérő szavakat!
    Várlak vissza máskor is!
    Szép napot Neked!
    Puszim💋

  • Egyeztetés:

    Először telefonon próbáltam elérni, sajna nem sikerült. Hirtelen ötlet volt, úgyhogy nem is számítottam sok mindenre... jeleztem neki üzenetben, hogy én kerestem, és még fogom keresni. Nap végén úgy alakult, hogy töröltek egy másnapi megbeszélést, így lehetőség nyílt egy hosszabb ebédszünetre. Indult is a VTR. Hamarosan válaszolt is, kis egyeztetés után meg is egyeztünk időpontban és időtartamban. Másnap telefonon megerősítettem az időpontot és vártam a találkozót.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem egy ideig, majd parkolóban leraktam a kocsit. Sajna baleset volt és amiatt váltotottam. De ha végig kocsival mentem volna, parkolás pont a ház előtt sikerült volna, volt hely bőven. A környék fizetős, erre tessék figyelni. Ha valaki BKV járatokat venne igénybe, metró/villamos és kis gyaloglás vagy épp trolibusz igénybevételével is megközelíthető a lakás. Könnyen megközelíthető a helyszín.
  • Helyszín:

    A lakás földszinten van egy szépen felújított, tiszta lakás. Kellemes lakás, sok tükörrel, szürkülettel. A szoba tágas, van benn egy kényelmes franciaágy kiskomód szék jó pár tükör mozizáshoz,
    zenebutik :) Fürdő nekem baromira tetszett, pár éve újítottam én is a lakásom, azóta mindig megakad a szemem a szépen kialakított fürdőkön... nem tudom miért alakult ez így ki de így van... (valakinek lábfétise van nekem fürdő :D ) széles a tusfürdő választék és volt a sajátomból is :-)
    Tökéletes búvóhely.
  • Lány külseje:

    Szép arcú, formás idomokkal rendelkező hölgy. Méretes cicik, formás kemény popsi, csupasz punci. Egy hálós rószaszín ruhácskáan fogadott, magassarkúban, haja copfban összefogva. Arca bájos mosolygós és hangja is kellemes. Nagyon bejött! Baromi csábító és szexi!
  • Action:

    Időben érkeztem a címre, második csörrenésre felvette és kaptam a csengőkódot. Szerencsére a nem kellett sokat lépcsőzni ebben a melegben és már ott is voltam a lakásban. Résnyire nyitott ajtó mögött ott várt Zsantill :-) végre összejött a randi, már nagyon vártam, hogy találkozzunk annyi jót olvastam róla. Már a szobába menet nem bírtam magammal és simogattam picit, amit a halóban sem tudtam visszatartani és ugyanígy a fürdőben sem. Valahogy bennem volt, hogy bármikor hozzá kell érnem és simogatni. Otthon zuhanyoztam már, de itt sem mulasztottam el a tisztálkodást, alaposan átmostam magam megint és siettem vissza vendéglátómhoz a szobába. Ahol aztán kezdetét vette először is egy hosszabb csókcsata, közben simogattam a mellét, a hátát, csókoltam a nyakát, fülét, ahol értem. Közben már lenn keményen állt a farkam...
    Megvált Zsantill a ruhácskától és tovább folytattuk a csókolózást, majd a tükör elé fordítottam és én mögé álltam átkaroltam. Folytattam testének felfedezését, simogattam, csókoltam, az álló farkam a kemény formás seggéhez nyomtam és közben oda-oda pillantottam a tükörre... mit ne mondjak nagyon jó látvány volt! Egy szexi szőke nagy cicis csajt csókolgatok simogatok és nemsokára meg is fogok dugni! csak ez járt a fejemben semmi más és ez kegyetlen jó érzés! Jelezte Zsantill, hogy a tükör előtt kényeztetne szájjal, úgyhogy le is térdelt elém, szájába vett és kis ismerkedés után, mélyre is vett. Közben volt szemkontaktus fejét is fogtam, de inkább azért, hogy érezzem a ritmust és jobban átéljem a pillanatot. Környéket sem hanyagolta el, változatos szopásban volt részem. Ránéztem a tükörre és azt láttam, hogy állok egy szuper térdelő csaj előtt, aki épp orálisan kielégít... hihetetlen szexi, izgató, erotikus élmény és kép! és még jobb érzés! Ez valószínű meg is tette a hatását, jeleztem hogy hamarosan elmegyek és a melleire élveztem egy jó adagot. Utána kis törölgetés és elhelyezkedtünk az ágyon.
    Kérdezte, hogy kérnék-e masszázst, de most ettől eltekintettem. Helyette felvetettem, hogy kinyalnám, ha benne van. Ő miért ne lenne benne? :-) elhelyezkedett a hátán és én meg először fölé helyezkedtem, hogy csókolhassam száját. Onnan indultam le... végigcsókoltam nyakát, fülébe súgtam, hogy most nagyon ki foglak nyalni készülj fel, erre csak mosolygott és mondta hogy alig várja:-) de előtte még a melleit kényeztettem nyelvvel. Végignyaltam szinte az összes porcikáját és megszabadítottam a tangájától. Kényelmesen elhelyezkedett kis terpeszben karjaimmal átkulcsoltam combjait és még egy kicsit incselkedtem a környékkel majd elkezdtem nyalni a punciját. Nagy élvezettel kezdtem bele és gyorsan jöttek is hangok. Bevetettem minden tudásom és lelkesedésem, hamarosan sikerült eljuttatni őt az orgazmusig. Úgyhogy jól is jött a pihenő a második kör előtt, amit ismerkedős beszélgetéssel töltöttünk.
    Második kört egy jól indított csókcsatával és egy jó kis szopással sikerült indítani. Belefért pici csúszka is, de csak az élvezet kedvéért. Párszor mélyrevett és kértem is a gumit. Bevallom nekem a kedvecem a lovagló póz a putya előtt gondoltam, hogy így ebben a sorrendben jó is lesz. Kértem is a lovagló pózt, azonnal...és már bele is ült. Elkezdett rajtam ritmusosan mozogni, közben a hátát simogattam és a seggébe kapaszkodtam. Nagyon jól mozott rajtam egyre intenzívebben, majd hogy fokozza az élvezeteket, fogta és ráguggolt a farkamra és úgy mogott. Én közben alig kaptam levegőt, csak pislogtam hol őt néztem hol a tükröt aztán a szemünk találkozott közel hajolt és egyre intenzívebb tempót diktált. Közben meg is jött a hangja ismét, bíztatott rendesen, közben a szemembe nézett és csak csattogott rajtam. Ahogy intenzív csattogásba ment át a guggolás, úgy közeledett a vég, hatalmasat élveztem a gumiba. Én nem csináltam semmit, de pihegtem, alig tértem magamhoz... teljesen ki voltam facsarva. Zsantill hagyott lenyugodni és tisztálkodás után még 5 percet pihentem mellette az ágyon. Már nagyon hiányzott ez az élmény!
    Időm végéhez közeledve, egy gyors zuhany majd a szobában magamra kaptam a cuccom és távozóra vettema figurát. Vissza ebédszünetről a munka világába. Jó kis ebédszünet volt azt hiszem.
  • Elszámolás:

    Szokásomhoz híven előre letettem a kisasztalkára. Előre elnézést kértem, frissen jöttem az autómatától, viszont ezresekben adta ki a kért összeget... elég bosszantó volt, ott már inkább ciki, de az már mindegy... ő nem kérte előre, jót mosolyogtunk ezen a címlet leosztáson, de hát ez van.
  • Összkép:

    Első alkalommal olyan ismerkedős randira készültem, de azért ez jóval több volt annál! Egy szuper csajt ismertem meg, akivel nagyon jót áldoztunk az erotika oltárán és még fogunk is. Biztosan visszatérek.
Happy Massage