• Luna

 • Beküldte:
 • Egyeztetés:

  Kedvesemet már ismertem a masszázs oldalról, és meglepett mikor merészebb vizekre evezett. Néha üzenetben szoktunk beszélgetni és ennek kapcsán itt beszéltük meg találkozónkat is, amit VTR-en is megerősítettünk. Könnyen, gyorsan ment már csak ki kellett várni az időpontot, amikor karjaimban tarthatom, de nem a masszázs miatt.
 • Megközelítés:

  Angyalok földjén található az ingatlan az egyik országos rendvédelmi szerv palotájától nem messze, amit a térkép is meglehetősen pontosan jelöl. Metró, busz, villamos is megáll a közelében, aminek megállóitól 5 max 10 perc sétát kell megtenni a kapuig.

  Autóval is könnyen megtalálható, de, ha valakinek szüksége van GPS-re az pontosan odanavigálja. A parkolás nem a legjobb a környéken elég nehezen lehet szabad helyet találni erre szánjunk néhány percet, de nem reménytelen mert a környező utcákban megoldható 5 perc sétára. Nekem szerencsém volt 2 percre sikerült megállnom. Megérkezéskor telefonon kaptam kapukódot majd emeletszámot és hogy a lifttől merre induljak az ajtóig, ami már nyílt is mikor odaértem.
 • Helyszín:

  Az ajtón belépve kis előtérben találjuk magunkat, ahol levehetjük cipőnket. Az előtér egybe van építve az amerikai konyhás nappalival, aminek nappali részében található egy kanapé és asztal. A kanapén levehetjük ruháinkat, de ha figyelmesek vagyunk akkor azokat a mellette található magasított székre tegyük. Ezzel jó pontot kapunk vendéglátónktól. :)

  A fürdőszobába a nappaliból nyíló kis folyosón átsétálva juthatunk, ahol ki van készítve a nagy jó nedvszívó törölköző. A mosdónál találjuk a szájvizet és a műanyag kispoharat, amit használjunk előszeretettel, hogy esélyünk legyen a kölcsönös kényeztetésre. Kádban zuhanyozhatunk elhúzható függöny mögött megfelelő mennyiségű tusfürdő közül kiválasztva a nekünk megfelelőt. Kedvesünk felhívja a figyelmet a kikészített férfi intim mosakodóra, hogy használjuk a megfelelő helyen mert ennek hiányában a natúr kényeztetésünk elmaradhat. A kádból száraz kilépőre léphetünk.

  A fürdőszobából kilépve rögtön balra találjuk együttlétünk színhelyét, ahol nagy kényelmes franciaágy vár ránk, ami mellett ledfüzérrel megvilágított tükör található, amin keresztül követhetünk minden lényeges eseményt.
 • Lány külseje:

  Képei most készültek, amik vissza is adják csodálatos alakját, formás melleit kerek feszes popsiját. Az arc nem látszódik, de, aki meglátogatja nem fog csalódni mert szép, helyes arca van gyönyörű szemekkel. Haja a képeknek megfelelő hosszúságú.
  Ami nekem személy szerint nagyon tetszik, hogy minden eredeti rajta, úgy, ahogy a jó isten megteremtette még egy apró tetoválás sincs testén. Köldöke szépségét egy pirszing díszíti, ami nagyon szexivé teszi. Engem egy fekete body-ban fogadott, ami sokat engedett láttatni szép alakjából.
 • Action:

  A lakásba lépve levettem cipőmet majd kedvesem ezután nyakam köré fonta karját és puszikkal üdvözölt, ami nagyon jól esett. Kicsit beszélgettünk majd levettem ruháimat és elmentem letudni a kötelező tisztálkodást. Ennek végeztével beléptem kényeztetésem színhelyére lefeküdve az ágyra. Vendéglátóm még elrendezett néhány dolgot majd megszabadult ruháitól és mellém feküdt. Nem estünk egymásnak mert neki is fontos a ráhangolódás, simogatás. Simogatás közben odatette fejét mellkasomra majd megbeszéltük együttlétünk menetét.

  Javaslatomat elfogadta, miszerint szeretném kényeztetni szép kelyhét ezért kényelmesen hátára feküdt, lábait széttette én meg elhelyezkedtem közöttük. Finoman kezdtem nyelvem mozgatását csiklóján, amit nagyon jól fogadott, átadta magát az élvezeteknek. Ügyesen irányított oda, ahol a legjobb neki, amit azzal is jelzett, hogy simogatta fejem miközben egyre intenzívebb sóhajokkal jelzett vissza, hogy tetszik ténykedésem. Többször csúcs közelben volt, ilyenkor kicsit visszavettem a tempón majd ismét gyorsítottam, aminek hatására mélyültek sóhajai, teste egyre jobban kezdett megfeszülni, combjait fejemre szorította majd kitört belőle a gyönyör rázva testét minden érintésemre. Kellett jó pár perc mire megnyugodott, de érzékenysége sokáig megmaradt. Ezután viccesen megjegyezte végeztünk is, de újból odabújt hozzám engedte, hogy simogassam selymes bőrét.

  Egy idő után elővett síkosítót, amit farkamra folyatott majd kézzel kezdte simogatni, aminek hatására meredezni kezdtem és mikor bekeményedtem szájába vett finoman majd érzékien szopni kezdett, lábaim közé kuporodva. Kezét csak kis mértékben használta, de leginkább csak szájjal kényeztetett. Haját copfba fogva gyengéden mozgathattam fejét, ütemet adva érzéki kényeztetésemnek. Mindezt a mellettünk lévő tükörből is nézhettem Már nagyon kívántam, hogy érezzem kelyhe szorítását ezért előkészültünk az akcióra, ami előtt meglepett azzal, hogy elővett egy popsidugót, amit finoman magába helyezett ékkőként ragyogva ott. Amíg ez a művelet lezajlott kicsit vesztettem merevségemből, amit kézzel és szájjal is próbált megfelelő állapotba hozni, de a teljes merevséget azzal érte el, hogy popsidugós popsiját mutatta felém, amit markoltam simogattam gyengéden széthúztam és mikor megláttam édes kelyhét már csak a gumit kellett felhelyezni rám.

  Ezt a műveletet rám bízta majd mikor megtörtént kicsit előrébb csúszott és fordított lovacskában csúsztatta magába férfiasságom. Lassú mozgással kezdte élvezni, ahogy csúszkálok benne majd popsiját megmarkolva adtam az ütemet, de gyengédem mert méretem kicsit nagy volt neki, amit mindig jelzett, ha mélyebbre engedtem. Itt is megjegyzem, hogy a tükörből ezt is nagyon jó volt követni, de az a popsidugó, ahogy felém mutatta mindent vitt a sóhajaival és nyögésével egyetemben. Pózt váltottunk és kutyusban folytattuk itt is figyelve, hogy túl mélyre ne engedjem farkam és ezt élvezte is, amit az mutatott, hogy tolta rám magát diktálva az ütemet. Én közben kezeimmel markoltam popsiját, simogattam hátát, oldalát, ahol csak elértem. Megint pózt váltottunk, misszionáriusban folytatva egymás kényeztetését. Volt itt széttett láb, ami még a nyakamba is került és itt már egy kicsit vehemensebb voltam, ahol az ágy is hallatta hangját majd át is kopogtunk a szomszédba ezért felhagyva ezzel a pózzal a hagyományos lovagló pózt jelöltük meg befejezésül. Hátamra fordultam mire kedvesem magába fogadta továbbra is meredő férfiasságom. Rám hajolt és jó ütemben lovagolt rajtam egyre közelebb juttatva a gyönyör pillanatához. Simogattam, kezeim közé vettem melleit majd megmarkoltam popsiját, hogy most én adjam az ütemet. Ezt élvezte mert sóhajtozott, nyögött rámozgott farkamra, amit már nem bírtam tovább és kicsit hangosra sikeredett nyögésem kíséretében telelőttem a gumit. Hagyott magában lenyugodni majd kicsusszantam és eltávolítottam a gumit, amire megjegyezte nem kis mennyiség van benne. :)

  Elsőnek ő ment megtisztítani magát majd én mentem zuhanyozni, ami után már csak a felöltözés maradt. Ezután kaptam még frissítőt és egy kis beszélgetést majd két puszi kíséretében megölelt és utamra bocsátott, de előtte kikémlelt, hogy szabad- e az út. Mikor az volt boldogan, kielégülve léptem ki az ajtón.
 • Elszámolás:

  Az elismerés virágszálait utólag helyeztem a konyha és szoba közt lévő hosszúkás étkezőasztalra, aminek méretével az újnak mondott árkalkulációval kell számolni. Extrák nincsenek mert ő maga az extra figyelmével odaadásával. Az adatlapja korrekt és átlátható a bővebben telefonon nem jelent azonnali beteljesülést mert ahhoz szimpátia és higiénia szükséges, ezt el is mondja telefonban.
 • Összkép:

  Nagyon kedves, szenvedélyes gyönyörű nőt látogattam meg, aki megtisztelt figyelmével odaadásával és egy felejthetetlen szex élménnyel. Kölcsönös szimpátia és tisztelet esetén leomolhatnak a határok és egy kölcsönösségen alapuló fergeteges együttlétben lehet részünk viszont elvárásokkal soha ne menjünk hozzá mert ő pontosan tudja mit szeretne adni és azt is mit szeretne kapni. Hátsó gondolatokkal könnyen kint találhatjuk magunkat az ajtón kívül. Aki csak egy gyors körre vágyik szerintem ne őt keresse mert simogatásokkal és figyelemmel nagyobb élvezetekhez juthatunk egy kis függőséget okozva magunknak.

  Kedvesem sajnálom, hogy nem tudtalak meglepni valami kis ajándékkal, de talán egy másik alkalommal Ezzel ellentétben te adtad életem egyik legnagyobb ajándékát, magadat, amit nagyon köszönök neked. )

  Imádom a közvetlenséged, mosolyod és hogy mehettem hozzád. :)
Happy Massage